Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. december 11., hétfő

22.661 - Nemzeti Hírhaló:A pesti zsidók megerősítették: valóban Orbánék vétózták meg a Trump-döntést elítélő EU-s nyilatkozatot

Nemzeti Hírhaló:A pesti zsidók megerősítették: valóban Orbánék vétózták meg a Trump-döntést elítélő EU-s nyilatkozatot - 
Feladó:
​​
Nemzeti Hírhaló
Dátum: 2017. december 10. 16:33
Tárgy: [Lapszemle] A pesti zsidók megerősítették: valóban Orbánék vétózták meg a Trump-döntést elítélő EU-s nyilatkozatot 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


A pesti zsidók megerősítették: valóban Orbánék vétózták meg a Trump-döntést elítélő EU-s nyilatkozatot
2017. december 8. kuruc.info

"Forrásaink szerint igazak a korábbi találgatások, valóban Magyarország akadályozta meg a közös európai nyilatkozat megszületését" - írja a Zsidó.com, Köves Slomóék oldala.


Miután az amerikai elnök bejelentette, hogy elismeri Izrael fővárosának Jeruzsálemet, az uniós országok közös nyilatkozatot terveztek kiadni, amelyben elítélik ezt a döntést. A korábban kiszivárgott találgatás szerint azért nem lett ebből az állásfoglalásból semmi, mert hazánk zsidóseggnyaló vezetése megvétózta a szöveget.
Azóta Slomóék forrásai megerősítették, valóban így történt, tényleg "Magyarország" (pontosabban annak hitvány cionista vezetése) akadályozta meg a közös uniós nyilatkozat megszületését.
A kérdés most az, hogy a magyar kormány követi-e az amerikai elnök történelmi lépését - írja a Zsidó.com, tegnap közzétett követelésükre célozva: Ennyire érdekli mások jogai a judapesti zsidókat is: azt követelik Orbántól, hogy elsőként kövesse Trump cionista döntését
A palesztinok Mexikó részeként ismerik el Texast
Válaszul Donald Trump amerikai elnöknek Jeruzsálemnek az izraeli főváros elismerésére, a Palesztin Nemzeti Hatóság bejelentette, hogy Texast Mexikó államként fogja elismerni, mivel az 1840-es években az Egyesült Államok erőszakosan csatolta.

