Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. december 6., szerda

22.646 - Morvai Krisztina EP képviselő felszólalása: Bangladessel kell-e versenyeznie Magyarországnak?.


Feladó:
​​
Almási L

Dátum: 2017. december 5. 13:15
Tárgy: Hangoskodó zsibvásár az Európai Parlamentben videóval
Címzett:


Hangoskodó zsibvásár az Európai Parlamentben (Morvai felszólalása: Bangladessel kell-e versenyeznie Magyarországnak?)

 
Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén készült felvétel alapján a választópolgárok bepillantást kaphatnak a parlament „működésébe." 
Láthatják azt az elképesztő káoszt és zsibvásárt, amelyet természetesnek tekint az „európai normákra" oly kényes Európai Unió. 
Amint azt Morvai Krisztina EP képviselő az ülést vezető elnöknek ki is fejtette: méltatlan és mind az európai választópolgárok, mind a felszólaló képviselők számára megalázó és elfogadhatatlan, hogy zsibvásárszerű hangulatban, óriási hangzavarban kell felszólalni. 
A többször elkezdett felszólalásában Morvai Krisztina egyébként az Európába áramló dömpingáruk által okozott társadalmi és gazdasági feszültségekről beszélt. 
Rámutatott: nem Bangladessel vagy Indiával kellene versenyeznünk a jövedelmek leszorításával és a munkajogi, munkavédelmi, környezetvédelmi és más előírások be nem tartásával, hanem meg kellene védenünk piacainkat a beáramló és a hazai vállalkozásokat, versenyképességünket veszélyeztető hatalmas mennyiségű dömpingárutól.