Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. július 27., vasárnap

1.055 - ONTARIOI Egyház küldeménye: Ma a Turul, holnap a Kereszt?

Von: karolyorama@gmail.com

Im Auftrag von Apu Lengyel
Gesendet: vasárnap, 2008. július 27. 09:58
An: Kutasi József

Betreff: Ma a Turul, holnap a Kereszt?

ONTARIOI Egyház küldeménye!

Ma a Turul, holnap a Kereszt?

Magyarország jelenlegi állapota szégyenlete, nem balkáni, hanem afrikai szintre süllyedt. Úgy látszik, hogy a kommunisták és elvtársaik a turul szobor lebontásával akarják elterelni a figyelmet a komoly bajokról. Emberemlékezet óta, csoportok, törzsek, nemzetek, sportegyesületek, vallási felekezetek, üzemek, gyárak különböző szimbólumot (logot) választottak maguknak. A magyarok, valószínű a népvándorlás alatt a harcokban elfáradva, a magasban, szálló, turult választották a szabadság, legyőzhetetlenség jelképéül maguknak. Évezreden át a turul bekerült szobrászatba, művészetbe, mint nemzeti jelkép. Magyarország különböző területén szobrot emeltek a turulnak. Nem bántotta azt tatár, török, osztrák, német, orosz megszállók, tiszteletben hagyták a magyar szabadság szimbólumát.

Most, a zabi magyarok, akiknek anyjuk volt, de nem volt édesanyjuk, édesapjuk és nem volt magyar papjuk, akik megtanították volna őket tisztelni a nemzeti szimbólumot, le akarják bontani a turul szobrot, hogy ne legyen, ami emlékeztet a szabadságra. Szégyen, hogy akad magyarnak valló személy, aki a több mint ezer éves szimbólum lebontását akarja. Ha ez sikerül nekik, a következők a keresztek lesznek.

Az is szégyen és gyalázat, amint Dávid Ibolya nyilatkozott az alanti cikkben. Van neki fogalma, hogy mi épült Magyarországon építési engedély nélkül, amiben laknak is? A szoborban nem lakik senki, nem kell szellőzés, fűtés/hűtés s elektromosság. Akik építették, jól építették. Amint látható, áll, nem dől senkire. Ki jött rá, hogy nincs építési engedély? Azok, akik ezt kifogásolták, nem-e az lenne a nemes megoldás, hogy ha már amiatt akarják lebontatni, összeszednek a bontás, az építési engedély és az újra építés költségeit a turul szoborra? Így nem kellene kiszámíthatatlan költségbe kerülő tűntetés rendőrök fizetése. Abból az összegből, amibe ez kerül sok házat lehetne építeni építési engedéllyel a rászorulóknak. Akkor ezek biztos a MDF-re szavaznának, s maradhatna a helyén a képviselőnő. De úgy látszik az oroszok magukkal vitték a józan észt a parlamentből. A megoldás egyszerű; egy statikus vizsgálja meg, a turulszobor szerkezetét, ha megfelelő erős, utólag adják meg az építési engedélyt. Akinek nem tetszik a turul, ne nézzen rá.

Dávid Ibolya tanulhatnának a Los Angeles-i turultól. Ui. építettünk Emlékművet az 56-os szabadságharc emlékére a város nevezetes parkjában (fénykép csatolva). Természetes, a turul van a tetején. A törvény előírja, hogy a parkban csak 5,48 m magas szobor építhető. A turul már kész volt, a kiterjesztett szárnya 3,5 m. Úgy látszott az Emlékmű a turullal nem valósítható meg a tervezett helyen. Az Emlékmű tervezője kérte az illetékes hatóságokat, hogy tegyenek egy kivételt, mivel a szobor az 56-os szabadságharcot ábrázolja. 56 feet magas, háromszögből kiinduló, trapéz alakba végződő obeliszk a magyarok ősi szimbólumával, a turullal a tetején. Volt, aki ellenezte de a bizottság a harmadik gyűlésen elfogadta s 1969-ben felépült, s méltó emlékeztető az 56-os forradalmunkra. Nem akadt egy elvetemült ember, aki azt megpróbálta volna lebontatni.

A turulgyűlölőket, akik a meglévő létesítményt le akarják rombolni, azokat nemzetközi mércével kell mérni, mely szerint ők terroristák. Nem kell más csak fényképeket készíteni róluk, megtudni, hogy hol laknak s feljelenteni őket, s azokat is akik őket támogatják a terrorista elhárító fórumokon. Biztosan másképpen fognak gondolkozni ezek a magyarságot és magyar szimbólumokat gyűlölő zabi magyarok.

A turulgyűlölők fő szövetségese: Dávid Ibolya

2008. július 25. 08:52HunHír.Hu
http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=12213

Tiszteletben kell tartani a szabályokat, így ha valaminek nincs építési engedélye, azt le kell bontani – nyilatkozta Dávid Ibolya az MTV Napkelte című műsorában a XII. kerületi szobor körüli vitáról.

Az áljobboldali politikus szerint ha nincs építési engedélye a turul emlékműnek, akkor meg kell próbálni szabályossá tenni az építményt, de úgy látja, ez már nem lehetséges.

A sunyi, züllesztő, megalkuvó arctalan törpepárt, a judeobolsevikok fenekét nyalogató MDF politikájáról nem, csak kalapjairól elhíresült elnöke újságírói kérdésre válaszolva elmondta, ő nem kapcsol annyi negatívumot a turul szobrokhoz, mint amennyit mások az utóbbi időben mellé tettek, de rendpárti emberként úgy gondolja, hogy a törvényeket egy demokráciában be kell tartani. (Sajnos a Ibolya nem tudja mi a demokrácia)

ONTARIOI Egyház küldeménye!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------