Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. május 26., kedd

20.262 -- Nemzeti Hírháló hírlevé 2015 május 26 > ​Mindenünket elveszíthetjük a kormány új kártyájával


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2015. május 26. 10:37
Tárgy:
​​
Mindenünket elveszíthetjük a kormány új kártyájával 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

​​

Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 május 26.

Alagút és kupola a Bucsecs-hegység belsejében

ZARÁNDOKLAT MÁRIA JELENÉSEK és FÖLDANYÁNK ÉPÍTETT TÁJTEMPLOMAIBAN

SOMLÓSI LAJOSSAL, a tájtemplomok szakértőjével
11 nap: 2015. szeptember 3-13-ig
Jelentkezési határidő: 2015 május 30.
Részletek itt: egipatrona.hu

GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
Jelen levőkLetöltési statisztika

Hová tűntek?
2015/05/24 Bal-Rad

Miért is nem háborogtunk anno? NL. szösszenete

A közelmúltban kirobbant brókerbotrányok közepette az emberek elfelejtik, hogy Hazánkat anno még nagyobb rablás érte mint a brókerbotrányok teljes értéke összesen.

Mi is volt ez a rablás?
HÁT A PRIVATIZÁCIÓ ÉS A CUKORIPARUNK ELVARÁZSLÁSA A CUKORKVÓTA MIATT.
KB. 4000 EZER MILLIÁRD FORINTNYI NEMZETI VAGYON PÁROLGOTT EL (AKKORI reálértéken B-R), MUNKAHELYEK, MEGÉLHETÉSEK, CSALÁDOK MENTEK TÖNKRE.
Egyedül a Magyar Munkáspárt emelte fel hangját a privatizáció és a Hazai cukoripar eltüntetése ellen.
Liberális és konzervatív tőkéseink meg hagyták, hogy a Nemzeti Iparunk elsorvadjon. Kár, hogy Népünk hosszútávú memóriája nem működik, amikor a szavazófülke magányában elfelejtik azt a pusztítást amit tőkéseink végrehajtottak privatizáció címszó alatt.

Bal-Rad komm: De hogy legyen még "hab is a tortán"-PIACAINKAT önként és dalolva átadtuk, belső fogyasztói piacunkkal együtt! Külső hiteleinket pedig ezzel egyidejűleg RENDESEN ÉS PONTOSAN FIZETTÜK! Jah! Hogy mindettől függetlenül annak mértéke mégis folyamatosan nőtt?! És hogy mára már az AKKORINAK KÖZEL TÍZSZERESÉRE NŐTT?!


Hát ilyen az élet!-ILYEN A MAGYAR ÚRI VIRTUS! (Persze virtuskodó uraink nem a másfél millió munkanélküli, de nem is a "keményen dolgozó kisemberek" közül kerültek ki!)

MI-MAGYAROK!-MEGMUTATTUK: ÍGY KELL EZT CSINÁLNI!
MEGÉRTE? EZT AKARTUK? EZT AKARTAD?

Kapcsolódó:
   Nagy a baj Németországban
   Itt az új jobbágy-rendszer! Állami földeken dolgoztatna az egyház
   Lelepleződhet a KISZ-vagyon története
   Kónya Imre: A rendszerváltás megtörtént
   A nép kormánya - Huszonöt éve alakult meg az Antall-kormány
   Az elcsalt rendszerváltás óta hazaáruló posztkommunisták vezetik az országot - félre


Mindenünket elveszíthetjük a kormány új kártyájával
Rab László 2015. 05. 23. Népszabadság

Új okmány bevezetéséről döntött a kormány, be is nyújtotta az Országgyűlésnek a törvényjavaslatot. Az e-kártya összevonja a személyi igazolványt, a lakcímkártyát, az adókártyát, a tb-kártyát és (az EU-n belül) az útlevelet, kibővíthető közlekedési kedvezmények igénybe vételére, és diákigazolványként is funkcionálhat.

Felmenő rendszerben kívánják bevezetni, mely alkalmas lesz elektronikus ügyintézésre, elektronikus aláírásra. A kártya bevezetését az idén megkezdik, ingyenesen vagy méltányos áron biztosítják majd az embereknek. Ennyit mondott a múlt héten Lázár János.

Móricz-Sabján Simon / Népszabadság
Indokolatlan mértékű hatalom kerülhet az állam kezébe

Az e-kártya bevezetése már a Medgyessy-kormány idején is szóba került. Molnár Lajos egészségügyi miniszter idejében pedig a tajkártyát szerették volna elektronizálni. Ami új és a kártya megítélése szempontjából döntő, hogy az ujjnyomatot is tartalmazó plasztiklap segítségével a különböző nyilvántartásokban (adóhivatal, társadalombiztosítás, közlekedésrendészet, lakcímnyilvántartás) szereplő adatokat össze is lehet kapcsolni.

Ez itt a bökkenő.

Amikor hónapokkal ezelőtt felröppent a hír az e-kártya bevezetéséről, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közleményben tudatta, hogy indokolatlan mértékű hatalom kerülhet az állam kezébe. A kormány az e-személyi bevezetésével - amelynek biztonsági hátterét a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat teremti meg, de bevonhatnak piaci szereplőket is - túl sok lehetőséget ad a Belügyminisztérium kezébe, és hatalmas előnyökhöz juttatja az államot - így fogalmazott a TASZ szakmai igazgatója, Szabó Máté Dániel, aki szerint lehetőség lesz arra, hogy egy speciálisan képzett "összerendezési kóddal" egy adott személyről az összes adatot együtt láthassák. Ezt profilírozásnak nevezik.

