Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. július 22., kedd

1.032 - Czapp János: Továbbítom Néked Krokó Tanár Úr, Horváth Tibornak írt válaszát.

Von: János Czapp [mailto:czapp81@gmail.com]
Gesendet: hétfő, 2008. július 21. 20:34
An: Kutasi József
Betreff: Analízis.

 

Adjon az Isten!
                             Kedves Jóska Bátyám!
  Továbbítom Néked Krokó Tanár Úr, Horváth Tibornak írt válaszát.
 Szebb jövőt!
    Tisztelettel: Czapp János.

 

Tisztelt  Krokó  tanár úr!

Először is köszönöm,hogy megtisztelt a válaszával.

Mivel,hogy válaszolt, érdemesnek találta a reakciómat írására.Elnézést kérek Öntől azt a kérdést Jankó barátomnak szántam(Ígértek-e pénzt a Fidesztől).

Nézze,hogy mit nevezünk ismeretnek(?) ezt ki dönti el.Politizálni vágyálmokkal? Aki azért kap fizetést,az tuti érti és tudja aki szenvedi az nem?

Kedves Tanár úr nem vonom kétségbe az Ön tudását, szakértelmét de aki eljár előadásokra,olvassa a sajtót a könyveket tájékozódik a médiából az nem láthat bele a dolgokba.53-éves múltam mindig is vonzódtam a politikához,miért nem lettem azzá?
Elárulom önnek (azért teszem mert megsértettem a Fidesz pénzzel) nem sokan tudják, a volt rendszer, kiszolgáló pribékjei 7-fokú tantestületi megrovással zártak ki az iskolából!
A rendszer változtatás után már nem volt erőm leérettségizni.
Azóta a volt beosztottam  helyi szinten jó kis karriert futott be a Fidesz színeiben. (most már csak vállalkozó)
Nagyon sok emberrel találkozom én is napi szinten.Úgy érzem tisztelnek /amit viszonozok/ mert, akivel egyszer beszélgetek(ha nem megátalkodott komcsi -zsidó) legközelebb nem megy el mellettem szó nélkül!
Amiket reagálásomban írtam azok a saját tapasztalataim. Nézze szeretem az őszinte embereket, magamat is közéjük sorolom, ezért nem ülök fel irományoknak, amíg annak tartalmának igazáról meg nem győződtem.
Az előző választáson történtekkel nem tudok de nem is akarok önnel vitatkozni amikor egyet értünk! Muszáj olyan bután csinálni mint Ők?  Ugye nem?
Amit a Jobbik-ról Vona Gáborról ír igaza van. Kedves tanár úr  olvassa el írásom  egyetlen szóval nem talál ellenkező véleményt! De ugye,--- változhat? és én erről írtam.
Tisztelt tanár úr  a Jobbik-Gárda előbb ad-odamegy az emberek közé,hogy megismerjék és utána  könnyebben  érvényesül! Ha megnézi Barátomnál írásaimat mit csinál a Gárda csendben, lehet elcsodálkozik!
Kérem ne ölje ki e lehetőséget a Nemzeti oldaltól. A Jobbik természetesen nem tud mérv adó párt lenni ,de hát miért ne kerülhetne a parlamentbe.Aki pedig ott van !!

Az osztrák Heidert nem tartom jó példának, ő egy kemény nemzetiszocialista egyéniség! Azért a  Karinthya tartományban vígan fütyörésznek!
Remélem tisztáztam a félre értést, és a beszélgetésben az a jó,hogy hasonló  gondolkodás mellet egyéni vélemény is lehet!

Bocsánat ezt még leírom , az előbbi megjegyzéshez vág4
70-es évek elején ifjúsági parlamentek voltak. Kaptam én is a"megtisztelő" feladatot, hogy felkel szólalnom. De megkaptam azt is mit kell elmondanom, így kezdödőtt:Kedves elvtársak, kedves fiatalok, ..egyet értek az előttem felszólalókkal!! -----a marhák azt sem tudtam mit mond, én meg egyetértek.Mondtam a főnökömnek ezt én nem mondom el, szabadságot kérek, szó sem lehet róla,--- beteg leszek-- na azt próbáljam meg!
Hát az isten megsegített mert az elvtársak inkább ittak és így csúszott a parlament, nem kellet elmondanom azt a mocskot-szennyet!

Hallottam mi történt önnel őszintén sajnálom. Bízzunk benne lesz változás!

Maradok tisztelettel  Tibi Tibor Horváth <behate.tibor@gmail.com>
 

2008/7/21 János Czapp <czapp81@gmail.com>:

 

Tisztelt Horváth úr!

