Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 27., szerda

9.278 - Szemenyei-Kiss Tamás, újságíró > .../mert a Fidesz MSZP többségű kormányban több az egykori MSZMP-tag, mint 1990 óta bármelyik magyarországi kormányban.

From: szemenyei-kiss tamás

Date: 2011. április 26.
Subject: 9.260 - Dr. Eva Maria Barki > A Magyarország elleni elképesztö sortüznek még mindig nincs vége
To: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Tisztelt Kutasi József Úr!
Köszönettel megkaptam a címemre is továbbított dr. Eva Maria Barki levelét, amely a "Magyarország elleni" úgymond elképesztő sortűzzel, dezinformációval, stb. foglalkozik és azzal, hogy "a média támogatja a posztkommunistákat".

Rövid válaszomat kezdhetném azzal, hogy ha egy magyar nemzetiségű akárki a magyaroknak ír nyílt levelet, akkor a nevét illő lenne a magyar helyesírási szokásoknak megfelelően papírra vetni (tehát elől a családnév és azt követően a keresztneve) - de a kifogásolt sorokban még ez a legelnézhetőbb...
Az, hogy a "média támogatja a posztkommunistákat" - vagyis az Orbán-kormány ellenzékét - már csak azért is meglepő, mert a Fidesz MSZP többségű kormányban több az egykori MSZMP-tag, mint 1990 óta bármelyik magyarországi kormányban. Ezeket a múltjukat elfelejtett embereket inkább lehetne posztkommunistáknak nevezni, mint azokat, akiknek kifogásaik vannak a jelenlegi országvezetők ellen.

Eva Maria Barki asszony arra is hivatkozik, hogy az említett sortűz és a nyugat-európai, amerikai támadások Magyarország ellen folynak...  -  Nos, ez szinte szóról szóra megegyezik dr. Orbán Viktor nyilatkozatával, aki szeretné úgy feltüntetni a "támadásokat" mintha azok az egész nemzetünk, a magyar nép ellen történne - ami természetesen nem igaz, ezek a demokráciát védő nyilatkozatok a jelenlegi (diktatúrára törekvő) Orbán-kormány ellen születtek, s nem a magyar nemzet ellen. Az pedig végképp' elfogadhatatlan, hogy az Orbán-adminisztráció és a magyar nép nem volt tisztában azzal, hogy az EU-hoz való csatlakozás mivel jár... 
Ha Magyarország az EU tagja és Orbán Viktor az EU jelenlegi elnöke - akkor több mint illő lenne elfogadni az EU törvényeit és szabályait. Ez vonatkozik mindegyik EU-tag országra is, melynek - hazánk vezetői kivételével - a többiek eleget is tesznek.

Nos, röviden ennyit szerettem volna hozzáfűzni Eva Maria Barki asszony eléggé pártos és egyoldalú leveléhez.
 
Üdvözlettel:  Szemenyei-Kiss Tamás, újságíró