Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. július 28., hétfő

1.064 - A Fővárosi Állat és Növénykert valamint az MVM Benkó Baráti Kör...

Von: bencolor@benko-dixie.hu
Gesendet: hétf
ő, 2008. július 28. 16:21
An: Kutasi József

Betreff: 1.064 - A Fővárosi Állat és Növénykert valamint az MVM Benkó Baráti Kör...

 

Kedves Barátaink!

Szombaton a 2008. évi nyári szezon első gondtalan koncertjét adta a Benkó Dixieland Band Óbudán, a Fő téren. Soha nem látott tömeg, kiváló hangulat, igazi New Orleansi csemege volt a koncert.

Most, holnapután, szerdán este az Országos Meteorológiai Intézet biztosra vett előrejelzése szerint meleg, száraz, igazi nyári estére számíthatunk.

Ezért számítunk gyönyörű teltházra szerda este a hagyományos Benkó koncerten a Budapesti Állatkert (Fővárosi Állat és Növénykert) Szabadtéri Színpadán 20.30 órai kezdettel. (1146 Budapest, Állatkerti krt 6-12.)

Kellemes, meleg nyáreste, kellemes környezetben, világszínvonalú Benkó zenét hallgatva elfeledhetjük az elmúlt hetek mostoha időjárását, a sok bosszúságot. Érdemes talán gyerekekkel korábban érkezni, és megtekinteni az Állatkert újdonságait!

 

Szeretettel meghívjuk erre a szerda esti koncertre!

 

Érdeklődés a 2734901 -es telefonszámon, illetve személyesen az Állatkert Információs Pavilonnál. A várhatóan zsúfolt teltház miatt érdemes a koncert napján időben érkezni.  Jegyet venni az Állatkert Pénztárában lehet 9.00 - 17.30 óra között, illetve jegyeiket megvásárolhatják az ismert budapesti jegyirodákban is, illetve a koncert napján a helyszínen!

 

Jó szórakozást kíván Önöknek

 

a Fővárosi Állat és Növénykert

 

valamint az MVM Benkó Baráti Kör