"A Rio Grande északi és keleti területe nagyon fontos a mexikói nép számára" - magyarázta a PNA szóvivője. "Mielőtt az amerikai telepesek megjelentek és végrehajtották a rabszolgaságot, Mexikó felügyelte ezt a földet. Aztán Polk elnök küldte hadseregét, hogy betört a mexikói területek többi részébe, és kényszerítse az országot, hogy feladja Kaliforniát, Új-Mexikót, Arizona, Nevada és Utah nagy részét, valamint Wyoming és Colorado részeit. Hamarosan felismerhetjük ezeket az államokat Mexikó részeként. "
Mahmúd Abbász palesztin elnök azt állítja, hogy ez a mexikói-amerikai kapcsolatok új megközelítése, és reméli, hogy ez megkönnyíti a két ország között a biztonság és a bevándorlás közötti feszültséget.
"Megértjük, hogy a mexikói Texas állam szent hely sok sokszínű amerikai számára, de biztos lehet abban, hogy egy kétállapotú megoldás vagy fal nem kivitelezhető" - magyarázta Abbász.
- Ráadásul a legtöbb Texas-i ember beszél spanyolul.
A palesztin konzulátust Mexikóvárosban hamarosan Houstonba költözik, hogy hivatalosan felismerje a letartóztatott területet Mexikó részeként.
A sajtó ideje alatt Trump elnök reméli, hogy Jeruzsálemnek Izrael fővárosaként való elismerése új utat kínál majd a közel-keleti erőszaknak"...
Kapcsolódó:
ORBÁN VIKTOR: MI MAGYAROK MEGVÉDJÜK ZSIDÓ HONFITÁRSAINKATOrbán Viktor: "Mi magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat." (szombat.org)
"Ameddig ezen a helyen állok, Magyarországon senkit sem érhet bántódás hite, meggyőződése vagy származása miatt" - ígérte Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentben, majd hozzátette: "Mi magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat." Összefoglaló és kommentár. Ma is napirenden volt a tegnapi tüntetés a Parlamentben. Fónagy János került éles szóváltásba Vona Gáborral, majd Rogán Antal is bírálta a Jobbikot. "Vona szerint az MSZP és a Fidesz láthatóan együtt őrzik az elmúlt huszonkét évben összeharácsolt vagyont, de szerinte ezzel csak még inkább kinyitják az emberek szemét, és megmutatják: csak a Jobbik jelent alternatívát és kiutat.
Zsidó.com: Hazánk akadályozta meg a Trump-döntést elítélő EU-s nyilatkozatotZsidó.com: Hazánk akadályozta meg a Trump-döntést elítélő EU-s nyilatkozatot (mandiner.hu)
A Zsidó.com forrásai szerint Magyarország akadályozta meg a közös európai nyilatkozat megszületését, amely elítélte volna Donald Trump amerikai elnök azon döntését, hogy áthelyezi az Egyesült Államok izraeli nagykövetségét Tel-Avivból Jeruzsálembe. Miután az amerikai elnök bejelentette, hogy elismeri Izrael fővárosának Jeruzsálemet, az uniós országok közös nyilatkozatot terveztek kiadni, amelyben elítélik ezt a döntést. A korábban kiszivárgott találgatás szerint azért nem lett ebből az állásfoglalásból semmi, mert Magyarország megvétózta a szöveget.
Magyarország 2025-re kell kilépjen az Európai UnióbólMagyarország 2025-re kell kilépjen az Európai Unióból (hidfo.ru)
Martin Schulz, a német szociáldemokraták vezetője azt mondta, legkésőbb 2025-ig létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat, és aki ebben nem akar részt venni, annak ki kell lépnie az Európai Unióból. A német Szociáldemokrata Párt vezetője, Martin Schulz kijelentette, hogy szerinte 2025-ig létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat, és ha egy ország ebben nem akar részt venni, azt rá kell kényszeríteni arra, hogy elhagyja az Európai Uniót.

Félmillárdos hitelből jutottak földhöz Tiborczék
2017. december 4. MNO

Több mint félmilliárd forintért vásárolt összesen 492 hektár állami földet Bicske és Mány térségében Tiborcz István nővérével és édesapjával közösen. A 24.hu összesítése szerint Tiborczék az 559 millió forintot banki kölcsönből fedezték. A földvásárlások miatt a miniszterelnök vejének saját nevére is került 180 milliós banki adósság.


A portál megjegyzi, a Gránit Bank, amely rendszeresen finanszírozza Tiborcz és barátja, Szivek Norbert MNV-vezérigazgató milliárdos ingatlanprojektjeit, a család minden tagját ellátta földhitelekkel. Tiborczékat jelenleg 12 hitelszerződés köti a pénzintézethez.
Orbán Viktor jó barátja még Tiborczéknál is nagyobb pénz fektetett be állami földekbe. Mészáros Lőrinc és a szűkebb családja, a felesége, két lányuk és fiuk együttesen 1257 hektárt vásárolt meg, ami 12 és fél városligetnyi területnek felel meg.
A 24.hu szerint a főként vasútberuházásokban utazó R-Kord Kft. és a többi Mészáros-érdekeltség jelzálogterhei a nyáron elérték a 10 milliárdos nagyságrendet. A portál úgy tudja, Felcsút polgármestere a szántókért eközben több mint 1 milliárd forintot saját zsebből fizetett ki, de a család tagjai, beleértve őt magát is, 1 milliárd 154 milliós hitelt is felvettek, amelyet az OTP fizetett ki.
Az is figyelemre méltó, hogy Mészáros Lőrinc testvérének szántóit és a családi mezőgazdasági cégek, például a Búzakalász 66 Kft. haszonbérleti területeit is beszámítva összesen 3800-3900 hektár került az érdekeltségi körükbe.



