Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 18., szerda

19.933 - Mécs Imre: "A jelenlegi szervilis magyar kormány lábbal tiporja '56 emlékét." > A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA (2015 Február 18)


Feladó: Liptakbela via Hungarian-Lobby

Dátum: 2015. február 18. 14:37
Tárgy: (Hungarian-Lobby,276) A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA (2015 Február 18)
Címzett: 
​Kutasi József Antal​

Geonczeol Julius

2:12 (10 perce)
címzett: Kutasi
mikor követte meg a magyarokat az usa, franciaország és a többi patkány Trianonért, a párizsi békéért, a nbenes törvényekért, az elrabolt kincstári vonatért és azért, hogy a szovjeteknek zöld utat nyitottak 56-ban. Ha már lúd, legyen kövér Mécs elvtárs.

A MAGYAR LOBBI AKCIÓ FELHÍVÁSA
(2015 Február 18)

A lobbiba mindenki csak ÖNMAGA iratkozhat fel. Más személy Önt, vagy Ön más személyt, fel nem irathat és ha megváltozik E-mail címe, az esetben újra fel kell iratkoznia az alábbi címen:
Szégyen Galázat!
Az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta vért!!!

"A jelenlegi szervilis magyar kormány lábbal tiporja '56 emlékét." Mécs Imre, akit az '56-os események kapcsán 1958. május 22-én a népköztársaság megdöntésére irányuló szervezkedés vezetéséért halálra ítéltek, közleményt juttatott el szerkesztőségünknek.
"Alulírott az ÖTVENHATOS EMLÉKBIZOTTSÁG elnöke magam és társaim, valamint minden demokratikus érzelmű polgár nevében felháborodottan tiltakozom az '56-os forradalom és szabadságharc emlékének meggyalázása ellen a Kerepesi úti Nemzeti Sírkertben. Az internetről értesültem, hogy az '56-os szovjet agresszió során meghalt szovjet katonák parcellájában történelemhamisító egykori feliratot restauráltak„ dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért".
Ellenforradalomnak nevezni a forradalmunkat – gyalázatos. A történelmünk újabb meghamisítása mellett erkölcstelen, és népünk büszke napjainak és áldozatának meggyalázása. Éppen akkor vették el a pár napja kivívott szabadságunkat, amelyet csak 33 év múlva szerezhettünk vissza.
A halott katonák szintén a szovjet önkény áldozatai voltak. A Szovjetunió megszűnése után Oroszország első elnöke, Borisz Jelcin megkövette a magyar országgyűlésben a magyar népet a kéretlen szovjet agresszió miatt, és bocsánatot kért. Mi ezt a gesztust elfogadtuk. Felháborítónak tartom, hogy a jelenlegi szervilis magyar kormány lábbal tiporja '56 emlékét. Minden erőmmel azon leszek, és arra hívok minden tisztességes embert, hogy '56 méltó helyére visszakerüljön.

2015-02-16 éjjel
Mécs Imre"




2015:
Az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta vért!