Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. június 12., szombat

5.910 - CyberPress-Budapest > Monori Mária, szerkesztő: Ön, tisztelt Kutasi úr, mégiscsak folytatja a Politikai Hírfutár tevékenységét.../?

Von: cyberpress-bp

Gesendet: szombat, 2010. június 12. 19:41
An: Kutasi József
Betreff: Re: 5.904 - Független Újságírók Szövetsége > Ok irányítják az országot > 2010. június 9.

 

Tisztelt Kutasi József Úr!

Amint az a korábban küldött körlevelében szerepelt: a Politikai Hírfutár befejezte tevékenységét. Bár erre - szerény véleményem szerint - nem szolgáltattak okot a magyarországi változások, azóta is érkeznek Öntől olyan hazai belpolitikát érintő levelek, híranyagok melyekhez a "Független" Újságírók Szövetsége vagy a kifejezetten politikai szervezet, a megítélésünk szerint szélsőjobboldali, általunk elfogadhatatlan eszmét hirdető parlamenti párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom adja a nevét...

 

Most azt hiszem ideje megkérdezni: Ön, tisztelt Kutasi úr, mégiscsak folytatja a Politikai Hírfutár tevékenységét vagy csak magánemberként folytat propagandát egy magyarországi minipárt, a Jobbik mellett?  (A "független" újságírók szervezetének tevékenységét nem elemzem - e csoportosulásnak a tevékenysége sem az újságírói etikai kódex előírásaival, sem pedig a tisztességes emberek társadalmával nem egyeztethető össze. Tisztességes társadalmat, a magyarázat kedvéért, azért említettem mert a roma vagy zsidó honfitársaink gyűlöletére ismereteim szerint a keresztény egyházak egyike sem tanítja híveit - az etikai kódexről pedig azért írtam, mert tapasztalataim szerint a FÚSZ nagyrészt képzetlen újságírói kifejezetten politikai tevékenységet folytatnak...)

Amennyiben Ön a magyar politikai paletta egyik olyan pártja propagandistájának csapott fel, amelyik a maga 17 százalékával szemben áll a magyarság többségével, akkor mi sem kereszténynek, sem magyarnak, sem pedig demokratának nem tudjuk elfogadni.

 

Kérem, gondoljon arra, hogy Ön, aki idegen földön él, morálisan csak olyan tevékenységet engedhet meg magának, amely az egyetemes magyarság érdekeit szolgálja. Márpedig a FÚSZ-ról vagy a Jobbik elnevezésű párt egyikéről sem mondható el az, hogy tevékenységük minden magyar állampolgár érdekeit szolgálja. - A mi hazánk közállapotai Önt legfeljebb csak közvetve érintik. Választott hazájában él, adóját ott fizeti - az esetleges politikai következmények csak és kizárólag az itt élőkre sújtanak le (még akkor is, ha azt történetesen Münchenből vagy Montreálból generálják...)

Kérem gondolja végig soraimat, és ennek megfelelően döntse el, hogy küldi-e továbbra is számunkra azokat a propagandaanyagokat, melyekre nem tartunk igényt.

 

Honfitársi üdvözlettel:

Monori Mária, szerkesztő

CyberPress-Budapest