Csaknem 500 párt indul a 2018-as választáson!
Megint aratnak a kamupártok, megint kifizetésre fog kerülni egy rakás választási támogatás, amivel vagy elszámolnak, vagy nem!
Történt kísérlet az elszámoltatásra az Állami Számvevőszék részéről, de eredményre nem vezetett. Most a Jobbikkal meg példát statuálnak!
Volt olyan pártocska 2014-ben, amelyik beírta, hogy 300 millió forintot költött sokszorosításra... És a Számvevőszék elfogadta! Vajon volt róla valamilyen számlagyári számla?
Az elúszott több milliárd forint visszaszerzése érdekében érdemi intézkedés nem történt.
Jövőre állítólag attól a kamupárttól visszaveszik a támogatást, amelyik nem éri el az egy százalékos eredményt. Előre tudható, hogy egyik sem fogja elérni, hiszen nem arra a célra hozta létre őket a hatalom...
A kár megint a magyar adófizetők nyakába szakad, mert olyan "pártelnökök" veszik fel a pénzt, akinek a pénzfelvétel előtt nem volt semmije!
Ügyes találmány a kamupártrendszer ugye? De az okozott kárt miért mindig az adófizetők fizetik, és nem az elkövetők?? (Facebook)

Magyarok!
A helyzet éleződik, a magyarok nem akarják átadni az ingatlanjaikat a megszálló Rotschild féle, a FED-et birtokló, a pénzt jogtalan kamatért átadó, a világon állandóan háborúkat gerjesztő háttérhatalomnak, az Új Világrend kitervelőinek! A magyaroknak teljesen igazuk van, az ingatlanjainkat, a közüzemeinket, a földjeinket, az ásványi anyagainkat, a vizünket, életterünket miért adnánk át egy élősködő, dolgozni nem akaró banki módszerekkel operáló terrorszervezetnek? Ha átadjuk, Palesztina sorsára jutunk, csonka-Magyarország is elvész! Ezt a magyar nép ellen folytatott háborút a magyaroknak most végre meg kell nyerniük, és a jog eszközével! Nyilván a háttérhatalom be fog vetni minden szokásos trükköt, provokációt, de akkor sem szabad megijedni, feladni, ha egy tüntetést provokáció miatt fel kell oszlatni, azonnal be kell jelenteni egy újat egy másik személynek a főváros, vagy az ország másik pontján, ahová azonnal át kell tenni a tüntetés székhelyét. Az önjelölt Kormányzó sz okásos t iltó felszólítására senki ne hallgasson, ő egyedül a Kossuth tér széléről a foteljéből eddig se szabadította fel az országot az elnyomás, a kirablás alól! Ez a harc nem lesz egyszerű, de mivel igazunk van, és nem estünk a fejünkre, meg fogjuk tudni nyerni! Ne várjuk meg, amíg a Fidesz-Kdnp egy tisztességtelenül induló választáson győz és újra 4 évig maffia módszerekkel, diktatórikusan vezetheti az országot! A választás teljesen tisztességtelenül indul, miért? Mert a választási softwaret senki nem ellenőrzi, mert a Fidesz-Kdnp-nek totális média túlsúlyos támogatottsága van, mert a határon túliak közül a külhoniak névjegyzékét nem tudjuk leellenőrizni, így halottak is, nem létező személyek is szavazhatnak, a nyugaton dolgozók meg nem szavazhatnak levélben, csak a konzulátusokon, így sokan rá vannak kényszerítve a hosszú, több órás utazásra, majd a sorban állásra, amit rengetegen nem vállalnak, így a nyugati, devizahitelezés miatt elmenekülő, Fidesz ellenes magyarok tömegesen k iesnek a szavazásból, mert a Jobbiktól elvette a pénzét az ÁSZ, és tette ezt törvénytelenül, így a legnagyobb ellenzéki pártot a Fidesz-Kdnp gyakorlatilag indulásra alig képessé tette egyik pillanatról a másikra 4 hónappal a választások előtt, mert a választási törvény az amúgy is győztest erősíti, mert a láncszavazást a választási törvény eddig se tette lehetetlenné! A választók egy részét nem csak a média manipulálja, hanem kihasználva szegénységüket, ráveszik a kormányon lévők támogatására! Senki ne feledje el, miért is nincs Farkas Flórián eltávolítva a hatalomból! A lakosságot a választásokig fel kell rázni, tudatosságának növelésével, ismeretterjesztéssel önvédelemre képessé kell tenni! Nem várhatunk ölbe tett kézzel 2018. áprilisáig! Hideg van, december van, de az ország, a hazánk, a magyarság léte a tét! Most hát ne üljünk hát otthon a melegben!

