Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 11., kedd

15.526 - Magyarország Kormánya > 2013. szeptember 1-jén indul a választási feliratkozás

-

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. szeptember 10. 18:42
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-09-10

Lázár János irányítja az Információs Hivatalt

Az egyes törvényeknek a polgári hírszerzési tevékenység irányításával kapcsolatos módosításáról szóló törvény által megteremtett jogi keretek alapján, 2012. szeptember 1-jétől a Miniszterelnökséget vezető államtitkár gyakorolja az Információs Hivatal irányításával kapcsolatos jogköröket.

A teljes foglalkoztatottság a cél 2020-ig

A kormány célja, hogy 2020-ig több mint 5 millió adózó munkahely legyen Magyarországon, ez pedig egyben teljes foglalkoztatást jelent - mondta éves meghallgatásán az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságában a nemzetgazdasági miniszter hétfőn.

2013. szeptember 1-jén indul a választási feliratkozás

Jövő szeptember 1-jén indul majd az önkéntes feliratkozás a 2014-es választásra - közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn, amikor újságírók előtt ismertette a választási eljárás tervezett változásait. Beszámolt arról is, hogy a 2014-es választáson nem lesz kampánycsend, átalakul a kampányfinanszírozás rendszere, és a kampányeszközök is korlátozottabbak lehetnek a jelenleginél.

A nap képe

Az ország ma erősebb, mint 2008-ban volt, nagyobb a mozgástere, ezért nem szorul rá arra, hogy a négy évvel ezelőttihez hasonló, "rossz megállapodást" kössön a Nemzetközi Valutalappal (IMF) – mutatott rá a miniszterelnök. (fotó: Árvai Károly)