Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. június 13., vasárnap

5.925 - Oravecz Mihály: Szerintem a Kutasi úr nem akar egy falka tömörüléshez sem tartozni, s főleg azokat reklámozni.

Von: Törültem
Gesendet: vasárnap, 2010. június 13. 14:21
An: Kutasi József
Betreff: Re: 5.910 - CyberPress-Budapest > Monori Mária, szerkeszto: Ön, tisztelt Kutasi úr, mégiscsak folytatja a Politikai Hírfutár tevékenységét.../?

 

Monori Mária, szerkesztő

 

CyberPress-Budapest     

 

Szerintem a Kutasi úr nem akar egy falka tömörüléshez sem tartozni, s főleg azokat reklámozni. Mint köztudott én nem tolom szekerét egy pártfalkának sem, mert a Logikai demokrata csakis a génjeinkben programozott  életrecepteket hirdeti és csakis ezen intelmekért missziózik. Sajnos Önről mindez nem mondható el. Aki pártoskodik az óhatatlanul megosztja embertársait, minek okán létrejöttek a múlt és a jelen szomorú és sokszor tragikus illetve a másokon élősködő anomáliás élettorzulások.

 

Az eddigi tapasztalataim szerint minden párt-tok az életünkből kiragadott egy egy részigazságot hirdetnek, mint Ön is. Józsi hírfutárunk teszi a dolgát továbbra is áldozattal  missziózik, mit tisztelettel köszönöm-nünk ennek a nagyszerű embernek. Boldog lennék, ha Ön is csakis a Teremtőnk alapigazságait hirdetné, amit úgy nevezünk röviden, hogy a lelkiismeretünk diktálta békés és korrekt együttélés.

 

Higgye el nem nehéz feladat és állítom, hogy a további életélményei sikeresek és falkamentes korrektség fogja  az egyéniségét védelmezni.

 

Mária-ánk !......... oly kevesen vagyunk mi Kárpát-medencében élő magyar érzelműek ...............ezért  intem valamennyiünket, hogy a vitával-kkal, sosem a megosztást, szajkózzuk, hanem a szeretet vezérelte egymást segítő együttélésért  missziózzunk !

Megértését remélve legyen áldás a munkálkodásán .

                                                        Oravecz Mihály                  www.logikaidemokratak.fw.hu

 ______________________________kérem juttassák el  az intelmem Monori Máriának !_____________________________________________________________________