Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. szeptember 11., kedd

15.535 - VOSZ KMRSZ Hírlevél 2012/09/37

From: VOSZ KMRSZ Hírlevél
Sent: Sunday, September 09, 2012 11:53 PM
To: Kutasi József Antal
Subject: VOSZ KMRSZ Hírlevél 2012/09/37

 



 

 

 

Tisztelt Kutasi József !

Sok szeretettel köszöntjük:  Hunor, Nikolett, Teodóra, Mária, Kornél, Roxána, Szeréna, Enikő, Melitta, Edit nevű olvasóinkat.            
     
          Boldog Névnapot kíván a VOSZ KMRSZ!


Tartalomjegyzék

1. A NAV és a VOSZ KMRSZ  együttműködési megállapodás alapján nyújtott tájékoztatás - Ha nem értjük, inkább egyeztessünk
2. Döntött az EU-bíróság a magyar áfavitáról
3.Sikeres Nyomda – sikeres fejlesztés- Magyar Termék Nagydíjas a Díjbeszedő Nyomda Zrt.
4. Cégfejlesztő kft - KIA Gödöllő - Gyújtópontban az üzlet!”
5. Jótékonysági koncert a VOSZ KMRSZ-el -  Dömsöd
6. Meghívó  -   „A közbeszerzés aktualitásai” című fórumra.
7. Meghívó- Új Munka Törvénykönyve konferencia 
8. MagNet Bank 
9. EMGP-Tájékoztató - az ,,Első munkahely garancia" elnevezésű, a  pályakezdő fiatal álláskeresők munkaerő-piaci helyzetének javítása érdekében indított központi munkaerő-piaci programról
10. Építsen sok és értékes üzleti kapcsolatot a Piac & Profit Klubban. Siessen a döntéssel. -Kérdőív
11. Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
12. Kék Duna Wellness Hotel nyári ajánlata - Szeptember 19-ig.
13. Az ősz legfontosabb üzleti találkozója
14.Zöldtech hirlevél * 2012.09. 05. 
15. Természetgyógyászat -  Alaszkai vad áfonya!- Kyani terméktapasztalatok

A NAV és a VOSZ KMRSZ  együttműködési megállapodás alapján nyújtott tájékoztatás

Ha nem értjük, inkább egyeztessünk
Október 31-ig minden érintett megkapja az éves adófolyószámla-kivonatot
Több mint 801 ezer fővárosi és Pest megyei gazdálkodó szervezet, magánszemély és egyéni vállalkozó kap az idén folyószámla-kivonatot, illetve pótlékértesítőt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) regionális adó főigazgatóságától. Sok kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat az érintettek, ha az értesítőt figyelmesen átolvassák, és eltérés vagy kérdés esetén egyeztetnek az illetékes adóigazgatósággal.
Bővebben


Döntött az EU-bíróság a magyar áfavitáról
Szerző:MTI

Az áfa levonása főszabály szerint nem tagadható meg a számlakibocsátó által elkövetett szabálytalanságok miatt – mondta ki a csütörtökön nyilvánosságra hozott ítéletében az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága egy magyarországi jogvitával kapcsolatban.

A C-324/11. sz. Tóth ügy háttere az volt, hogy egy egyéni vállalkozó fővállalkozók megrendelésére végzett építőipari tevékenységet. A munkák elvégzésébe alvállalkozóként bevont egy másik egyéni vállalkozót is. Bővebben


Sikeres Nyomda – sikeres fejlesztés

Magyar Termék Nagydíjas a Díjbeszedő Nyomda Zrt.

Az 1998-ban alapított Díjbeszedő Nyomda Zrt. kezdetben kizárólag az anyacég számláinak előállítását végezte. Az elmúlt évtized folyamatos fejlesztésének következtében azonban jelenlegi kapacitásainak 96 %-át már más Cégektől származó megrendelések kötik le. Megrendelőink többsége a Közüzemek, Telekom cégek és Pénzintézetek közül kerülnek ki. Társaságunk évente cca. 100 millió komplett megszemélyesített küldeményt állít elő, mellyel a Magyarországi küldeményelőállítási piac meghatározó szereplője. Bővebben


Cégfejlesztő kft - KIA Gödöllő

„Gyújtópontban az üzlet!”
Gödöllő és környéke üzleti közéletének fejlesztése ér-dekében fogtunk össze mi, üzletfejlesztéssel hivatássze-rűen foglalkozók és szolgáltatók. Az ő nevükben kérek alig több, mint öt percet az életéből.
Fektessen be néhány percet (saját vállalkozásának fej-lesztése, alkalmazottai munka-hatékonyságnak növelése érdekében)  Bővebben


Jótékonysági koncert Dömsöd

Kedves Barátaim!
 
