Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 27., kedd

3.694 - Kiosztották a "Nemzeti Újságírásért" kitüntetéseket a Hazatérés templomában. Budapest, 2009. október 24.

Von: Frigyesy Ágnes
Gesendet: kedd, 2009. október 27. 09:41
An: Kutasi József
Betreff: Kiosztották a Nemzeti Újságírásért kitüntetéseket a Hazatérés templomában.

 

Kedves Jóska,

ez az általam írt anyag megjelent a Nemzeti Hírhálón és a Polgári Hírszemlén.

Szeretettel üdvözöllek:  Ágnes

 

Kiosztották a Nemzeti Újságírásért kitüntetéseket a Hazatérés templomában

 

A Független Újságírók Szövetsége (FÚSZ) elnöksége idén második alkalommal osztotta ki a Nemzeti Újságírásért arany, ezüst és bronz fokozatú kitüntetését.

 

A Nemzeti Újságírásért díj arany fokozatát Széles Gábor, a Magyar Hírlap és az Echo Televízió tulajdonosa, valamint Drábik János közgazdász újságíró kapta.

 

A díj ezüst fokozatát Kovács Jánosnak, a Nemzeti Hírháló mindenesének, valamint Konzili Krisztiánnénak ítélte oda az elnökség.

 

Siklósi Beatrix, az Echo Televízió műsorvezetője, Frigyesy Ágnes szellemi szabadfoglalkozású újságíró a Nemzeti Újságírásért elismerés bronz fokozatát kapta Kutasi József, Münchenben élő, a magyarság érdekeit működtető honlap szerkesztője és Gyüre Csaba ügyvéd-jogász mellett.

 

A nemrég tragikus körülmények között elhunyt Rózsa-Flores Eduardo újságírói munkásságát posztumusz (ezüst) díjjal ismerték el, melyet menyasszonya vett át.

 

A Független Újságírók Szövetségének elnöksége azokat az újságírókat tünteti ki évente kétszer - október 23-án és március 15-én -, akik lelkiismeretes munkájukkal segítették és segítik kis Hazánkban és határainkon kívül a nemzeti újságírást.

A díjakat Gyöngyössy Zsuzsanna, a FÚSZ elnöke ünnepélyes keretek között nyújtotta át a díjazottaknak a budapesti Hazatérés templomában.
                                                                                                                                                                                                (-y-nes)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------