Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. július 31., szombat

5.998 - A Magyarok Szövetsége támogatja a Kormányt a nemzeti érdekért történő kiállásában! Budapest, 2010. július 31.

A demokrácia teljesebb változatát, felsőházas parlamentet akar a Magyarok Szövetsége

SzLenke, 2010, július 30 - 09:24

Magyarországon 1608-tól 1944-ig - a jelentősebb és „fejlettebb” európai országokhoz hasonlóan - kétkamarás parlament volt. 1944 előtt a Parlament Alsóházában voltak a pártok, a Felsőházában pedig az egyházak vezetői, a legfontosabb a szakmai és közéleti személyiségek, valamint az oktatás és a gazdaság meghatározó intézményvezetői. Ekkor a felsőházi helyeket főleg méltóság és hivatali rang alapján töltötték fel, de az összetételben még a Horthy-idők végére jelentős változás történt. A korporációs elv és elitista stílus lassan csökkent. Általános vélemény, hogy az akkori idők Felsőháza mindig megfontolt és mértéktartó volt, működésével igyekezett lehetőleg jó irányba terelni a hazai politikát a legkritikusabb időkben is.

A Magyarok Szövetsége támogatja a Kormányt a nemzeti érdekért történő kiállásában

SzLenke, 2010, július 28 - 17:59

A Magyarok Szövetsége, mint Magyarország legnagyobb, minden párttól független, 1500 településen tagsággal rendelkező társadalmi szervezete, támogatásáról biztosítja a magyar kormányt abban, hogy a nemzetközi pénzügyi körökkel szemben – a korábbi kormányok gyakorlatától eltérő módon – a nemzeti érdekek mentén folytassa a tárgyalásokat.

Étkeztetéshez felajánlásokat várunk

SzLenke, 2010, július 27 - 23:19

A Magyarok Országos Gyűlésén szeretnénk napi egy tál meleg étellel megkínálni a segítőket, fellépőket, hagyományőrzőket és a meghívott vendégeket. Kérünk mindenkit, hogy segítsen beszerezni a szükséges élelmiszereket, hogy naponta legalább egyszer egy tál meleg ételt tudjunk adni azoknak, akik ingyen munkájukkal, ingyen fellépésükkel segítik, támogatják a Magyarok Országos Gyűlését. Ez azt jelenti, hogy legalább 3000 főt szeretnénk megetetni naponta.

Több napos tartózkodás a Magyarok Országos Gyűlésén

SzLenke, 2010, július 27 - 19:29

A Magyarok Országos Gyűlésén résztvevők számára elsősorban saját sátor vagy jurta felállítására van lehetőség. Azok számára, akik jurtában szeretnének megszállni, külön jurta-falut jelölünk ki. Kérünk mindenkit, hogy jurtáját idén ebben a jurta-faluban állítsa fel és a jurta-faluban lakók a modern kor vívmányait (pl. műanyag székek, asztalok) lehetőleg ne használják a jurtán kívül.

VÁLLVETVE - MAGYAROK ORSZÁGOS GYŰLÉSE 2010

SzLenke, 2010, július 26 - 12:58

Kunszentmiklós mellett, Bösztörpusztán újra megrendezésre kerül a Magyarok Országos Gyűlése, melyet idén második alkalommal szervez a Magyarok Szövetsége.

Magyarok Országos Gyűlése - segítséget kérünk

Gönci Viki, 2010, július 26 - 11:32

A Magyarok Országos Gyűlését Bösztörpusztán idén is közösségi munkával szeretnénk felépíteni, ahogy ezt tavaly is és a 2008-as Kurultaj idején is tettük. Ehhez szükség van mindenkire, aki a munkájával szívesen hozzájárul a rendezvény sikeréhez. Július 24-én, szombaton elkezdődtek a helyszíni munkálatok, és folyamatosan tartanak a rendezvény kezdetéig.