Nehéz olyan ostobaságok után tárgyilagosan válaszolni, mint pl. "ígértek-e nekem valamit a FIDESZ-től..." (A Fidesz közelébe sem kerülhetnék megrögzött antiszemita voltommal. Orbán Viktort viszont történeetesen ismerem, Rogánt szintén.)
Vitatkozni nem lehet ismeretek nélkül. Politizálni pedig nem lehet vágyálmokkal. Csak röviden tehát: Miért ne lehetne 7-8%-os a JOBBIK... Nézze Tibor, én napi 3-400 emberrel találkozom élőben. A diákjaim 90%-a tőlem hallotta először Vona Gábor nevét, a JOBBIK-ot úgy 20% hallotta egyáltalán. Csurka István nemzetközi hírű író, karizmatikus személyiség. Nem kevés anyagi háttérrel a radikalizmusnak leginkább kedvező időkben 5%-ig tudta feltornázni magát. Kupa Mihály - akit az ország 90%-a jól ismert, és 2002-ben még nagyra tartották, teljes médiasegítséggel és egy vagyonnal a háta mügött 3%-ra tudott jutni 2 év alatt... És akkor majd Vona Gábor az ismeretlenségből, pénz nélkül, média nélkül és teljes zsidó ellenszéllel 2 év alatt 7-8%-ra jut...
Nézze, a pártépítés tudomány, szabályai vannak, csak el kell olvasni a párttörténeteket. Mondjon egyetlen pártot a világtörténelemben, amely ennyi idő alatt a semmiről eljutott a parlamentig pénz nélkül és minden nélkül...

A másik, amiket a FIDESZ-rőúl írt. Gondolja, hogy tud nekem újat mondani?! Őszintén szólva kétlem. Írtam én, hogy nem tudnék elképzelni náluk jobbat?! De, el tudnék képzelni, épp csak látni nem látok. A radikálizmust szétverték, ma olyan állapotban van, hogy nem véletlenül mondta róluk Lovas Pista: ha ebben az állapotukban hatalomra kerülnének, nagyobb bajt okoznának a jelenleginél is...
Ami a lényeg: a radikalizmusnak nem az a feledata, hogy kormányozzon, mert ahol erre sor került, ott mindig nagy baj történt. Kormányozni mindig a nagyobb támogatottságot élvező mérsékeltebbek dolga. A mi feladatunk - radikálisoké -, hogy utat törjünk, rést vágjunk a bolsik pajzsán, amin aztán már a mérsékelt, nálunk sokszor józanabb jobboldal betódulhat. (Csak hát mi nem vágunk rést a pajzson, ők meg nem jönnek utánunk...)
Önnek azon kellene elgondolkodnia, hogy jobb volt-e 1998-2002 között, mint most. Mert szerintem - és az ország 99%-a szerint - jobb volt. 2010-ben vagy a Fidesz fog kormányozni, vagy az MSZP, ezt szerintem Ön is tudja. HA MAJD LESZ JOBB, akkor oda tesszük a voksunkat. HA MAJD LESZ radikális, de BIZTOS bejutó, oda kell szavazni, ahogy tettük ezt 1998-ban , és sajnos már vesztünkre 2002-ben is. De addig azt kell nézni, hogy hogyan tudunk megszabadulni a LEGROSSZABBTÓL, a bolsiktól. Mert aztán már lehet majd megszorongatni a fideszeseket. Nézze Tibor, én 2006-ban is megmondtam, hogy őrültség 6-7%-ról álmodozni a Harmadik Út esetében. kígyót-békát dobáltak rám. Azt mondtam, őrültség Tarlóson kívül másokat indítani Budapesten, és akkor is kígyót-békát kaptam. De eddig KIVÉTEL NÉLKÜL MINDIG NEKEM LETT IGAZAM 2002 óta mindenben! (Bár ne lett volna!!!) A csúfos fiaskók után a legvadabb radikális fanatikusok közül ketten-hárman megkövettek, kijelentették, hogy jobb lett volna, ha rám hallgatnak. Azután egy hónap múlva folytatták azt, amivel a komcsik megmaradását előidézték, és most megint mindenben okosabbak akarnak lenni. Nem tudnak semmiről semmit, olvasni, tanulni lusták, de mindig okosabbak akarnak lenni másoknál, akik előbb olvasnak-tanulnak, és nem pusztán a levegőbe beszélnek.
Na mindegy, én csak azt kérem Öntől, hogy ha szavazni kell, ne a híreszteléseket, hanem a Gallupot nézze. Ha a JOBBIK legalább 4%-on áll, tegyen rájuk, ha 3 alatt lesz, tegyen a Fidesz-re. (Szerintem 1% körül lesz legjobb esetben.) A Gallup nemzetközi intézet, személyesen is ismerem egyiküket-másikukat. Azt írják, amit mérnek. 4%-ból lehet a végén 5, de mondjuk 1-2%-ból biztosan nem. Kis pártok népszerűségét 30%-os hibával lehet mérni, nagyokét sokkal pontosabban.
Csak még valamit: én szeretem a Gárdát, de azt is tudom, hogy kik döntenek ma élet és halál felett. Egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy a Gárda egyik megalakítója valah is bekerüljön ebbe a parlamentbe. Gondoljon Haiderre. Nem azonos kaliber, nem alakított gárdát sem, de a zsidók kinyírták volna az osztrákokat, ha nem megy el "magától"... Gondolom, ezeket a viszonyokat mindketten gyűlöljük. Viszont én számolok is velük, és tudom, hogy ez idő szerint mi az, amit el lehet érni velük szemben, és mi az, amit csak nemzetközi hangulatváltozás után lesz lehetséges elérni.

