Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. április 27., szerda

9.271 - Kőműves Géza: Rangsorban a legfontosabb feladatvállalása Orbánnak, a hiteltörlesztés felgyorsítása,/...

From: Kőműves Géza

Date: 2011. április 27.
Subject: El a kezekkel, Magyarországtól - fogalmazhatnánk így is.- Elég volt!
To: Kutasi József Antal


Rangsorban a legfontosabb feladatvállalása Orbánnak, a hiteltörlesztés felgyorsítása, nehogy már valami történjék és ne jussanak értéken a kerülő úton már amúgy is visszazsebelt pénzükhöz a nemzetközi zsizsik testvérei, gazdái.

Miféle nemzeti munkahely teremtési szándék, mely gyarmatosítók részére a magyar nyomorgóktól elvont, izzadsággal, keserű gondolatokkal átitatott pénz segítségével garantált éhbérfizetési lehetőséggel  irdatlan profitszerző, kizsákmányolási lehetőséget teremt elnyomóinknak, vagyis a bűntársaknak, ugyanakkor napról- napra tűnik el a magyar produktum a hazai kínálatból és nyoma sincs annak, hogy egyet is lépnénk a fenntartható élet berendezkedése felé?!

Egyébként minden rendszer, vagyis minden kereten belül hatalmi szerepet betölteni igyekvők célja, hogy a szolgálaton és zsebtömésen túl, hatalmuk népszerűsítéséhez az adott kereten belül a legjobb állapotot érjék el és ezen igyekezetükben, tehetség, mentalitás alapján lehet  különbség, miképpen Róth Manó ( Rákosi) és " Kádár ", valamint Gyurcsány és Orbán között.

Amiben azonosak mind, hogy kerettagok és a kozmopolita zsizsik hatalom szolgálata az elsődleges céljuk.
Hogy a keret fenntarthatósága érdekében nem központi kérdésekben más véleményen vannak és némelyek  többet akarnak dobni a népnek, belefér.

Ami nagyon fontos
és többször leírtam: Ebben a nemzetvesztő, elnyomó, szemfényvesztő cirkuszban kifinomult módszer, egymás, vagyis kerettagjaik olyan jelzővel történő megbélyegzése, melynek valódi létéről valójában hallani sem akarnak, hiszen a megbélyegzéssel meghúzzák a számukra valójában elfogadható tartalommal, személyekkel töltött mezőn túli határvonalat és foglalják a " helyet", nehogy valódi tartalom költözzék belé.

Ha jól megnézzük, a rendszer még ennél is bonyolultabb, kifinomultabb: Többlépcsős védelmi rendszert építettek ki, mely valójában még a kereten is túlnyúlik, hogy, ha szorít a hurok, tovább lehessen menteni a hatalmat és ez elmehet, akár egy újabb, hatalmat átmentő rendszerváltásig.

A lényeg szempontjából  az elnevezésnek, a formának nem tulajdonítanak túl nagy lényeget és példának okáért nem egy királyság működik zsizsikkézen Európában, miként működött az  nálunk is, akár a Horthy rendszer alatt és előtt, egészen I. István országlását beleértve.

Egyébként, mondhatni "mellékesen": Egy idő után belemehetnek abba is, hogy a magyar föld ne legyen eladható, ha már megszerezték és elegen telepedtek le, mint magyar állampolgárok. Sőt, szóba jöhet a trianoni revízió is, hiszen kell a birodalomhoz, mert nem biztos, hogy a világbirodalmi terv bejön, valamint jó magyarnak lenni, magyar múltat, kultúrát lopni, úgy, hogy a magyarnak agymosás, modern rabszolgának kijáró liberális kultúra és pusztulj magyar  jut.

Na már most ! (Ez nem beteges összeesküvési elmélet) : Mindent meg kell tenniük, hogy a több fokozatban előkészített védelmi rendszerük ne kerüljön alkalmazásra, tehát saját védvonaluk ellen küzdeniük kell, mert így közvetve küzdenek  az ezen védvonalat támadók ellen, ha engednek, feladtak egy védvonalat és újabbat kell építeniük.

Most azt hihetnénk, hogy ami nekik rossz, mert valójában rossz nekik, hogy feladtak egy védvonalat, az nekünk jó, de nem, mert úgy nem érik nekünk  a megoldás, de érik a nemzethalál és ha nem kászálódunk ki ebből a két, vagy ki tudja hány rossz közül a kevésbé rosszat választó mókuskerék állapotból -, az újból s újbóli megvezethetőség állapotából és nem verjük le magunk elé vascövekként,  az alakuló
Magyar Vérszövetség kiáltványában megfogalmazott alapvető célt! (Az alapvető célt, hiszen a magyar sorsot - magyar kézbe cél kiharcolása után el lehet dönteni, hogy miként tovább.)
 
                              
                                   Kőműves Géza
                              
                            Magyar Nádori Szövetség