Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. március 14., szerda

22.880 - ​Hódmezővásárhely békét és fejlődést akar, nincs szükség fizetett politikai provokátorokra a városban!

Nyílt levél az állampárt helyi szervezetének

Bizonyára Önök is tudják, hogy február 25-én Hódmezővásárhely választott, több, mint 13.000 vásárhelyi ember fejezte ki szavazatával, hogy ELÉG VOLT a megosztó fideszes politikából és ennyien mondtak véleményt az állampárt mocskolódó kampányáról. Mint a magyar népmesékben, a szeretet hatalma győzött a hatalom szeretete felett. 

A kampány azonban véget ért! Önök eddig nem kértek bocsánatot azért, mert a kampányban becsületsértő módon hazugnak, bolondnak és félkegyelműnek nevezték Márki-Zay Pétert, nem kértek bocsánatot azért, mert polgárháborúval, zavargásokkal, erőszakkal és akasztással riogatták a vásárhelyi embereket. Ezzel Önöknek kell elszámolniuk magukban.

DE! Még egyszer leírom: A kampány véget ért! Önök elköltötték a kampányukra a város tartalékának nagy részét, de a vereségük után azt nyilatkozták, hogy Hódmezővásárhelyért fognak dolgozni. Én, kicsit naivan, bíztam abban, hogy most talán végre igazat mondanak. A tettek azonban mára sajnos mást mutatnak. Önök a városunk helyett a pártjukat szolgálják, hiszen például hiába marasztalta az alpolgármestereket a polgármester, hogy tovább dolgozzanak a városért, azok inkább lemondtak, hogy az állampárt színeiben akadályozzák a polgármester munkáját. Önök nem nyugodtak bele a vereségbe, továbbra is kampányolnak a megválasztott polgármester ellen.

Önöknél a felszólítás a divat. Én csak kérni szeretek. Azt kérem, hogy próbáljanak meg együtt dolgozni a városért a megválasztott polgármesterrel és a többi, nem állampárti képviselővel, legalább addig a rövid ideig, amíg önök adják a többséget a vásárhelyi közgyűlésben. Ne a sajtójukon keresztül üzengessenek a napirendi pontok egyeztetéséről, hanem kopogjanak be a polgármesterhez, ahogy illik, vagy tessék felvenni a telefont, emailt írni, ahogyan önöknek a legkényelmesebb. Tehát tessék dolgozni a szánalmas jajgatás helyett!

Azt is kérem, hogy fejezzék be a polgármester szidását, lejáratását és akadályozását, ne küldjék rá Sz. Bálintot vagy akit éppen fel tudnak használni, mert

​​
Hódmezővásárhely békét és fejlődést akar, nincs szükség fizetett politikai provokátorokra a városban! Becsüljék meg azokat, akik ingyen vagy nagyon alacsony fizetésért dolgoznak a polgármester mellett azért, hogy előrébb vigyék Vásárhelyt! Ne aggódjanak, legyenek türelemmel, sor kerül a korrupciós ügyek feltárására is, de ismerve a fideszes ügyészséget, az bizony hosszú folyamat lesz.

Önök 28 éven keresztül emelték az adókat ebben a csökkenő lélekszámú városban és sarcolták a helyi lakosokat és vállalkozásokat, büszkélkedtek a magas adóbevétellel. Önök 2017-ben még jelentősen megemelték a helyi ingatlanadót a városban. Nyugodjanak meg, igaz, hogy jelen állás szerint csak másfél év áll Márki-Zay Péter rendelkezésére, de ő mindent meg fog tenni ez idő alatt is annak érdekében, hogy Önöknek ne legyen mit tovább emelni, legfeljebb a puskájukat a fácán vagy rénszarvasvadászat közben.

Lehet, hogy megint naiv leszek, de bízom abban, hogy kéréseim legalább részben megértő fülekre találnak.

Tisztelettel: 
László Krisztián, aki sohasem volt és nem is lesz párttag, csak vásárhelyi