Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 18., vasárnap

3.682 - Apagyiné Gáspár Jolán! Olaszliszka utcai megemlékezés - Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök Úrhoz!

Von: Szasz Lorant
Gesendet: vasárnap, 2009. október 18. 20:36
An: Kutasi József
Betreff: Olaszliszka utcai megemlékezés - Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök Úrhoz!

 

Kedves Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

 

Hát így néz ki egy "szélsőség"? Vajon, nem Szögi Lajos temetésén lett volna az Ellenzék helye? Tudja, a többségi nép is megérdemelné a törődést, kényeztetésről nem is beszélek, MERT MI FOGUNK SZAVAZNI, VAGY NEM SZAVAZNI!

 

Olaszliszkán két nappal ezelőtt a Magyar Gárda és a Jobbik képviseltette magát Szögi Lajos Tanár úr szégyenletes nyilvános kivégzésének évfordulóján!! Vajon a Fidesz miért nem? Miért szélsőség egy meggyilkolt ártatlan emberre emlékezni, és fejet hajtani az ártatlan áldozat előtt? Vajon az ÖSSZEFOGÁS nem erről kell hogy szóljon! Ismétlem, próbálja meg a TÖBBSÉGI NEMZET KEGYEIT IS KERESNI, eddig szótlanul szenvedtünk, de most már MI IS JOGGAL ELVÁRJUK A TÖRŐDÉST, és a pozitív megkülönböztetést, ahogy a világ minden épeszű országában történik a többségi nemzettel választott képviselői részéről! Elsősorban az Ő kedvüket keresik, már csak VÁLASZTÁSI MEGFONTOLÁSBÓL IS, ÉS VÉGÜL IS BELŐLÜNK ÉLNEK!

 

A nép haragja - nem dühe! - JOGOS! Nemigen történik semmi a sorsunk jobbítására, történhet, hogy Ön gyönyörűen és igazat beszél, de attól a 30 ezer ember továbbra is ott haldoklik az utcán, és Kedves Elnök úr, ők nem hallják a beszédeiket!!! Ők CSELEKEDETET várnak, JOGGAL!!! és a másfél millió munkanélküli, akikhez én is 6 évig tartoztam, miután az Igazságügyi Minisztériumból büntetésből kirúgtak az első csoportos leépítés keretében, mivel a bűnöm az volt, hogy az Ön kormányában dolgozhattam! Nos, többet várok Önöktől, TÖBB EMBERSÉGET, több határozottságot!

 

És azt várom, nem egyedül!! -, hogy NE OSSZA MEG A JOBBOLDALT, ÉS NE VÁDOLJA A JOBBIKOT ÉS A MAGYAR GÁRDÁT SZÉLSŐSÉGGEL, AMIKOR Ön is tudja, hogy ez egyszerűen NEM IGAZ!!! Választási fogásnak pedig ÖNGÓL!!! Már egyszer a Mi éppel 2002-ben elszúrták, és ennek sokan a levét isszuk, ELNÖK ÚR NAGYON SOKAN MEGHALTAK A HAZÁBAN, DE SOKAKBAN A REMÉNY HALT MEG, HOGY JOBB LESZ!

 

Iszonyú az Ön felelőssége! Önnek a jobbját kellene nyújtani, és NEM SZAVAKKAL VALAMENNYI JOBBOLDALI PÁRTNAK, EGYÉBKÉNT ESÉLYE SINCS A GYŐZELEMRE, AMELYET OLY BIZTOSRA VESZ!!! SAJNOS!

 

Nagyon szurkoltam Önért, az Ön pártjáért 2002-ben, azért mentem ki az állásom kockáztatásával az Erzsébet hídra Budaházy tüntetésére követelni a szavazatok újraszámlálását!!! A gyermekemmel ott áztunk az esőben, és körülöttünk vérző fejű emberek, a Hatalom első TÖRVÉNYELLENES TERRORJA TÖRTÉNT A BÉKÉS SZÁNDÉKÚ, A HIMNUSZT ÉNEKLŐ, ÉS AZ ÚJRASZÁMLÁLÁST KÖVETELŐ EMBEREKKEL!!!! Önök - ó minő tudathasadás!! - elhatárolódtak az Önök érdekében történt tüntetéstől!!

 

A Jogsértéseket még boldogan fordítottam az általam nagyon tisztelt Hende Államtitkár úr kérésére, azt gondoltam, hogy mi tévedünk, és Önnek van igaza, az idő azonban bebizonyította, hogy minden perc ami azóta eltelt  A NÉP ELLEN ELKÖVETETT BŰN!!!

 

KÉREM, ÉBREDJEN TUDATÁRA, HOGY KIK AZ ELLENSÉGEI ÉS NEM ELLENFELEI, DE AZT NE A JOBBIKBAN ÉS NE A MAGYAR GÁRDÁBAN, ÉS NE AZ ÖNTUDATRA ÉBREDŐ ELKESEREDETT - ÉS NEM DÜHÖS, TISZTÁZZUK A FOGALMAKAT!!! -EMBEREKBEN KERESSE, ÉS NE AKARJA A JOGOS DÜHÖT AZ EKE ELÉ FOGNI!!! Önnek is kellene valami gesztust tenni!!!

 

Ne azt kérdezd a Hazától, hogy mit tehet érted, azt kérdezd, TE MIT TEHETSZ EZÉRT A NYOMORULT RÁD BÍZOTT NÉPÉRT!!!

 

700 ezer fiatal távozott ebből az országból 2002 óta, köztük az én édes Kislányom!!! Ez megbocsáthatatlan!!!

 

Tisztelettel:

 

Apagyiné Gáspár Jolán!

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------