Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. június 7., hétfő

5.861 - KÁRPÁTALJA 2 > MUNKÁCS VÁRA >Zene: Demjén Ferenc - Kell Még Egy Szó (Honfoglalás)

KÁRPÁTALJA 2

MUNKÁCS VÁRA

Zene: Demjén Ferenc - Kell Még Egy Szó (Honfoglalás)

Csatolás:

Krptalja-2.pps (3,1 MB; megnyitáshoz ide kattintani)

Küldte: Halmai János – 2010. május 27.
Küldi: Kutasi József – 2010. június  7.
Készítette: Gyuri 2009. november 17.

www.magyarorszag-szép.hu

Képek: Horváth Ferenc
Fotók: Horváth Ferenc

5.692 - Bogár Gyula: Tudom nem volt könnyű a mindennapi közlemények összeállítása.

Von: NyME [mailto:nyumaegy@yahoo.com]
Gesendet: csütörtök, 2010. április 29. 10:20
An: Kutasi József
Betreff: 5.609 - Szeretném tudatni, hogy a "Kutasi József - Politikai Hírfutár" tevékenységét megszüntette!

Kedves József!

Remélem e pár sort még megkapod. Tudom nem vártál köszönetet azért a nemes, kiszámíthatatlan értékű munkádért, amit a magyarság jobb jövője érdekében tettél. Mégis, köszönöm, s köszönöm azok nevében, akik nem tudnak köszönetet mondani, hogy életüket nagyban segítetted azáltal, hogy közölted a valóságot, az igazságot, és a nép elnyomói meghátráltak, nem mertek nagyobb terrort, hazugságot alkalmazni a magyar nép ellen.

Tudom nem volt könnyű a mindennapi közlemények összeállítása. Azt az időt, mások szórakozással nyaralással töltötték az azúri vagy a hawaii szigeteken. De az csak az ő egyéni érdeküket szolgálta, de a te munkád az egész magyarság érdekét szolgálta, amiért segítsen és áldjon meg az Isten.

Kívánok minden jót, erőt, egészséget, honfitársi szeretettel: Bogár Gyula

Kedves Gyula! 

Köszönöm szépen a dicsérő levelet, és a képernyős prezentációt. Igen a "Kutasi József - Politikai Hírfutár", tevékenységét megszüntette! Mind „Kutasi József“, tovább viszem ezt az elkezdett munkát, mert a világon élő magyar testvéreimnek is, ez a kívánsága! A nemzetnek, a magyar népnek, szabadon tovább kell élni, amit az őseink elvárnak tőlünk. „A Kutasi család nevét először 1276-ban említik a krónikák.“

Tisztelettel és szeretettel,

Kutasi József

Kutas története

A falu különböző oklevelekben, adatokban többféle néven szerepel. Ezek a következők: Kutas, Cutus, Kutus, Kuthus, Chutus, Kwthus, Kwthos. Történetére vonatkozóan a legkorábbi adatunk 1146-ból származik. Ekkor a falu úrnője a települést vagy annak egy részét - a pannonhalmi Szent-Benedek rendnek adományozza.

A falu a Dráva és a Balaton között húzódó halomvidéken található. Ez a vidék szubmediterrán és szubatlanti éghajlati hatás alatt áll.
A magas talajvízszint e környéken megkönnyítette a kútásást, ráadásul a környéken mindig jó vizű kutak voltak. Innen ered a falu neve: Kutas.
A kedvező körülmények elősegítik a megtelepedést. A környéken már a bronzkorban is éltek emberek.
A rómaiak is megfelelőnek találták a területet és a közeli Rinya-patak partján katonai tábort hoztak létre. Ezt bizonyítja az itt található tárgyi emlékek sokasága (pénzek, törmelékek). A pannonhalmi apátság mellett a Kutasi család birtokai szintén itt terültek el. A Kutasi család nevét először 1276-ban említik a krónikák.

2010. április 23., péntek

5.609 - Szeretném tudatni, hogy a "Kutasi József - Politikai Hírfutár" tevékenységét megszüntette!

Tisztelt Honfitársam, kedves Barátaim a világ minden részén! 

A magyarországi parlamenti választások második fordulója előtt szeretném tudatni, hogy a "Kutasi József – Politikai Hírfutár" tevékenységét megszüntette. Mindig is jeleztem, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát csak addig csinálom, amikor reményt látok a változás jöveteléhez. Kormányváltás előtt állunk. Gondolom, egy radikális rendszerváltás is útban van!

Mint már többször írtam: „A fő feladat, mennél előbb egy új, szebb, jobb és szabad Magyarországot alkotni.” Ebben már a Kutasi József – Politikai Hírfutár nem tud segítséget adni. Ezt csak a magyar nép tudja megtenni, az erős és hosszú évekre elhúzódó törekvésével.

Nem tartom érdemesnek, hogy az elmúlt 4 évet kommentáljam, de megjegyzem: a "Kutasi József – Politikai Hírfutár" is sokat segített az Anyaországban, a mostani eredmény eléréséhez.

Tisztelettel és szeretettel,

Kutasi József