Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. július 27., vasárnap

1.057 - Feladó: Pál Babette A magyar nyelv és élet működésének alapszabályai!

Von: pál babette [mailto:pbf@freemail.hu]
Gesendet: vasárnap, 2008. július 27. 03:07
An: Kutasi József
Betreff: A magyar nyelv és élet működésének alapszabályai!

 

A magyar nyelv és élet működésének alapszabályai!

 

Tisztelt Vezetők!

Ezúton is arra szeretnék kérni Mindenkit, hogy használja ki azt a lehetőséget, amikor kisebb-nagyobb csoport összegyűlik, és ne a különbözőségre világítson rá, hanem az egyezésre, és adja elő, hogy mi a valódi igazság: égiség: a szeretet, mely akkor nyilvánul meg igazán, ha a bennünk közösre alapoz: és ez éppen a Turul ereje! a lélekmadáré! - amely madár = magyar: mag-úr, mag-erő, mag-őr!!! A magyaroknak kell utat mutatni a többi nemzet számára! De előbb tegyék már nyilvánvalóvá minden magyarnak, hogy mi az, hogy magyar! És mit JELent a Turul! Szó szerint, nemcsak történelmi szempontból! Mert nyelven értünk! És nem szimbolizál, mert az csak egyezményes jel, hanem, hogy szó szerint mit JELent!!!

TuRuL = TéRüL !!! Meg kell térnünk ön-mag-unkhoz, amikor is láthatjuk, hogy fenn=benn, mert a mag, a lélek isteni, Istentől való, ebben teljesen: tejesen: tisztán: fehéren: fényesen: arányosan, aranyosan: nap-szerűen egy-ez-Ő-ek vagyunk! Tehát mindenkinek mag-án kell először alakítania, azzal, hogy teljesen magához tér, nyitott lesz a jóra! Mert mondani, mondogatni mindent lehet, de bizonyságot tenni csak a tett-tel!

És nagyszerű lehetőség, hogy rend-őrök is vannak jelen, szinte mindig! Mert ha talán ki van adva, hogy tudatosan oda se figyeljen, a tudatalattijába bejut az igazság és önműködően hatva egy idő után elkezdi feszegetni a körülötte lévő páncélt, és áttöri! Mindig működik a kör-kereszt! Nemcsak a Szent Koronában van benne, hanem ha jól cselekszünk, minden tettünkben működésbe lép! És a kereszt: a fény kiárasztása a lelkünkből a sugárzással önmaga megalkotja a kört, ami védelmet is ad egyben és továbbadja a teljesség: tisztaság lehetőségét egyetlen csillogó ponttal!

Mert a magyar nyelv igazsága szerint bármekkora SZaR-ba egyetlen fénymag bekerül: az SZáR-ba szökkenhet! És onnan me(a)g-kezdődik a növekedés! Nő: növény: növevény! Növény: zöld: a magyar zászló női, lelki, bal: bél(ső:ős): szív-oldala!

Kell a női erő a növekedéshez, hogy a férfiak jól, helyesen, lelkien, lélekből tudjanak megnyilvánulni, ne egymással birakozzanak téves tudat-állapotuk miatt! Mert ami most működik, az nem erő, hanem erő-fitogtatás, az erőnek csak szakasza, része, szakja: erő-szak!

Kény-szerrel (a kény elemével), távol-maradással, maradisággal ugyan semmire nem fogunk menni!

Tudom, türelmetlen vagyok (?), gyakorlom a tűr elemem edzését, de nincs sok idő! Tessék finoman, gyengéden (ez is politika!) kimondani, hogy mi a valódi, már létező igazság!

Mert szép dolog a bizalom, hogy majd jön utánunk, bennünk bízva a többi európai és idővel minden földi nép, de tudjuk-e mi magunk már mind, hogy mit is követünk? Mert amíg csak magyarkodás van magyarság helyett (mellverés szó szerint, ugra-bugra, cigaretta, zabálás, pornó..) addig hogy akarunk (ahelyett, hogy szeretnénk...) mi példát mutatni?

Szer-e-tettel

Pál Babette


Ui: a lényeg: lény-egi: égi lény: isteni:

ismerni és megismertetni minél nagyobb mennyiségű emberrel az alapszabályokat, ami szerint a nyelvünk működik és visszahat a gondolkodásunkra, ezzel a tudat-állapotunkra, ezzel a Jelenünkre, hogy Itt és Most tudjunk élni, azaz elvezet önmagunkhoz:

1. a magánhangzók szabadon cserélhetőek

2. az ugyanott ejtett mássalhangzók egymással felcserélhetőek:

B = P = V = F

R = L = LY = J

K = H = G = GY

D = T = TY

M = N = NY

C = CS = S = SZ = Z = ZS


Ha csak picit játszunk vele, rájövünk, hogy nemcsak formai, hanem fogalmi összefüggések is jelen vannak a nyelvünkben, s ezek segítenek megérteni, hogy miért úgy működik a világ most, ahogy - és hogyan működne helyesen!

KöR

KéR

KeReSZT

KoRoNa

KiRáLY

GRáL !!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------