Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. december 26., kedd

22.696 - KARÁCSONYI AJÁNDÉK: ÁLTALÁNOS ADÓSSÁGELENGEDÉSRŐL SZÓLÓ TÖRVÉNYJAVASLAT


Feladó: Éva Gyarmati

Kedves Barátaim!

Nagyon boldog Karácsonyt mindenkinek!

Mellékelten küldöm a magyar embereknek szánt karácsonyi ajándékomat. Olyan, mint egy marha nagy doboz LEGO: egy alapanyag, amellyel dolgozniuk kell a kölköknek, hogy legyen is belőle valami, közben okosodnak, ügyesednek, megtanulnak együttműködni, és ha kész van a mű, elmondhatják, hogy azt közösen építették.

Mivel az ünnepek alatt mindenki jobban ráér, két evőmaraton között van idő elolvasni a törvényjavaslatot és aláírni az online petíciót, a rokonokkal, barátokkal folytatott karácsonyi csevejekben pedig lehet terjeszteni az infót mint evangéliumot, mert a tartozáselengedés nem csak a banki hitelekre, hanem a diákhitelekre, a munkáltatói kölcsönökre, az adó- járulék- és illetéktartozásokra, valamint a közüzemi és a távközlési szerződésekből eredő követelésekre is vonatkozik, kimondja továbbá, hogy addig, amíg nem lesz etikus pénzrendszer és amíg nem lesz bevezetve az alapjövedelem intézménye, addig nem lehet sem közterhet kivetni a magánszemélyekre és a kis- és középvállalkozásokra, valamint közüzemi díjakat sem lehet követelni tőlük. A közjegyzőkre és a végrehajtókra vonatkozó rendelkezések nem ennyire örömteliek. Mármint nekik. :)

1.000.000 aláírás a cél, 2018. január 31-ig ennyit kéne összegyűjteni.

A törvényjavaslatot bármilyen politikai csoport és szekértábor felhasználhatja, zászlajára tűzheti, kihirdetheti, csak az a kérésem, hogy egyúttal buzdítsa a tagjait a petíció aláírására is, hogy legyen egy hely, ahol megjelenik a közös akarat.

Én megtettem, ami tőlem tellett, a többi már nem rajtam múlik. Ha terjesztitek az igét, legyetek szívesek, szóljatok a tökfejeknek, hogy ne a Facebookon nyomogassák a like gombot, meg ne szívecskéket küldözgessenek nekem, hanem olvassák el a törvényjavaslatot és írják alá a petíciót a peticiok.com oldalon! Megáll az eszem a Zuckerberg gyártmányú zombiktól, hogy csak ész nélkül lájkolgatnak, pedig a FB-bejegyzésben leírtam a teendőket és a linkeket is mellékeltem.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100012688175230

https://tudatostarsadalom.hu/2018-evi-szamu-torveny/

https://www.peticiok.com/altalanos_adossagelengedest_es_penzreformot_most

Éva