Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 27., szerda

9.279 - Laár Tibor: Én remélem hogy csak késleltetni tudják, de meggátolni nem és mégis sikerül a dagonyából kimenekülni.

Feladó: Laár Tibor

Dátum: 2011. április 26. 8:12
Tárgy: 9.260 - Dr. Eva Maria Barki > A Magyarország elleni elképesztő sortűznek még mindig nincs vége
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Tisztelt Kutasi József!

Az elmúlt időben számos tájékoztató írást kaptam öntől, de még soha nem válaszoltam ezekre. Most a következő megjegyzést küldöm, talán a korábbiakra is válaszként:  Az a véleményem, hogy  amint az eseményekkel egyidejűleg naplószerű megjegyzéseket írtam például így, amikor azt skandálták, hogy "húzzunk bele", akkor azt írtam, hogy ezek az idióták nem tudják, hogyha a lejtőre állított szekérbe még belehúznak, akkor az menthetetlenül kátyúba jut. Bele is húzták, aztán melléje húzták a telhetetlenül harácsoló erkölcsi válságukat és az országot lefasisztázó médiájukat, ebből lett egy mindent bemocskoló dagonya.
Nos, az alkotmánnyal összhangban elhangzott, hogy az ország szekerét a dagonyából ki kell húzni, erre válaszképpen ugyanazok, akik belehúzták most azt skandálják, hogy "Nem hagyjuk". Én remélem hogy csak késleltetni tudják, de meggátolni nem és mégis sikerül a dagonyából kimenekülni.

Tisztelettel Laár Tibor, aranydiplomás vegyészmérnök.