Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 18., szerda

19.923 - ​Prof. Dr. Bokor Imre: ​GONDOLATOK A PARLAMENT ELNÖKÉHEZ ÉS AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ


Feladó:
​​
MrSzlisz 
Dátum: 2015. február 17. 20:54
Tárgy: HOVÁ SÜLLYEDT A MAGYAR PARLAMENT???
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>,


 

 

              

 A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

​​
GONDOLATOK  A PARLAMENT  ELNÖKÉHEZ ÉS AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐKHÖZ

MÉLYEN TISZTELT ÉRINTETTEK!

Nem  hagyhatom  szó nélkül a  tegnapi (2015. 02. 16) „nyújtózkodásukat", amikor Tóbiás József egy MSZP-s  indítványozására, majd a parlament elnökének felkérésére, egyperces  néma felállással  emlékeztek  meg arról a rasszista  főrabbiról, aki  tisztátalan szájából  a legordenárébb módon köpte szembe az egész magyar népet.

Itt élt közöttünk,  ette a kenyerünket,  zsebre vágta  a különféle kitüntetések,  címek,  juttatások és elismerések sorozatát,  Budapest tiszteletbeli polgárságát (mint pl.: Haynau vagy a Sztalin),  de volt  arca  (illetve p...ja)  azt  nyilatkozni a parlamentben 2000. március 3-án  hogy:

ÖNÖK MAGYAROK, KELET EURÓPA SZÉGYENE. EGÉSZ ÉLETEMET ARRA FOGOM SZENTELNI NÉPEMMEL EGYÜTT, HOGY ÖNÖKNEK OTT ÁRTSAK, AHOL TUDOK."

Ennek ellenére megtűrték hazánkban, senki nem vágta szájon, vagy  nem koppantott a fejére (hogy térjen már észre),  Ö meg nem követte Landeszmann   rabbi társát,  de nyílván eleget tett ígéretének, ott ártott nekünk, ahol csak tudott!  És hirdette az antiszemitizmus terjedését,   habzsolva az antiszemiták által létrehozott javakat.

Mint a parlament és Schweitzer  által  megsértett  magyar  állampolgár,  (talán a példátlan helyzet által sugallt  eretnek módom) vállalkozom arra, hogy egy nekrológ szerű  iromány erejéig tiltakozzak  a rasszista, cionista, hazug  és népámító uborkafára felkapaszkodott vezérürü-féleség  ellen, azt is figyelembe véve, hogy  elhunytról vagy jót, vagy semmit vagy csak az igazat! Nem elhallgatva, hogy a  parlamentben tegnap felállt országgyűlési képviselők is  a főrabbi által említett  „Kelet  Európa  szégyene" kategóriájába lettek besorolva (Novák  úr kivételével),  kicsit meg is erősítették ezt a pozíciójukat,  de  bízom abban, hogy csupán „beugrottak"  a váratlan szituációt teremtő  MSZP-s elnöknek és  a tébláboló  Kövér  úrnak.  

Felálltak: csak Novák maradt ülve a Jobbikból

Egyperces néma felállásra szólította fel az országgyűlést Tóbiás József Schweitzer József főrabbi emlékére. A kegyeleti gesztusból komoly purparlé kerekedett. A szocialisták elnöke ugyanis ezt már a rendelkezésére álló időkereten túl tette. Kövér László szerint ilyen formabontó akcióra az elmúlt 25 évben nem volt példa. A házelnök ugyanakkor megkérte a képviselőket, hogy tisztelegjenek Schweitzer József emléke előtt: ennek a Jobbik képviselői is eleget tettek – Novák előd kivételével, (aki a közvetítés szerint ülve maradt) Kövér László arra szólította fel Tóbiás Józsefet, hogy ilyen helyzetet ne teremtsen még egyszer.

                                                          

 

 

Melléklet: Az antiszemitázás pajzsa mögül  „hetvenkedő"  anti-magyarok  „köpetei".

KORNIS MIHÁLY (BESZÉLŐ, 1993. DECEMBER 21).: "Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket."

REGÖS PÉTER (2002-BEN ÍRT LEVELE LIPTÁK BÉLÁHOZ): "Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." 
BAJTAI ZOLTÁN (NYILATKOZTA A TILOS RÁDIÓBAN 2003-BAN): "Kiirtanám az összes keresztényt!
GLATZ FERENC (VÉLEMÉNYE A MAGYARSÁGRÓ): "A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában." 
LANDESZMANN GYÖRGY RABBI (NYILATKOZATA 1993-BAn): "Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bő gatya és a fütyülős barack".
TOM LANTOS USA SZENÁTOR (VÉLEMÉNYE) : "Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja.
ESTERHÁZY PÉTER, KOSSUTH DÍJAS KÖLTŐNK nyilatkozatai:
- A magyar géniusznak két archetípusa van: a Bartók és a Puskás. A Bartók sovány, a Puskás kövér.
- A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
- A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
- Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk...
- A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat.
- A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
- A magyar: az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
- Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kan-magyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
- Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
- A sárgamagyar... a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar....mámoros. A vörösmagyar....meleg. A jómagyarember.... az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos. 
- A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
- Olcsó magyarnak híg a leve! (Minden  mondatra vonatkozó: Sic!)
BOZÓKI ANDRÁS POLITOLÓGUS:
Ahol szólásszabadság van, mindenkinek jogában áll kifejtenie, ha nem szereti a magyarokat. 
SPIRÓ GYÖRGY KOSSUTH DÍJAS ÍRÓ (VERSTÖREDÉKE): "Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,
fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból,"

HORN GÁBOR(SZÜLETÉSÉNEK REJTÉLYEI): "Szüleimet a nyilasok kivitték a Duna partra 1944-ben" - nyilatkozta H. G. a TV nyilvánossága előtt. H. G. születésének dátuma: 1955. november 25-én! (Spermabankból született hazug).

Hajós  András (Otromba  vigyorgással kísért,-  Petőfi  vers  kigúnyolása, a Heti – Hetesben).

                                                                                    Közreadta:

                                                         (

​​
Prof. Dr. Bokor Imre)