Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 25., szerda

20.000 (Húszezer)! KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR > Igen, elértem a húszezredik bejegyzést!

​Kutasi József Antal írja: 
20.000 (Húszezer)! KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR >  Igen, elértem a húszezredik bejegyzést! 

Az anyagokat Önöknek köszönhetem, kedves Honfitársaim! 

A tiszteletbeli munkát továbbra is folytatom, minden ellenszolgáltatás nélkül!


Kutasi József Antal fényképe.
Kutasi József Antal, szül.: 1936. július 26, Budapest!

BEJEGYZÉSEK

FIGYELEM!

Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmukért, melyek nem az én álláspontomat képviselik, nem felelek. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

ACHTUNG!

Für die Inhalte der Texte, Bilder sowie verlinkten Seiten, die nicht meinen Standpunkt widerspiegeln, bin ich nicht verantwortlich. Für diese übernehmen nur die Autoren die Verantwortung!

Forrás: 

Nemzeti Hírhaló


Bűnös egységben: nagyszabású magyar-USA hadgyakorlat kezdődött
2015. február 23. hétfő, 10:33 honvedelem.hu - munkaspart.hu


Warlord Rock 2015 elnevezéssel nagyszabású magyar-USA hadgyakorlat kezdődött. A kormány engedélyezte, a parlamenti pártok pedig nem ellenezték. Bűnös egységben vannak a parlamenti pártok. Mindannyian készek kiszolgálni az USA, a NATO érdekeit, s az sem számít, hogy ez háborúba viheti Magyarországot

Ti szavatok: 

"Légideszant műveletből és éleslövészettel egybekötött harcászati szintű mozzanatokból álló közös gyakorlaton vesznek részt amerikai és magyar katonák - összesen több mint hétszázötvenen - február 22. és március 3. között. A Warlord Rock 2015 közös gyakorlat célja, hogy a harcoló, harctámogató és harci kiszolgáló erők szövetséges együttműködésben készüljenek fel a légideszant műveletek tervezési, szervezési és vezetési feladataira. Amerikai részről a 173. Légi Mozgékonyságú Dandár, a Magyar Honvédségtől pedig az 5. Bocskai István Lövészdandár 24. Bornemissza Gergely Felderítő Zászlóalja, a 25/88 Könnyű Vegyes, valamint a 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj kijelölt állománya vesz részt a gyakorlaton. A feladatokat négy kiemelt helyszínen, az olaszországi Aviano-i légibázison, a pápai bázisrepülőtéren és a várpalotai gyakorlótéren hajtják végre magyar irányítás alatt. 
A NATO vezetési elvek szerinti közös gyakorlat egyik mozzanatát február 26-án Ben Hodges altábornagy, az amerikai haderő európai parancsnokságának parancsnoka (Headquarters, United States Army Europe - USAREUR, Commanding General) és Hende Csaba Magyarország honvédelmi miniszter együtt tekinti meg." 



Mi szavunk: 

Amíg a magyar társadalom figyelmét lekötik a veszprémi választások, addig az USA, a NATO csendesen, de biztosan készül egy eljövendő háborúra. A magyar kormány, a magyar hadsereg tevékenyen részt vesz ebben. A parlamenti ellenzéknek pedig egyetlen szava sincs ahhoz, hogy Magyarország de facto egy háborús felkészülés részese. A tőkés pártok között, mert ki más lenne a parlamentben, teljes az egység abban, hogy Magyarország szolgálja ki az USA, a NATO érdekeit. 


Az ukrán elnök "gyászolja" a Majdan áldozatait

Kapcsolódó: 
   Nagyszabású amerikai-magyar hadgyakorlat lesz 
   NATO parancsnoki központ lesz Székesfehérváron 
   Brit instruktor: "Nem tanultak fegyelmet, a fronton ők haltak meg elsőként" 
   Állambiztonsági iratok '83-ból: a CIA és a KGB küzdelme ismétlődik meg Ukrajnában 
   Merkel bízik abban, hogy nem lesz háború Ukrajnában 
   Elkerülhető-e a harmadik világháború? 
   Porosenko legalizálja a nyugati fegyveresek jelenlétét Ukrajnában 
   Kijev nem gondoskodik a Debalcevoból kivont csapatok ellátásáról 
   Hadügyi fejetlenség Ukrajnában? 
   A LÉNYEG: Plotnitsky luganszki és Zaharcsenko donyecki vezetők tájékoztatója 


Több mint 265 ezer ember menekült Oroszországba az ukrán bombák elől! 
Az orosz Szövetségi Migrációs Szolgálat jelentése szerint 265 ezer Kelet-ukrajnai lakos kapott eddig menekült státuszt vagy letelepedési engedélyt, míg másik 20 ezer kérelmezőnek az ügye folyamatban van! (South Front Hu