Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 31., szombat

3.759 - Bakonyi István: Így élünk ma Magyarországon, az újjászületett diktatúrában.

Von: Dr. Lehmann György
Gesendet: szombat, 2009. október 31. 13:48
An: Kutasi József
Betreff: válasz ( Re: diktatúra)

 

Adalék a parlamenti diktatúra szárnycsattogtatásaiból.

 

Kedves Bakonyi István!

 

    Siófokon ügyvédi tevékenységet folytatok és ez okból természetesen felajánlom azt, hogy ha bármiben az ügyével kapcsolatos birósági eljárásban szükségesnek találja azt, hogy segítsek, úgy rendelkezésére állok. Honorárium emlegetését pedig sértésnek veszem.

 ---------------------

 Egyébként szerintem elég olcsón megúszta, hiszen éppen ezen a héten - kedden - fejeződött be az ellenem folyamatban lévő hamis vád elkövetése miatti büntető eljárás a Kaposvári Városi Bíróságon. Az ügyész vádbeszédében szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta velem szemben.

 

Ennek a büntetőügynek ténybeli alapját az képezi, hogy 2005. novemberében a rendőrségen tanúként meghallgattak és tanúvallomásomnak egyik mondatában azt mondtam, hogy a Fideszes polgármester által vezetett siófoki önkormányzat által kijelölt "projektmenedzser" lehetségesen akár 1 milliárd forint kárt is okozhatott azzal a tevékenységével, hogy a Siófoktól 18,5 km-re lévő Nagyberényből sóban telitett 58 fokos napi 2000 m3 gyógyvíznek föld alatti csővezetéken fizikailag képtelen szállítása programot éveken át vezette.

 

A sok száz millió forint siófoki közpénznek elköltése után mára természetesen semmi nem lett a csővezetékes szállításból, de még most is meg kívánta magyarázni tanúként az eljárásban Siófok Polgármestere azt, hogy a már megvalósult heti két lajtos kocsival történő lötyögtetése 5-10 m3 gyógyvíznek Nagyberényből Siófokra milyen hasznos Siófok számára.

 

Szóval a négy évvel ezelőtti tanúvallomásomnak ezért a mondatáért kívánt a Kaposvári Nyomozó Ügyészség e héten vádbeszédében velem szemben szabadságvesztés büntetést kiszabatni, majd az eljáró bíró felmentő ítéletet hozott bűncselekmény hiánya okából.

 

Az ügyész a bűncselekmény megállapítása és megbüntetésem végett fellebbezett...

-----------------------------------

 Most tehát a szabadságvesztés büntetést elkerültem, de szerintem legközelebb Kövér Lászlóék akár az esetemnél megismert módon is megmutatják azt, hogy miként kell el, illetve leszámolni az MSZP és SZDSZ tényleges bűnözői helyett velem és a hozzám hasonlókkal.

 

Siófokon 2009. október 31. napján. Barátsággal: Dr. Léhmann György

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Date: 2009/10/30
Subject: diktatúra

 

Kedves Barátaim!

Ma kirúgtak a Fehérvér Médiacentrumból. Az egyik ok, hogy a Fehér Vár c. hetilapban próbáltam foglalkozni a Magyarok Szövetségével. Korábban a Fehérvár TV-ben műsort készítettem többek között Vukics Ferenccel, Benis Miklóssal. Így élünk ma Magyarországon, az újjászületett diktatúrában.

 

Szeretettel: Bakonyi István

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------