Annak a templomnak, melyben rajtam és gyermekeimen kívűl sok-sok gyermeket megkereszteltek, sok párt eskettek, mely sok embernek nyújtott és ma is nyújt lelki vígaszt, igen erőteljesen romlik a teteje!
237 év nagy idő, ugyanis ennyi idős a templomunk.
Ennek a műemlék templomnak a tetőzetét szeretnénk rendbe tenni, melyhez tudjuk pénz kell! Szeretnénk pályázni is, de annak az önerejéhez is pénz kell!
Ezért döntöttünk úgy, hogy barátainknak és a község lelkes híveinek egy gyönyörű koncerttel kedveskedünk. A fellépő világhíres művészek: Pándy Piroska operaénekes, Szabadi Vilmos hegedűművész a jótékonysági koncertet minden díjazás nélkül vállalták.   Köszönjük nekik!
 
E koncert keretében a belépő jegyek helyett szeretnénk adományt gyűjteni a templom tetejének felújításához. Kérek minden kedves barátomat, hogy legyen a vendégünk 2012. szeptember 15-én délután 16 órai kezdettel és hallgassuk együtt a muzsika gyönyörű hangjait, majd a koncertet követően áldozzunk a jótékony célra annyit, amennyit a belső érzésünk diktál.
 
A koncertre meghívást kapott és védnöknek kértük fel Dr. Tarnai Richárd urat, Pest megye kormánymegbízottját, de bízunk benne, hogy vendégeink között üdvözölhetünk több megyei polgármestert, országgyűlési képviselőt, egyházi személyiséget.

Meghívó          Plakát

A rendezvényt a VOSZ KMRSZ, a Thököly Lions Klub, a Máltai Lovagrend és sok más vállalkozó is támogatja.
 
Barátsággal:
Marjay Gyula


Meghívó 

A BKIK Tagozatközi Közbeszerzési Szakmai Bizottságának, valamint az Alapítvány a Korszerű Közbeszerzésért nevében tisztelettel meghívjuk a  „A közbeszerzés aktualitásai” című fórumra.

Meghívó                      Jelentkezési lap

Időpont: 2012. szeptember 19. 14:00-17:00 óra
Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Székháza
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. VII. em. Széchenyi terem


Meghívó

Tisztelettel meghívjuk a BKIK II. Építőipar, Építőipari kutatás, Tervezés, Szolgáltatás Osztályának szervezésében létrejött konferenciánkra, aminek témája az Új Munka Törvénykönyve. A konferenciák részletes programját, valamint az ahhoz tartozó jelentkezési lapot mellékelve találja meg. Részvételét kérem előre jelezze! Meghívó      Jelentkezési lap


MagNet Bank 

"A Jóhír Adósok a MagNet Bankot és küldetését is egy olyan témának gondolják, melyről érdemes kisfilmet készíteni, hogy aztán minél több emberhez juthasson el a közösségi bank filozófiája, pozitív szemlélete, a felelősségvállalás gondolata. Az elkészült videóban Dakó Andrea partnerkapcsolati vezető kalauzolja a nézőket, bemutatva a közösségi bankot, a banki tereket és mindazt, ami e mögött van."


EMGP-Tájékoztató

az ,,Első munkahely garancia" elnevezésű, a  pályakezdő fiatal álláskeresők munkaerő-piaci helyzetének javítása érdekében indított központi munkaerő-piaci programról

A pályakezdőket sújtó munkaerő-piaci feszültség kezelése, a fiatal munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének javítása, az első munkahely megszerzésének elősegítése, valamint a szükséges munkatapasztalat megszerzésének biztosítása érdekében a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, valamint a Fővárosi és Megyei Kormányhivatalok Munkaügyi Központjai együttműködésével meghirdeti az „Első munkahely garancia” központi munkaerő-piaci programot. Bővebben

Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ kirendeltségei


Építsen sok és értékes üzleti kapcsolatot a Piac & Profit Klubban. Siessen a döntéssel.

Pénz, de honnan?
Pénzszerzés és pénzgazdálkodás

időpont:2012. szeptember 25.
helyszín:Kecskemét, Három Gúnár Rendezvényközpont (Festő utca 8.)