Ha most nem mentjük meg az ingatlanjainkat, a Fidesz-Kdnp el fogja azokat árvereztetni májustól! Ha úgy megyünk neki a választásoknak, ahogy most áll a szavazási hajlandóság, az összes közvéleménykutató szerint nagyon nagy eséllyel a Fidesz-Kdnp fog nyerni, és onnantól nincs visszaút, már reménytelen lesz a helyzet! Most tedd meg, amit megtehetsz! És most sokat tehetsz, van még elég időnk! A civilek döntik el az ország sorsát, láthatóan erre az ellenzéki pártok képtelenek! Most újra eljött az öntudatos magyar emberek ideje, ahogy az volt 2006-ban, mikor szintén nem a Fidesz, nem a Miép, hanem a civilek döntötték el Gyurcsány Ferenc sorsát ( és nem a csőcselék, ahogy az öntudatos hazafiakat leszólta, megbecsteleníteni próbálta a háttérhatalmat jól kiszolgáló média)! Akkor is az ellenzéki pártok passzívak voltak, mert vezetőiket azok megbízói visszafogták! Még Orbán Viktort is, aki hiába építtetett fel egy óriási színpadot egy ál-civil polgári körrel magának, mégse jött el a hatalm as hangfalai előtt beszélni a Kossuth téri tömeghez, mert állítólag életveszélyesen megfenyegették. Utolsó pillanatban, a beszéde megtartása előtt 5 perccel értesítette telefonon a Keresztény Értelmiségiek vezetőjét telefonon (ott álltam közvetlenül az utóbbi mellett), hogy nem jön el a Kossuth térre, mert meg lett fenyegetve! Így várjátok, magyarok, hogy bármely ellenzéki párt vezetője fel fog lépni most az érdeketekben! Egy sem tud, egy sem mer! Vona Gáborra se várjon senki!

