Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 14., csütörtök

9.237 - Mint ismeretes hétfőn döntött arról az Országgyűlés, hogy eladható a magyar föld külföldieknek.

www.nemzetihirhalo.hu
Mi lesz a földjeinkkel? Csak Izraelben mintegy 140 ezer magyar állampolgársággal is rendelkező lakos van - videókkal
2011. április 14. 12:31:12 barikad.hu - Neményi.net

Mint ismeretes hétfőn döntött arról az Országgyűlés, hogy eladható a magyar föld külföldieknek. Csak Izraelben mintegy 140 ezer magyar állampolgársággal is rendelkező lakos van.
"A magyar ajkú zsidó lakosság közel ötszázezer főre tehető... Izraelben a kedvezményes honosítás által megnyílhat a lehetőség a magyar belpolitika alakításában történő részvételre." - írta Ifj. Lomnici Zoltán, az Új Élet, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének lapjában, 2011. február 15-én.


Az alábbi, 2009. februárjában felvett filmen pedig jól látható, amint izraeli gyerekek (izraeli katonák és rendőrök aktív közreműködésével) gyakorolják, hogyan kell megtámadni, fenyegetni, kővel megdobálni az őslakos palesztin gyerekeket iskolába menet.

http://www.youtube.com/watch?v=T6zjnsaKXHg


Ennek gyakorlása azért fontos Izraelben, már kisgyermek korban, élő célpontokon, mert akkor felnőttként már nem kell lelki, morális kérdésekkel foglalkozni, hanem csak el kell pusztítani azokat a "bennszülötteket", akiknek a földjét, édesvizét meg akarják szerezni. Így válik a fegyvertelen "bennszülött" gyerekek bántalmazása, később elpusztítása a mindennapi rutin részévé.

A felvételen néha látható, hogy amikor egy-egy kővel megdobott palesztin kislány meri elmondani a véleményét az izraeli rendőrnek, akkor határozott fenyegetésben részesül. A következő felvételen pedig látható, hogy 8-10 éves izraeli gyerekeket géppisztoly használatára tanítják felnőtt oktatók:
http://www.youtube.com/watch?v=H2qIWNIdtxk


Itt pedig angolul beszélnek Törökbálint, Sukoró, Aliga, Budapest leendő lakosai a keresztényekről, Jézusról, földhöz való jogukról, valamint arról, hogy meg fogják ölni a palesztinokat, és a felvétel készítőit is.

http://www.youtube.com/watch?v=irIXIy6hNc8


Az izraeli fiatalember angol beszédéből hallható, hogy egy középiskolát végzett, a kérdésben tájékozott, művelt ember véleményét mondja. Tehát nem egy iskolázatlan, buta, ostoba gyerek beszél a filmen, hanem egy felkészült, történelmi ismeretekkel rendelkező, tudatosan beszélő valaki, aki éppen az alkohol hatására mondja el azt, amit ténylegesen gondol.


Ma sokan azt hiszik, hogy ez Magyarországon soha nem lesz lehetséges. Nos, a palesztin őslakosok is ezt hitték 80 évvel ezelőtt, amikor földet adtak el a zsidó "ingatlanfejlesztőknek", befektetőknek, kibucoknak. Lehet, hogy ma már másként cselekednének.

Hegedűs Lorántné