Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. december 27., szerda

22.700 - ​Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates, mely egész Európát fenyegeti!


Feladó: Antal Ignácz
Dátum: 2017. december 26. 23:30
Tárgy: Fwd: Bill Gates
Címzett:
​​
​​
Óriási katasztrófáról beszélt Bill Gates, mely egész Európát fenyegeti!
                                            

Riasztó de igaz dolgokat állított. Ez várhat ránk?
Végre valaki kimondta az igazságot? Azt, amit az ember már régóta tudott, de valamiért itt, Európában senki sem merte kimondani?

Bill Gates napjaink egyik legfenyegetőbb kataklizmájáról beszélt, arról, hogy hogyan vezethet hihetetlen mértékű demográfiai katasztrófához a migráns válság.Ennek kapcsán elmondta, hogy az európai politika legfőbb vezetői nagyban hozzájárulnak a válsághoz.

Fontos szerepük volt annak idején a válság kirobbanásában is, és abban is drámai mértékben felelősek, hogy a válság nem csak, hogy még mindig tart, de nagyon nagymértékben eszkalálódott, és az európai államok, és a jólét fennmaradását veszélyeztetik.

A világ egyik leggazdagabbnak tartott embere szerint az európai vezetők rosszul állnak hozzá a migránsválsághoz. Meglátása szerint a németek nyitott kapus menekültpolitikája nem oldja meg a bevándorlási krízist.

Sőt, éppen ellenkezőleg: elmélyíti azt, méghozzá jelentős mértékben!

Nemrég egy német lapnak adott interjújában mondta el ezeket az igen kritikus szavakat, aminek valószínűleg Angela Merkel és társai nem fognak örülni...

Bill Gates egyúttal felhívta a figyelmet a jövőben várható hihetetlen mértékű afrikai bevándorlása. Ha a tömegek onnan megindulnak, Európának vége.

"Minél nagylelkűbb valaki, annál többen hallanak a projektről. Ez pedig tömeges afrikai kivándorlást okoz."

Le kellene zárni az összes tranzitútvonalat, hogy Afrika népe ne indulhasson meg Európa felé, mert ha ez bekövetkezik, akkor a kontinensnek valószínűleg lőttek – állítja.

Bill Gates dollármilliókkal támogatja az Afrikában élőket, és rengeteg dolgot tud az ottani helyzetről, tehát nem a vakvilágba beszél, ellentétben az európai politikusokkal, akik irodaházakban ülnek, és íróasztalok mellett hoznak meg őrültebbnél őrültebb ötleteket, és döntéseket...

Arra is figyelmeztetett, hogy az afrikaiak életszínvonalának javítása lenne a járható út, nem az, hogy kontinenst váltanak, és hagyják, hogy egész Európát elárasszák.

Nagy kérdés, hogy az európai vezetésben süket fülekre talál-e majd Bill Gates véleménye, vagy sem.