Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. március 23., péntek

22.917 - Munkáspárt hírlevél: ​Biztonságot az embereknek! > 2018.március.23.

Feladó: Munkáspárt 
Dátum: 2018. március 23. 11:33
Tárgy: Munkáspárt hírlevél 2018.03.23.
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Munkáspárt 

​>​
2018.03.23.


Nem kérünk a német-francia uralomból!

Közös utat kell kidolgoznunk Európa számára. Így állapodott meg Párizsban Merkel német kancellár és Macron francia elnök. (https://www.bundeskanzlerin.de)

Bővebben...


Uram, óvd meg Magyarországot a DK-tól, az LMP-től, meg a hasonlóktól!

"Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron. "(http://os.mti.hu)

Bővebben...


Üzenet Karácsony úrnak: a mószerolás nem erény az EU-ban

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje Brüsszelben elmondta, kétnapos látogatásának egyik célja, hogy "megvédje a magyar társadalmat a károkozástól, amelyet saját kormánya okozott neki Európában, hogy elmondja, április 8-án a magyar választópolgárok olyan kormányt juttathatnak hatalomra, amely nem ellopni, hanem felhasználni akarja az uniós pénzeket, és amely nem állítja azon hamis dilemma elé Magyarországot, hogy Brüsszel vagy Budapest". Orbán Viktornak semmilyen felhatalmazása nincs arra, hogy Magyarországot kivezesse az Európai Unióból vagy pedig szamárpadra ültesse az EU-n belül." (www.mti.hu)

Bővebben...


​​
Biztonságot az embereknek!

Magyarországnak stabilitásra és fejlődésre van szüksége, ennek az a feltétele, hogy az emberek azt érezzék: ha holnap felkelnek, akkor van munkájuk, olyan fizetést kapnak, amelyből meg tudnak élni – többek közt erről is beszélt a Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula kedden, Békéscsabán. (https://behir.hu)

Bővebben...


Thürmer: Adni kell az embereknek!

200 ezer forint minimálbér, a fiatalok lakhatásának és munkahelykeresésének támogatása, a milliárdosok megadóztatása – többek között ezek szerepelnek a Magyar Munkáspárt programjában. Ezekről Thürmer Gyula, a párt elnöke számolt be március 20-án Gyulán, a párt kampányrendezvényén. (https://www.gyulaihirlap.hu)

Bővebben...


Túléljük-e a háborút Oroszország és Kína ellen?

Az amerikai hadsereg illetékesei szerint befejezés előtt áll az amerikai hadsereg új helikoptere, amely képes lesz "túlélni egy Oroszországgal vagy Kínával vívott nagy konfliktus esetén is." (https://www.military.com)

Bővebben...


Csak a Munkáspárt adhatja vissza a baloldal becsületét

Deák Dániel politológus szerint soha nem látott káosz uralkodik az ellenzéki térfélen. (www.mti.hu)

Bővebben...


Hitler Harmadik Birodalma után Merkel Negyedik Birodalma?

"A jövőnk Európa összetartásában van, nem a kisállamoskodásban, nem az önmagunkba való visszavonulásban, nem a nemzeti egoizmusokban." – jelentette ki Angela Merkel első kancellári beszédében (https://www.bundeskanzlerin.de)

Bővebben...


Mi van a csodaautók mögött?

Pekingben 33 úton és utcában, mintegy 105 kilométeres útszakaszon engedélyezték vezető nélküli gépkocsik közlekedését. (http://www.xinhuanet.com)

Bővebben...


Változás akkor lesz, ha a Munkáspárt a parlamentbe kerül

"A korszakváltás utáni Magyarországon nem az számít majd, hogy ki kinek a barátja, kinek hol vannak kapcsolatai. A tehetség, a szorgalom, a valódi teljesítmény fogja hozzásegíteni az embereket a sikerhez." - jelentette ki Szél Bernadett. (https://www.facebook.com)

Bővebben...


Karácsony anarchiát, a Munkáspárt rendet akar

Karácsony Gergely az ATV-ben nyilatkozott: „Ma Magyarországnak olyan Alaptörvénye van, ami nem legitim. Ami az én értelmezésem szerint, politikai, erkölcsi értelemben semmis…miniszterelnökként én arra kérek mandátumot az emberektől, hogy ezt az alaptörvényt én ki akarom dobni a kukába." – De amíg nincs másik, addig kénytelen lesz ezt betartani – vetette ellen Rónai Egon, mire a politikus rávágta: „Nem!" – „Akkor alaptörvény nélkül, törvényesség nélkül működne Magyarország?" – „Igen" – felelt lelkesen a miniszterelnök-jelölt. (http://mandiner.hu)

Bővebben..