Csak magunkra számíthatunk, magyarok!
Fórizs Eszter

Kapcsolódó:
PUZSÉR: ORBÁN RENDSZERE MIATT ÉN IS UTCÁRA VONULNÉKPuzsér: Orbán rendszere miatt én is utcára vonulnék (alfahir.hu)
Miért kell utcára vonulni Orbán Viktor jelenlegi rendszere miatt? Miért szólnak a hírek Havas Henrikről? Puzsér Róbert szerint a NER egyik legnagyobb bűnét követték most el. Itt és most össze kellene fognia az ellenzéknek, ha van dramaturgiai pillanat, akkor ez az. Tudomásul kell venni, hogy ez a játék már nem a Jobbikról, hanem kifejezetten a jogállamiságról szól, hogy a politikai küzdőtér nyitva marad-e, vagy pedig bezárul. Vagy pedig addig szűkül, hogy csak egy látványszínház marad - nyilatkozta újságírónknak Puzsér Róbert.
Szél Bernadett középiskolás kora óta kötődik Soros GyörgyhözSzél Bernadett középiskolás kora óta kötődik Soros Györgyhöz (origo.hu)
A hatalom szeretete mágnesként vonzza a választási együttműködés felé az ellenzéki pártokat, annak ellenére, hogy korábban számtalan alkalommal kizárták ennek a lehetőségét. A meglehetősen érdekes pártmozgások közepette a kommunikációs hangsúlyok is eltolódtak: a választások közeledtével a Jobbik és a Lehet Más a Politika a korábbinál sokkal vehemensebben, agresszívabban támadja a Fidesz-kormányt, miközben Soros György bevándorláspárti tőzsdespekuláns hazai tevékenységének kommentálásától tartózkodnak. Sőt.
A tökéletes NER-funkcionárius: halálkomoly arccal mondja a kamerába, hogy eddig minden rendben volt, egészen a mostani Jobbik-kampányigA tökéletes NER-funkcionári us: halá lkomoly arccal mondja a kamerába, hogy eddig minden rendben volt, egészen a mostani Jobbik-kampányig (444.hu)
Az Állami Számvevőszék szerint a párt 331 millió 660 ezer forint tiltott támogatást fogadott el, minden bizonnyal Simicska Lajostól kedvezményes plakáthelyek formájában. Horváth a műsorban elmondta, egy hatóságtól kaptak bejelentést, de többszöri kérdésre (Kitől? NAV? Rendőrség? Titkosszolgálat?) sem árulta el, hogy melyik hatóságtól. Arra a kérdésre sem igazán tudott válaszolni, hogy ilyen esetben milyen felülvizsgálati lehetőség van egyáltalán: nagyjából az derült ki, hogy a Jobbik tehet ugyan panaszt, és kifejezheti ellenvéleményét 15 napon belül, de lényegében ezután is az ÁSZ fog dönteni.
KDNP: A JOBBIKKAL SZEMBEN NEM GOND A KETTŐS MÉRCE ALKALMAZÁSAKDNP: A Jobbikkal szemben nem gond a kettős mérce alkalmazása (alfahir.hu)
Harrach nem tud részrehajlás nélkül gondolkoni. A KDNP frakcióvezetője, Harrach Péter szerint nem a kormánypártoknak, hanem a Hír TV-nek okoz gondot, hogy mint nyáron kiderült, 2010-ben a Fidesz és a KDNP töredékáron kapott plakáthelyet a Mahir Cityposter Kft.-től, 1300 plakátot ráadásul számla nélkül helyeztek ki - közölte a Hír TV.
ALAPTÖRVÉNY-ELLENES HÁLÓZATOKAlaptörvény-ellenes hálózatok (magyaridok.hu)
Magyarországon az alaptörvény után a Btk. a legfontosabb jogszabálygyűjtemény, amelyben benne áll, hogyha magyar állampolgár itthon vagy külföldön követ el törvénytelen cselekményt, lop, csal, rabol vagy esetleg gyilkosságot követ el, a törvény által üldözendő. Nincs kivétel, felmentés, sem erkölcsi, sem ideológiai okokra hivatkozással. Ugyanakkor van egy intézmény, amely minden ország struktúrájában jelen van, a titkosszolgálat, amelyet törvény hatalmaz fel arra, hogy operatív érdekből - értsd: az ország biztonsága okán - lopjon, csaljon, ha kell, kiiktasson nem kívánt elemeket. Persze nem lehet öncélú a cselekmény, nem képviselhet kisebbségi érdeket.
A PUSZTÍTÁS EGY HETE: ÍGY INDÍTOTT TOTÁLIS HAJTÓVADÁSZATOT A FIDESZMÉDIA HAVAS HENRIK ELLENA pusztítás egy hete: így indított totális hajtóvadászatot a fideszmédia Havas Henrik ellen (alfahir.hu)
Havas Henrik újságírót, műsorvezetőt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de ennek az eddig nem tapasztalt dühödt kormányzati támadásnak egyetlen egy kiváltó oka van: Havas Henrik írt egy könyvet Vona Gáborról. Semmi más. Ennyi elég volt ahhoz, hogy Ómolnár Miklós és a TV2 birodalmának elfeledett bugyraiból előmásszanak különös figurák, és hirtelen mesélni kezdjenek. Tehát, úgy kövessék Önök is a Matolcsy Ádám által tulajdonolt és vezetett origo.hu (és life.hu)-gyűjtést, hogy Havas Henrik neve helyett bárkié szerepelhetne ott. Elég egyszer hibázni egyet. Írni mondjuk egy könyvet.

