Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. július 28., hétfő

1.074 - Nyíltlevél Kalmár Lászlónak!

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: szombat, 2008. július 26. 10:07
An: Kutasi József
Betreff: Nyíltlevél Kalmár Lászlónak

 

Kedves Krokó tanár úr!

Őszinte érdeklődéssel olvastam "Orbán-ellenes kampány: Profik és balekok" c. szerecsenmosdató írásodat.

Sajnos, vagy nem sajnos, de Te a tényekkel nem akarsz szembenézni. Olyan vagy, mint az az "Orbán-nagynéni", akik Csepelen, beszédem után nehezményezve, hogy Viktort is elmarasztaltam, utolsó érvként azt mondták: "Amikor a szörnyűségeket csinálta, még aranyos kisfiú volt, aki nem érthette, mi a következménye annak, amit tesz."

A tények lényege a következő:

1.

Az EU csatlakozáshoz előkészített mezőgazdasági kvótarendszert "aláíráskészen" adta át a Medgyessy kormánynak. (Tudod, ez az, ami - több nemzetvesztő gyalázat mellett - egymillió hektár termőterületet kivett a "terület-támogatási" alapból.)

2.

Az EU liberális alapelveinek legnemzetellenesebb tételét, a "tőke szabad áramlását" biztosító termőföld-kiszolgáltatási egyezményt az Orbán kormány írta alá. (Tudod, ez az, ami lehetővé teszi, hogy - puszta életét mentve - a parasztember rákényszerüljön legnagyobb kincse, a termőföld eladására.)

3.

A FIDESZ 2004. december 20-án a megbukott EU Alkotmányt egyhangúan, az ezt átvarázsló Lisszaboni Szerződést 2007. december 17-én két képviselő kivételével megszavazta. Ez utóbbit úgy, hogy a határozathozatal előtt nem olvasták el, mert nem is olvashatták, hiszen a hivatalos szövegegyesítés csak 2008. május 9-én jelent meg. (Tudod, ez az a szerződés, ami a magyar termék magyarországi esélyegyenlőtlenségét garantálja, elveszi tőlünk a jogalkotást, a gazdaság, a kereskedelem, az adó, a pénzügy, a kül- és belbiztonság saját érdekünkben történő működtetését - vagyis megfoszt bennünket függetlenségünktől.)

A pártrendszer százalékháborúja azok számára valós érv, akik az igazságtól menekülnek, figyelmen kívül hagyva azt, hogy a megosztást - mint a diktatúra fenntartásának alapeszközét - leginkább a közérdekű adatok megismeréséhez fűződő jog gyakorlásának meggátolása eredményezi. Ebben pedig a parlament minden pártja fej-fej melletti "küzdelmet" folytat.

A FIDESZ és a személy szerint Orbán Viktor megmérettetését az jelentené, ha mernék - és személy szerint ő merné - vállalni a tényeken alapuló vitát velem az EU csatlakozás előkészítéséről és hatásáról. Természetesen ez vonatkozik a többi liberális - vagyis az összes parlamenti - pártra és azok vezetőire is.

Persze, kérdezheted azt, hogy ki vagyok én, hogy össze akarom mérni érveimet a "nagyokkal".
Nos, ezt a lekicsinylést egy évvel ezelőtt talán (akkor sem a tartalom, hanem a forma kapcsán) elsüthetted volna, de ma már nem.
Most már más a helyzet.
Ha magyar EU parlamenti vagy országgyűlési képviselő nem is, de az Európai Bizottság egyik - magyar származású - vezető tisztségviselője leült velem egy nyolc órás vitára és "nem volt meggyőző" velem szemben, ahogyan azt a vitán részt vevő - sajnos - zárt kör tagjai megjegyezték. (Az erről készült - értelemszerűen "titok-tartó" - közleményt elolvashatod "A vita üzenete" címen.)
Az a tény, hogy az EU tagországaiban egyre erősebb a liberalizmus-ellenesség, természetszerűen azt eredményezte, hogy akik együvé tartoznak az államok és emberek szabadság-visszavételének akaratában, meg is találják egymást. Az a tény, hogy az Európai Bírósághoz tett feljelentésem eredményezte a kapcsolatfelvételét az EU Parlament antiliberális erőivel, ékes bizonyítéka ennek.
Ez a kapcsolat eredményezte, hogy felkértek a Lisszaboni Szerződés helybe léptethető "Európai Konföderációról" szóló szerződéstervezet elkészítésére, amelynek a vitája Brüsszelben lesz ez év szeptemberében.
Szóval, kedves Laci, csak alap nélkül hivatkozhatsz arra, hogy "kicsi" vagyok Orbánnak, Gyurcsánynak és a többi elvtárs-úrnak.

Felvetheted még azt, hogy nem áll mögöttem tömeg. Ez így van, és így is marad. Ugyanis nem mögém kell, hogy álljanak, hanem mellém! Ez a hatalmas különbség a megosztó pártrendszer és az egyesítő természetes érdekképviselet között. De, hogy ne tudd lesöpörni ismert stílusodban mindazt, amit a liberalizmust elutasító erő Magyarországon jelent, szíves tájékoztatásodra közlöm, hogy már most meg tudom nevezni azokat az embereket (legalább 20.000 választó, a jogszabály szerint), akik aláírásukkal lehetővé teszik, hogy az EU Parlamenti választásokon a föderatív EU-t a konföderatív EK-val felváltó erő jelöltjei indulni tudjanak. És, hogy újabb "fogási lehetőséget" vegyek el Tőled: Én nem akarok indulni az EU parlamenti választáson (nekem ugyanis más a küldetésem), hanem azokat támogatom, akik az egészségügyben, az oktatásban, a kultúrában, a nemzetiségpolitikában, a mezőgazdaságban és a többi szakmai területen tudják és merik vállalni - az EU-ban taktikai okból Magyar Modellnek nevezett - Szent Korona értékrendet. Megjegyzem még, hogy a konföderációra áttérés nemcsak nemzetközi szerződés kérdése, hanem minden országban a liberális-kapitalizmus mintáját az önigazgatás mintájával felváltó (paradigma)váltásra van szükség. Ezért készítettem el mintaként a társadalmi együttélés szentkoronai hármasságon alapuló szabály-rendszerének (jogrendszerének) első két szintjét, amit a http://eunyet.hu honlapról letölthetsz és elolvashatsz.

Kedves Laci, kedves Krokó tanár úr!

Szeretettel kérlek, gondold át írásodat, és - ha tényleg a magyarság érdekeiért küzdesz - ne támogasd a nemzetvesztő liberális pártokat, embereket, gondolatokat, még akkor sem, ha azok korábban - és esetleg most is - kenegetik a mézet az előtted húzogatott madzagra!

Kelt Szegeden, 2008. július 26-án.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel: Halász József

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------