Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. július 29., kedd

1.075 - Kutasi József - HÍRLEVÉL 2008/ 61 - Neked Nekünk: Ismeretlen szerző verse! LEE GALLOWAY - CANON - "Neked kurva ez az ország, Nekünk édes hazánk."

 

Kutasi József – HÍRLEVÉL 2008/ 61

 

 

Von: János Czapp [mailto:czapp81@gmail.com]
Gesendet: hétfő, 2008. július  28. 22:06
An: Kutasi József
Betreff: Neked - Nekünk

Czapp János: "és maradok ezentúl, míg csak élek töretlen hittel ember és magyar."

 

Neked Nekünk! Ismeretlen szerző verse! LEE GALLOWAY – CANON – „Neked kurva ez az ország, Nekünk édes hazánk…“

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kedves Magyar Testvéreim!

 

Akik megsértődtek változtassanak rajta,  vagy keressenek egy másik hazát a sivatagba, de ne Magyarországon! Én is vissza szeretnék az Anyaországba költözni -  amit 1956-ban elhagytam - , de ilyen körülmények közt, még mindig lehetetlen.

 

Igaz szeretettel,

 

Kutasi József

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Von: Katona Ferenc [mailto:frontharcos@freemail.hu]
Gesendet: kedd, 2008. július 29. 05:18
An: 'Kutasi József'
Betreff:  Az idő múlása

 

    Kedves Jóska Bácsi!

 

    Inkább kezdem úgy, hogy „Kedves Jóska Öcsém!”, mert pontosan 14 nappal előztelek meg ezen a Sárgolyón: 1936. 07. 12- én, vasárnap délelőtt 10 órakor, amikor szülőfalumban éppen beharangoztak a szentmisére.

    Természetesen szívből köszöntelek a 72- esek táborában, s kívánom, hogy még 102- esek között is köszönthesselek! Adjon Neked a Jóisten jó egészséget, hogy még sok-sok éven át folytathasd nagyon hasznos munkádat a nemzeti oldalon.

    Egyszer már mondtam, hogy Hírfutárodat igen sokra értékelem: nemrég néztem végig, s a rajta olvasható anyag arra a következtetésre juttatott, hogy amennyiben a különböző radikális csoportok vezetői ugyanúgy végigtanulmányozzák mint én, rá kell jönniük egy egyszerű, de alapvetően fontos igazságra. Ti. arra, hogy teljes egység nélkül nincs mit keresgélnünk. Lerághatják egymás fülét a nagy marakodásban, kifelé akkor is egységes politikai akaratot kell mutatniuk. Itt nem Kovács Géza, Kőműves Géza, Halász József, Schuster Lóránt, Hegedűs Lóránt, Vass István, Takács András, Papp Lajos, Vona Gábor, meg a többiek sorsa forog kockán, hanem egy egész nemzeté, amit most meg kell menteni. Ez kell, hogy a szemük előtt lebegjen, s ha nem teszik meg, nem lesz szükséges hazaárulózniuk egymást, mert valamennyien azzá válnak. Aki pedig jobban szereti saját magát, a saját pártját, bármilyen civil szervezetét, szűk követő csoportját (az őt istenítőket), mint drága magyar nemzetét, édes anyanyelvét, az addig szálljon ki, míg mi, egyszerű népünkért és Hazánkért aggódó százezrek, ki nem ebrudaljuk. Nem igaz, hogy nem találnak egy politikai legkisebb közös többszöröst, a nemzetközi politikában is képviselhető nemzeti minimum programot. Mert ha nem, nem méltók a magyar névre, s főleg a nemzet politikai képviseletére. Akkor keressünk új embereket, s Magyarok Istene segíteni fog nekünk ebben!

    Köszönöm a csodálatos zenés dia összeállításokat, amiket küldesz! Igazán gyönyörűek, némelyik egészen megkapó, sőt megható.  

    Ismételten baráti szeretettel köszöntelek, élj sokáig a lehető legjobb egészségben:

                                                                                                                                                                            Kerecsensólyom

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------