Az orosz-kínai aranyalap az amerikai dollár uralmának végét jelenti
Lovas István2017. december 9. RUSSIA TODAY - lovasistvan.hu

A BRICS országok belső arany kereskedelmi platform létrehozását tervezik.


Ha ez megtörténik, az egész globális gazdaság jelentősen átalakul. A Nyugat elveszíti uralmát, nyilatkozott az RT-nek egy nemzetközileg ismert svájci szakértő, Claudio Grass (Precious Metal Advisory Switzerland).
Grass elmondta: Kína uralja a világgazdaságot és kiszorította az USA-t, mint a világ legerősebb gazdasági erőforrása.
Kifejtette, Peking és Moszkva megértette, hogy Amerika a dollárt arra használta, hogy a világot uralja. Egy újfajta aranyalappal most el akarnak távolodni ettől az irányítástól. Ázsiában a legtöbben az aranyat "valódi" pénznek tekintik. Ezt a Nyugat elfelejtette tekintettel papíralapú gazdagságára.
A BRICS országok lakossága a világ népességének 40 %-át teszik ki, és a világ GDP-jének 23 %-át.
Azzal, hogy bejelentik majd az olaj árának jüanban történő rögzítését; aranyalapú határidős szerződéseket használnak majd Sanghajban, létrehozták az Ázsiai Infrastruktúra Befektetési Bankot és az Új Fejlesztési Bankot, Kína Bretton Woods utáni alternatívát hoz létre. Ez gyökeres változást hoz, mondta Grass.
/BRICS: Brazília, Oroszország, India, Kína és a Dél-afrikai Köztársaság/
Kapcsolódó:
Fiatal lányokat rabolt el Angliában a muszlim bűnbanda. Egy 11 éves lányt teherbe ejtettekFiatal lányokat rabolt el Angliában a muszlim bűnbanda. Egy 11 éves lányt teherbe ejtettek (hungaryexpres.com)
A nagy-britanniai Rotherham városában Vádat emeltek annak a tízfős muszlim bandának a tagjai ellen, akik kiskorú lányokat raboltak el és erőszakoltak meg. Tíz helyi muszlim férfit vádolnak azzal, hogy nyolc tinédzsert elraboltak, majd csoportosan megerőszakolták az áldozatokat. A vádlottak több mint tíz éven át ki tudták kerülni az igazságszolgáltatást, hiszen bűncselekmények mindegyikét 1998 és 2005 között hajtották végre.
Putyin: Szíria felszabadult a menekültek térjenek haza újjáépíteni az országotPutyin: Szíria felszabadult a menekültek térjenek haza újjáépíteni az országot (nethir.com)
Vlagyimir Putyin szerint Szíria felszabadult a terroristák elnyomása alól és a szír menekülteknek vissza kell térniük hazájukba, hogy újjáépítsék az országot. "A helyzet az országban napról-napra javul. Az oroszok által támogatott szíriai fegyveres erők felszabadították a terroristák elnyomása alól szinte az egész ország területét, beleértve a történelmi keresztény régiókat is,"mondta Putyin hétfőn egy megbeszélésen ahol az ortodox keresztény gyülekezetek vezetőivel találkozott.