Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 28., csütörtök

9.303 - Pergel Éva: Most nekünk magyaroknak olyanok a körülményeink, hogy mindannyian változtatásra kényszerülünk.

From: Éva Pergel

Date: 2011. április 28.
Subject: FONTOS ÉS HASZNOS INFORMÁCIÓ MINDEN MAGYARNAK!!!
To: Kutasi József Antal


Találkoztam egy figyelemreméltó lehetőséggel, amit most Veletek is megosztok. Ez a lehetőség egészséges táplálkozást, jómódot biztosít nekünk magyaroknak. Minimális energiabefektetéssel lehet jól éni, egészségesen táplálkozni. Jó minőségű magyar élelmiszereket lehet beszerezni olcsón, biztos bevételi forrást ad, és angliai nyugdíjat. A neve is jelzi a benne rejlő magyar lehetőségeket: Pannonicum.

www.pannonicum.uw.hu     www.pannonicum.com   


A szupermarketekben és nagyobb bevásárlóközpontokban génmanipulált, egészségtelen élelmiszerekhez tudunk csak hozzáférni, amik tápanyaghiányosak, ezért arra kényszerülünk, hogy többet együnk, aminek következtében elhízunk. Ennek folyományaként az egészségünk is folyamatosan gyengül. Az értük adott pénzünk pedig megy külföldre. Billiárdos, trilliárdos összegekhez jutnak így mások.

 
A tápértékodús magyar zöldség-gyümölcs fogyasztása esetén egészségesek, és optimális testsúlyúak maradunk, rendszeres fogyasztása esetén pedig meg lehet gyógyulni és le is lehet fogyni azoknak, akiknek erre szükségük van. A Pannonicum rendszere olyan jó találmány, hogy az anyagi jólétünket is biztosítja. Alapelve az, hogy mindenki jól járjon. Senki nem marad magára, mindenki segítve van. Azoknak is lehetőséget biztosít, akik szeretnek hitetlenkedni és kételkedni.
 
Jelenleg országunkban rengeteg a munkanélküli. Ősztől ez még tovább fog növekedni. Ebből a nézőpontból is fontos, hogy előre felkészüljünk, és őket is képesek legyünk segíteni.
 
Most nekünk magyaroknak olyanok a körülményeink, hogy mindannyian változtatásra kényszerülünk. Ha már egyszer úgyis változtatunk, akkor az már hosszú távú, maradandó, értékes és minőségi legyen. Erre ad lehetőséget a Pannonicum.
 
Minden hétfőn és szerdán este 9 órakor vebkonferenciát tartanak, amin keresztül otthon is tudunk tájékozódni a részletekről.
a neved elé írd: BE-...esateneved (ekezet nelkul!).....és enter

Május 7-én 10 órától az Okisz Székházban Budapest,Thököly út 58-60-ban (távolról is jól látható templom mellett) személyesen is részt lehet venni előadás keretében.
 
Akiket megérintett, azoknak részletesebb tájékoztatást is tudok adni a tejutrozsa@gmail.com-on, vagy a 20/362-0321-es telefonszámon. Szívesen segít Bényei Erika is a 06-20/414-1580-as telefonszámon, ezoterika22@gmail.com-on, és ezoterika22 Skype-on. Ha őt keresitek, akkor közöljétek vele, hogy tőlem tudtok erről a lehetőségről.
 
Amint bővül a tudásom, és nagyobb létszámú csoport is összejön, szívesen vállalok vidéki előadásokat Pannonicumból és asztrozófiából (csillagbölcselet) is.
 
Végtelen szeretettel: Pergel Éva