Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 29., péntek

9.309 - Veszprémben is indul a Mária Rádió!

Veszprémben is indul a Mária Rádió!
2011. május 7-én veszprémi adóján is megszólal a Mária Rádió az FM 95.1 frekvencián. Hálaadó szentmisére a veszprémi székesegyházban május 7-én, szombat délelőtt 10 óra 30 perckor kerül sor.

II. János Pál pápa – tematikus nap

II. János Pál pápa boldoggá avatásának ünnepén, május első vasárnapján tematikus napot tart a Mária Rádió a Szentatya életéről, munkásságáról. Bővebb információ az alábbi linken érhető el: http://mariaradio.hu/janospal

Boldog Ceferino – tematikus nap

A társadalom kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokban képes hatékonyan szervezni tagjainak életét, mégis a mai magyar társadalom tán legsúlyosabb kihívása a romák és nem romák kapcsolatának zavara.

A Mária Rádió 2011. május 4-i tematikus napjával e súlyos kérdésre kívánja fölhívni a figyelmet, amikor a boldoggá avatott Ceferino Gimenez Malla, spanyol lókereskedő cigányember, egyházi ünnepén tematikus napot tart. A kettős jubileumi alkalmával (150 évvel ezelőtt született és 75 éve halt vértanúhalált) egész napi programunkkal rá kívánunk mutatni arra, hogy a cigánypasztorációban mit tesz, és mit tehetne még az Egyház, hogy egy egészséges társadalom kiegyensúlyozott emberi kapcsolatait szolgálja.

Önkéntestoborzó

Várjuk olyan lelkes önkéntesek jelentkezését, akik Veszprémben vagy Ajkán segítenék a Mária Rádió működését, valamint olyan, jó szervezőkészséggel rendelkező hölgyek jelentkezését, akik örömmel teljesítenének szolgálatot a Mária Rádió titkárságán. Jelentkezéseiket az agnes@mariaradio.hu e-mail címre várjuk!

Üdvözlettel
a Mária Rádió szerkesztősége
1142 Budapest, Szőnyi út 16.
telefon: 1/373-0701
e-mail: info@mariaradio.hu
honlap: www.mariaradio.hu