A Piac & Profit Konferenciaközpont ősszel tovább folytatja „Pénz, de honnan?” konferenciasorozatát. Az ország 7 különböző városába látogatunk el a mikro-, kis és középvállalatok vezetőinek szóló gazdag, hasznos programunkkal. Az ősz második rendezvénye Kecskeméten lesz, szeptember 25-én, kedden. Mint mindig, ezúttal is sok kedvezményes, támogatott, pályázati és banki, valamint helyi forráslehetőségekről számolnak be előadóink. A tematika nem szűkölködik a hatékony pénzgazdálkodás elősegítésére hivatott üzleti lehetőségekben sem, melyeket az üzleti élet megbízható szereplői ismertetnek. A „Pénzszerzés és pénzgazdálkodás” munkacímet viselő rendezvény ezúttal is térítésmentes. Bővebben


Magyar Vállalkozók Üzleti Köre

Értesítjük, hogy megalakult az Utáljuk Együtt a Hétfőt Klub!…  Hát igen! Ez is egy jó ötlet lehet, de mi inkább professzionális üzleti klubot szervezünk, sikeres cégvezetők számára, ahová Önt is várjuk szeretettel!Van kedve eljönni?Akkor kattintson a linkre (http://mvuk.hu/kezdolap), és nézze meg, mivel foglalkozunk pontosan. A Kapcsolat aloldalon kitölthető űrlap segítségével azonnal jelentkezhet valamelyik üzleti kapcsolatépítő találkozónkra. Kívánjuk, hogy legyen szebb a hétfője, mint amilyen lenni szokott!


Kék Duna Wellness Hotel nyári ajánlata 

Itt a Nyár! – Családi üdülés a természet lágy ölén, megújult környezetben a Kék Duna Wellness Hotelben**** 2012. június 14. és szeptember 19.-e között!

2012. nyarán is várjuk a természetet kedvelő Vendégeinket szabadtéri wellness részlegünkkel, amellyel a tengerpart világát varázsoltuk a Duna partjára! Bővebben


Az ősz legfontosabb üzleti találkozója

Szeptember 27-én Bikácson lesz az ősz legjelentősebb, kkv-knak szóló kapcsolatépítő üzletember találkozója.
Az országban egyedülálló módszer biztosítja, hogy kizárólag potenciális partnereivel üljön egy asztalhoz és így egész délután négyszemközti tárgyalásokat bonyolítson!
Tárgyalna nagyvállalattal is? Közép-Európa legnagyobb építőipari vállalata, a Leier Hungária már ott lesz!
Bővebben:


Zöldtech hirlevél * 2012.09. 05. 

Megújuló energiaforrásokról mindenkinek


Természetgyógyászat -  Alaszkai vad áfonya!

Hazánkban is elérhető már az „alaszkai csoda”! Hatásos, jólétet elősegítő, megkapta a SZUPER ÉLELMISZER minősítést!

 

Kyani terméktapasztalatok


„Mit jelent egészségesnek lenni? Erre talán az a válasz, hogy ha valaki nem beteg, akkor egészséges. Csakhogy az egészség ennél sokkal több! Ha csak rendben vagy „sehogyan sem” érzed magad, nem vagy egészséges!”


Az alaszkai vad áfonya a Sunrise legfőbb összetevője, mely az egyik legerősebb antioxidáns a világon!
Ebben a termékben minden benne van, ami a szervezetnek kell. Erősíti az immunrendszert, javítja a látást, hallást, szép bőrt eredményez. Csökkenti a cukorszintet, asztmás, allergiás, reumás panaszokra kiváló!  A Sunrise egyéb alkotóelemei: gránátalma, noni, piros málna, tőzegáfonya, virágpor, concord szőlő, aloe vera, szőlőmag, szőlőhéj, farkasbogyó, B vitaminok, C és D vitamin, nyomelemek.

Sportolók számára ajánlott,  természetes erőnlét növelő!
NitroXtreme – Ez egy olyan sajátos növényi kivonat, amely  tápanyagok és a Noni növény kiválasztott részeinek egyedi keverékét tartalmazza. A  Noni növényről bebizonyították, hogy segíti a szervezetben a nitrogén-monoxid termelését. A nitrogén-monoxid egy erős, egészséget elősegítő molekula, védi és fenntartja minden sejt működését a szervezetben. Hatására a vasodilatáció (az érfal simaizomzatának elernyesztése)  teljesítmény fokozást eredményez. Ezáltal az izommunka erőteljesebb, ami jobb vér-és tápanyagellátást biztosít a vázizomzatnak.
A NitroXtreme legfontosabb összetevői: CoQ10, Magnézium, Cink, Króm és a Niacin, ezek együttesen segítik a szervezetet a kitett terhelésnek.
A Sportolók nagyon kedvelik ezt a terméket, mert hatékony a teljesítményük növelésében!

Bővebb infó:  Szelei Klára VOSZ KMRSZ elnökségi tag
Telefon: 06 30 901 4840 ; e-mail:
 klaraszelei@citromail.hu