Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 18., szerda

19.939 - ​A kormány elismeri az ápolók áldozatos munkáját > Magyarország Kormányának Hírlevele > ​2015. február 18. 19:23


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum:
​​
2015. február 18. 19:23

Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2015-02-18
Tavasszal elindul a nemzeti közműszolgáltató

A Magyar Fejlesztési Bank kezdeményezte az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. bejegyzését, a társaság tavasszal kezdi meg működését – jelentette be a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkára.

Idén kétmilliárd forinttal több jut a civil szervezeteknek

Idén több mint ötmilliárd forinttal támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a Nemzeti Együttműködési Alapból (NEA) a civil szervezeteket, ez pedig kétmilliárd forinttal meghaladja a tavalyi keretet – jelentette be Soltész Miklós államtitkár.

Újabb rendeletmódosítások segítik a gazdálkodókat

Lázár János ötven jogcímrendelet módosításáról döntött. A kormány minden eszközzel kiáll a gazdálkodók érdekeinek védelmében: a módosítás célja elsősorban a gazdákra nehezedő teher, a szankciók csökkentése, bizonyos határidők hosszabbítása és a gyakorlatban fellépő problémák megoldása.

​​
A kormány elismeri az ápolók áldozatos munkáját

A kormány célja az ápolók megfelelő anyagi és szakmai elismerésének a megteremtése – hangsúlyozta Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár a Magyar Ápolók Napján.