Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 27., szerda

9.277 - Torma Mikael: Nagyon javaslom hogy saját ésszel vizsgáld amit közvetítesz mert ez az utolsó nagyon félrevezető / megtévesztő!

Feladó: el Mik

Dátum: 2011. április 26. 11:38
Tárgy: Kedves Jozsef Antal! - "Al-kótmány, - de kié"?! ....-"A tiéd?!"
Címzett: "\"Kutasi József Antal\"" <jozsef@kutasi.eu>

Kedves József Antal!
Nagyon javaslom hogy saját ésszel vizsgáld amit közvetítesz mert ez az utolsó nagyon félrevezető / megtévesztő! A lényeg az hogy megengedték hogy mi magyarok ha pénzt akarunk kibocsátani akkor ezt csak akkor szabad ha engedik... "Nem az a lényeg hogy ki s mit mond rólunk hanem az hogy ki foszt ki és ki/mi igáz le bennünket! De olvasd el ezt lehet hogy segít a megértéshez!:
"Al-kótmány, - de kié"?! ....-"A tiéd?!"
"Éljen a király meg az okos népe" - vagy "mezítelen a csá-szar és bunkó az ő népe"!
http://www.youtube.com/watch?v=Z6Oxu9kqpr0
....-Máshogyan megmagyarázva azoknak akik nem akarnak bunkók maradni: "Szabadon hozhatják be Magyarországra a levegőből teremtet pénzt és mindent felvásárolhatnak vele,- miután a "képviselők zsebüket tömik meg először, hiszen ők azok akik észt engedélyezik,- mert a Bunkók meg hagyják nekik"! "Te meg vagy a Bunkó-jelölt, mert majd a tiédet fogják felvásárolni és nem a csá-szarét" - Elég érthető volt?!
;-) - javaslatom,  "mert okosodni legjobban lehet saját erőből és indíttatásból":
www.zugzwanged.org
Küldjétek tovább "mert ez a megosztott okosság mindenkit erősít aki ezt magáévá teszi úgy hogy leleplezi a hazugságot amivel körbe vagyunk véve és amit a saját bunkósságunk miatt fenntartunk"!