üdv: Kroko

2008/7/20 Tibor Horváth <behate.tibor@gmail.com>:

 

Szevasz Jankó barátom!

Leszögezem nem értek egyet Krokó tanár úr írásával.
Ígértek valamit a Fidesz részéről neki?

Ha őszinte lenne Ön is tudja/ná nincs elveszett szavazat! Mennyivel
jutott előbbre a Fidesz ,hogy a választásokkor megkapta azokat a
szavazatokat amik nem illették meg?

Had kérdezzem meg Tanár úrtól mit váltott be a Fidesz az
ígérgetéseiből?---- könnyű a válasz SEMMIT!
Kérem ne jöjjön azzal ,hogy hát ellenzékben így -ellenzékben úgy !
Csak a tehetetlen ember magyarázkodik állandóan!b     A Fidesz meg ezt
teszi!

 Elszámoltatunk ---- ha hatalomra kerülünk! Ekkora ökörséget mondani
amikor az érintettekkel bratyiznak? Ugye,hogy nem tévedek!
Tanár úr eltévedt?  ez a Fidesz!  --nem az a Fidesz akiről Ön szeretne
beszélni! az a múlté!
Az a Fidesz nagyon becsapott bennünket.

Kedves Tanár úr a tényekkel nehéz szembe szállni!

Mit művel ez az ős KISZES Rogán tóni?--az állandóan zsidókhoz járó
külügyes,az állandóan elhatárolódó Kövér(nem véletlen, örökölte), az
egészségügyes Mikola,a Cuschlag csicskását alkalmazó EU küldött és a
többiek?
Ezek és a többi mind -mind véletlen?--------kedves Tanár úr ezt azért
már Ön sem hiszi el?
Ennyire nem rossz a szemünk, a fülünk?

Tudja most az Orbán a panellakókat szólítja meg, és a POLGÁRI KÖRÖK?
-- bizony azok lelettek szarva!
Na itt van a kutya elásva.Egyik hülyített után jön a másik.

Most a Jobbikról kedves Tanár úr , ki kell menni az emberek közé és
megtudja az igazságot!
Miért nem érheti el a kb: 7 % -ot? --- miért nem Tanár úr?
Mert ez a közvélemény kutató-az a közvélemény kutató!---hagyjuk ezeket!
Ön is tudja , hát miért ne tudná azt hoznak le amit KIFIZETNEK!
--miből is élnek ezek a cégek? -- aki fizet tojik a hitelességre!
Igen is BEFOG KERÜLNI A JOBBIK Magyarországért mozgalom.
Figyelje meg kedves Tanár úr    7%és 10% között lesz !

A Magyar Gárdát lehet felszínesen ismeri? még akkor is ha ott van egy barátom?
Had jegyezzem meg csendben,de aktívan tevékenykedik.
A Magyar Gárda és a Jobbik több vonalon együtt tevékenykedik.
Amit írt jól látja voltak a HANGOS kis "pártocskák" , ugye ez nem
jellemző a Magyar Gárda Jobbik kettősre?  --ezért fog jól szerepelni a
választásokon!

Az SZDSZ , miből meríti azt hogy bekerül a parlamentbe? az MSZP nem
tud segíteni átszavazással !  Bízom benne bukfenc lesz és örökre
kikerülnek a Magyar Parlamentből!

Az utolsó kívánságához, egyet értünk!

Újságok szalag címekben!: AMIÓTA MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ, MEGSZŰNT AZ
ANTISZEMITIZMUS!!

Ugye nem is rossz?

Üdvözlettel  Horváth Tibor  Győr

Adjon az Isten   Szebb Jövőt
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------