Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 18., szerda

19.938 - Brindza András, ÖFEM, MAREVOSZ: FIALA kirekesztő JÁNOS IS FELKERÜLT A 3.UTAS CIVILEK FEKETELISTÁJÁRA ! 2015. február 18., 12:01

FIALA kirekesztő JÁNOS IS FELKERÜLT A 3.UTAS CIVILEK FEKETELISTÁJÁRA !

A 2015. február 9-ei Kelj fel, Jancsi című "beszélgetős" műsorban ( Rádió Q -- http://www.radioq.hu/ ) Fiala J. azt mondta, hogy mindenki felelős az elmúlt 25 évben történtekért. 

Felhívtam Fialát és elmondtam néki, hogy a bölcsességet szerető ember soha nem általánosít, mert az általánosítás valótlanságra épül.

Elmondtam azt is, hogy a 3.utas nemzeti civilek már 1990-es évektől tevékenykednek a válságokozó, pénzuralmi globalistás rendszer leváltásáért, az értékrendváltásra alapuló valódi rendszerváltásért -- egy természetes társadalmi, gazdasági, pénzügyi rendszer megteremtéséért ( pl. 1997-ben már 3 hétig tüntettünk az Országháza előtt, és számos alkalommal máshol is pl. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=110084995750285&set=a.773760212716090.1073741835.100002463564826&type=3&theater ).. 

Az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom első cselekvési terve ( program könyvünk -- A fennmaradás társadalmi programja ), már 2000-ben megjelent, 2003-ban pedig a Létbiztonság és harmónia című cselekvési tervünk ( lásd az alul lévő anyagainkban, a jelképünknél lévő összeállításunkban ). 


Szerettem volna még több dolgot mondani, de Fiala köszönés nélkül megszakította a rövid beszélgetést.

Néhány perccel később egy neoliberális, válságokozó, hiteltelen MSZP-és politikussal beszélgetett sokkal hosszabban...

Biztos vagyok benne, hogy a szakmailag és emberileg is problémás Fiala tud rólunk, de inkább azt a szégyenletes valótlanságot nyomja, hogy mindenki felelős...

--------------------------------------------

2015. II. 16-án ( 8:55 körül ), majd 18-án ( 8:20 körül ) újra hívtam Fiala műsorát, kb. 3-4 mondat után mind 2 esetben megszakította a "beszélgetést", mivel szerinte a 3.utas civil mozgalom megemlítésével én egy trójai falovat toltam a műsorába...

A 3. alkalommal a médiaviszonyokról, a magyarság és az emberiség érdekeiről szerettem volna beszélgetni, de Fiala  kirekesztő J. nagyon nem akarta-akarja, hogy hallgatóihoz eljusson az eljövendő válságot már 1997-2000 körül látó és a Leleplező könyvújságban megíró, a kiutat már 2000 körül megíró 3.utas nemzeti ( a valódi ) civilek véleménye -- a kiút a válságból...    


Fiala műsorában az alábbi, a kapcsolódó anyagokban olvasható és látható témákról is szerettem volna beszélni, de a 3 betelefonálás alatt csupán néhány mondatot tudtam elmondani róluk.

Az elmúlt 25 évben uralmon lévők és a velük összefonódott média tulajdonosok szégyene és bűne, hogy ilyen egészségtelen gondolkodású, magyarellenes, becstelen, politikai bűnözők uralják a média nagy többségét.   

A 3.utas civilek szerint, ha bekövetkezik a valódi rendszerváltás, akkor a médiaterrort működtető és a magyarság rombolását végző összes felelőst különleges bíróság elé kell állítani !


"A ROSSZ EREJE A HAZUGSÁG, AZ ELHALLGATÁS, A FÉLREVEZETÉS, AZ ELNYOMÁS, A KIFOSZTÁS, AZ ERŐSZAK !"

"A hazugság és az elhallgatás addig tud hatni, amíg az emberek nagy többségét az elnyomók a kezükben lévő média segítségével sötétségben tudják tartani."

"Az igazság kemény szokott lenni – ereje mindig felülkerekedik a hazugságon !" 

"Az igazságnak meg 1 dolga van, hogy létezik -- az egészségesen gondolkodó emberek meg vállalják, kimondják, leírják és terjesztik !" ( Brindza A., 2012. XI. 27. )

"Valahol-valamikor mindenkinek felelnie kell a tetteiért -- lehet, hogy a nemzet- a nép előtt, lehet, hogy a bíróság vagy az Isten előtt -- ha a rosszakat cselekvő, szakmailag és morálisan problémás embereknek nem lesz szerencséjük, akkor mind a 3 előtt..!" ( Brindza A.) 

 

Brindza András, ÖFEM, MAREVOSZ

Kelt: 2015. II. 18-án, Jégbontó havában

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kapcsolódó anyagok !

A főáramú média által bűnös módon agyonhallgatott 3.utas civilek már 1997 körül elindították ( elindítottuk ) tevékenységüket egy FÜGGETLEN, SEMLEGES, DEMOKRATIKUS, NORMÁLISAN ÉLHETŐ, BOLDOGULÓ, EMELKEDŐ MAGYARORSZÁGÉRT -- A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁSÉRT ( a neoliberális, világgyarmatosító, válságokozó, az emberiség létbiztonságát, szabadságát, a Világ békéjét, a természet harmóniáját és fennmaradást veszélyeztető pénzuralmi globalizmus ellen ), 

majd 1999-ben 3-an megalapítottuk a LELEPLEZŐ könyvújságot, 2000 januárjában pedig alulról szervezve 19-en a tudati forradalmat elindító ÖSSZEFOGÁS A FENNMARADÁSÉRT MOZGALMAT.

AZ ÖFEM ALAPÍTÓ TAGJAI: 

Brindza András közíró

Dr. Drábik János közíró

Éliás Ádám vállalkozó (Társadalmi Koalíció)

Dr. György Lajos tudományos tanácsadó

Kincsesné Salca Mária mérnök (Társadalmi Koalíció)

Dr. Kindler József közgazdász professzor

Dr. Mándoki Andor közgazdász 

Petrás László (Horizont Klub)

Pratzner Győző mérnök (R+A Egyesület)

Dr. Samu Mihály professzor

Síklaky István közgazdász

Szentesi Emil (Sajtólevelezők Klubja)

Szokolay Zoltán író

Takács András közíró, vállalkozó 

Varga István vállalkozó

Varga Attila alezredes

Vicsotka Mihály (Kisgazdaszövetség, METÉSZ)

Dr. Zacsek Gyula közgazdász (Százak Tanácsa tagja)

Bódi István tanár

( Sajnos, azóta többen meghaltak az alapítók és a később csatlakozók közül: Síklaky I., Dr.György L., Dr.Kindler J., Darab Cs.) 

Lásd: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=109126449179473&set=a.109125855846199.18413.100002463564826&type=3&theater



ERRE A CÍMRE:<jozsef@kutasi.eu> KÉREM AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL oldalára!