Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. június 10., csütörtök

5.891 - Magyarországon a Kormány gazdasági akciótervének nevezik a megszorító intézkedéseket!



Ziz Gábor Úrnak, a Fidesz országgyűlési képviselőjének

Tisztelt Riz Úr!

Mivel Ön a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője, kötelessége a választók véleményét megismerni, nekem pedig jogom tájékoztatni Önt és a többi képviselőt arról, hogy mi a véleményem munkájáról, munkájukról.

Szabad mandátum Önnek biztosítja annak a lehetőségét, hogy ne vegye figyelembe a választók véleményét, sőt kötelességévé teszi, hogy amennyiben pártja érdekei ellentétesek a választók érdekeivel, akkor a pártérdeket képviselje. Ez viszont nem zárja ki tájékozódási kötelezettségét, annál is inkább, mert Ön nemcsak azokat képviseli, akik Önre szavaztak, hanem minden magyar választópolgárt, így engem is.

Mivel levele annak a hatalomnak a gőgjét tükrözi, ami a választási kampányban a választóknak tett betarthatatlan és be nem tartott ígéretekkel jutott hatalomra, de megválasztása után érdekeink semmibe vételével idáig juttatta az országot, tanulságként nemcsak Önnek, és Fideszes képviselőtársainak küldöm el ezt a levelet, hanem a Lisszaboni Szerződéssel Helytartósággá alázott Parlament minden képviselőjének és levelezőlistám minden tagjának.

Tisztelettel: dr. Halász József

Riz Gábor írta: Változatlanul NEM kérem a további leveleit, mint azt korábban jeleztem.
2010/6/9 Halász József halasz.jozsef@szksz.com

Magyarországon a Kormány gazdasági akciótervének nevezik a megszorító intézkedéseket