Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. január 5., péntek

22.742 - Martin Schulz: " Veszélyes logikát követ Orbán Viktor magyar miniszterelnök a menekültpolitikában." > 2018.01.05.


2018.01.05.

Az Orbánfóbiás Martin Schulz már megint nem bírt magával: egy pénteki lapinterjúban ismét Magyarországot és személyesen Orbán Viktort gyalázta. A pártját történelmi bukásra vezető Schulz újfent a menekültügyet és a kötelező betelepítési kvóta elutasítását hányta a magyar kormányfő szemére. A nyolc általánost végzett baloldali pártelnök eszerint még mindig képtelen szembenézni azzal, hogy pártja és pártjával együtt a nagykoalíciós kormány azért bukott hatalmasat a szeptemberi választáson, mert a németeknek is elegük van a migránsok beözönlésének támogatásából.  Ráadásul persze arra a kérdésre sincs válasza, hogy ki hívta és ki engedte be a migránsokat? Orbán vagy ők?

Erre ez a kretén mit hordott össze megint? Íme:

" Veszélyes logikát követ Orbán Viktor magyar miniszterelnök a menekültpolitikában. Magyarország és Lengyelország, újabban talán Ausztria támogatásával úgy tesznek, mintha a menekültek ügye csak a németekre tartozna, ami elfogadhatatlan. Mi fizetünk és viseljük a menekültek terhét, egyes kormányok pedig nem fogadnak be menekülteket. Ezek a kormányok a bolondját járatják velünk."

Nos, csak egyet felejt el ez a kretén: ki hívta, ki engedte be ezeket a migránsokat? Orbán? A magyarok? A lengyelek? Miért kellene Magyarországban befogadnia és eltartania azokat a migránsokat, akik Merkel és Schulz pártjának kormánya hívott és engedett be? Erre a felettébb kényelmetlen kérdésre nem tud és nem is akar válaszolni ez a nyolc faiskolát végzett alkoholista. Ráaádsul ez a részeges alak is pontosan tisztában van azzal, hogy például a változó osztrákokkal ellentétben, Orbán már a kezdetektől azt képviselte, hogy nem szabad beengedni a migránsokat. Sőt, elére jelezte, hogy muzulmánok özene fenyegeti Európát! Miért lenne Orbán a hibás azért, hogy Németországban sok a migráns, akiket a németeknek el kell tartani?

Válasza persze nincs, ehelyett egy másik abszolút baromsággal tetézi a vérlázító gondolatmenetét:

„Németország nem teheti meg, hogy továbbra is befizeti a megszokott összegeket az uniós költségvetésbe, ha a legfőbb haszonélvezők, mint Magyarország vagy Lengyelország semmivel sem akarnak hozzájárulni a menekültek befogadásához"

Az Európai Parlament egykori elnöke ne tudná, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz? Amikor 2012-ben elfogadták az unió 2014-2020 közötti költségvetését és benne a "címkézett" fejlesztési, felzárkóztatási forrásokat, akkor még szó sem volt se migránsözönről, se kvótáról. Magyarország, mint ahogy a másik 27 uniós tagállam, nem a migránsokra kapja a felzárkóztatási forrásokat, hanem mert egyes régióinak fejlettsége nem éri el az uniós átlagot. Magyarán ennek semmi köze a migránsokhoz. És az uniós jogrend szerint nem is lehet.

És ezt Martin Schulz is pontosan tudja, mégis az ellenkezőjét mondja. Na ezért egy semmirekellő aljas tróger. Egy címeres hazug baloldali kretén.