Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. május 26., kedd

20.261 - ​András Siklósi > ​Szittya Világtalálkozó > ​Eddig ugyanis alig páran jelentkeztek csak, s közel 800 fős címlistámról ....


Feladó: Hegyvidéki Trianon Társaság Társaság
Dátum: 2015. május 26. 13:12
Tárgy: Szittya Világtalálkozó
Címzett: 
​Kutasi József Antal​


---------- Továbbított levél ----------
Feladó:
​​
András Siklósi
<vsiklosia@gmail.com>

Kedves Barátaim és Harcostársaim!

Közeleg a
​​
Szittya Világtalálkozó időpontja. Pár hete már küldtem egy körlevelet a teljes címlistámra (benne a meghívóval s a részletes programmal). Azt kértem, hogy minél többen gyertek el erre az össznemzeti szempontból is kiemelkedő rendezvényre, ugyanakkor lehetőségeitekhez képest támogassátok azzal a munkánkat, hogy részt vesztek az esemény népszerűsítésében, legalább azzal, hogy az e-mailemet minél többfelé továbbítjátok.
Őszintén szólva, nem tudom mire vélni a dolgot. Talán nem írok-beszélek elég jól magyarul, ha bárkinek félreérthető voltam.
​​
Eddig ugyanis alig páran jelentkeztek csak, s közel 800 fős címlistámról pedig egyetlen továbbított körlevél sem futott be hozzám, azaz senkit sem érdekel igazán a fáradozásunk, avagy uram bocsá', egyszerűen nincs levelező-listája. Nem akarok elhamarkodottan ítélkezni, de azért ez elég nagy szégyen! (Mit várjon az ember az ellenségeitől, ha a barátai és ismerősei így cserben hagyják.)
Nem mondom, de elvárom, hogy kiköszörüljétek ezt a csorbát. Mivel a lustaság és a közöny nem éppen sarkalatos erények, ezért érdemi mentsége szerintem senkinek sem lehet. Ki meri jó szívvel, tiszta lelkiismerettel állítani, hogy (még) a nemzeti oldalon áll, ha ebben a magyarság érdekeit szolgáló nemes ügyben a legcsekélyebb segítségre is képtelen.

Egyébként minden jót mindenkinek!
Bajtársi (?) üdvözlettel Siklósi András, egy igavonó barom