A TASZ semmilyen jelzést nem kapott Lázár bejelentése előtt, de nem tudunk arról sem, hogy az adatvédelmi biztossal egyeztettek volna. - A törvényjavaslat ellentétes az Alkotmánybíróság korábbi döntéseivel, és reméljük - fogalmazott Szabó Máté Dániel -, hogy Áder János köztársasági elnök megvétózza a törvényt. Ha nem, akkor az alapvető jogok biztosának feladata lesz, hogy az Alkotmánybírósághoz forduljon.

Ehhez képest Péterfalvi Attila eléggé megengedő nyilatkozatot adott a HVG-nek. - Alkotmányosan kivitelezhető, nem látok alapvető problémát, de hiányoznak még garanciális szabályok a javaslatból. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke aggályait megosztotta a törvényalkotókkal, és (legalábbis őt) megnyugtató válaszokat kapott. Ha ennek megfelelően a garanciákat a javaslatba is átvezetik, Péterfalvi aggályai szertefoszlanak, aki hozzátette: ahhoz azért ragaszkodna, hogy az ujjnyomat képe csak az e-kártyán látszódjék, azokból ne építsenek központi adatbázist.

- A személyes adatok elektronikus kezelése látszólag egyszerű és kényelmes megoldás, a felszín alatt azonban alapvető változásokat jelent a résztvevők kapcsolatában - olvasható az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet egy korábbi tanulmányában, amelynek szerzői Szabó Máté Dániel, Székely Iván és Simon Éva. - Növeli az adatalanyok és az adatkezelők közötti információs egyenlőtlenséget. Egy olyan rendszerben, ahol a személyes adatokat automatikus adattovábbító és elemző rendszerek közreműködésével kapcsolják össze és dolgozzák fel, az emberek egyre kevésbé tudják átlátni saját adataik sorsát, megérteni a rendszer működését, és egyre kevesebb ráhatásuk lesz arra, hogy mi történik az adataikkal, miközben az adatkezelők egyre több lehetőséget kapnak az adatalanyok életének megismerésére, elemzésére, befolyásolására.

A kormányzati koncepciókban több helyen előfordul az állampolgárok aláíró, hitelesítő, illetve titkosító kulcspárokkal való ellátásának terve. A kulcspár nyilvános része (akár aláírásra, akár hitelesítésre, akár titkos kommunikációra használják) általános alkalmazás esetén könnyen válhat afféle személyi számmá, vagyis olyan azonosítóvá, ami alkotmányellenes.

Ezért arra kell törekedni, hogy ne rendelkezzen azokkal a jellemzőkkel, amelyekkel az 1991-ben alkotmányellenesnek minősített személyi szám rendelkezett. A szakemberek egyszer használatos jelszavakat és azonosítókat javasoltak, amelyeket elektronikus banki átutalásoknál ma is széles körben alkalmaznak. Más kérdés, hogy a közigazgatási szervnek ismernie kell az ügyfél további elérhetőségét, például a mobilszámát, viszont akinek ilyen nincs, elesne a távoli ügyintézés lehetőségétől. Nem jó megoldás az sem, ha - mint Lázár is célzott rá - afféle emelt szintű szolgáltatásként vezetnék be az e-kártyát, "külön díj ellenében". - A közigazgatásban - szemben a piaccal - nem történhet meg, hogy aki hajlandó megfizetni, annak a kommunikációja biztonságosabb, jognyilatkozatainak hitelességi szintje magasabb lesz, akik pedig nem fizetnek, azokkal szemben bizalmatlanabb lesz az állam - ezt olvashatjuk az említett tanulmányban.

Többek egybehangzó véleménye, hogy az adatvédelem nem gátja a fejlődésnek: az informatika vívmányait fel lehet használni a polgárok életének kényelmesebbé tételére. Az információs önrendelkezési jog követelményei akkor teljesülnek, ha az érintettek maguk dönthetnek adataik sorsáról. Volt olyan szakértő, aki úgy foglalt állást, semmi baj nem lenne az e-kártyával, ha nem az Orbán-kormány akarná bevezetni.

Amelynek amúgy is rááll a keze az "adatgyűjtésre". A félelmet erősíti az a friss hír, hogy akár negyven ügyet is lehet majd intézni az e-kártyával.

Erről a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEKKH) elnöke beszélt az M1 műsorában. Ignácz István elmondta, hogy az e-kártyát 2016. január 1-jével vezetik be felmenő rendszerben. Az új kártyában lesz egy úgynevezett tárolóelem, ami alkalmassá teszi adatok tárolására, így különböző közigazgatási eljárásokat tudnak intézni vele. Ignácz korábban Pest megyei rendőrfőkapitány volt, előtte pedig az ORFK bűnügyi főigazgatója. Otthon lehet a profilírozásban, amitől az adatvédelmi szakemberek a legjobban tartanak.

Először azok kapnak e-kártyát, akiknél 2016. január 1-je után esedékes lesz a személyi megújítása. Egy személyi igazolvány kiváltása jelenleg 1500 forintba kerül, az e-kártyához pedig önköltségi áron 4900 forintért lehet majd hozzájutni. A magyar állam jelenleg évente 1 millió 200 ezer személyit állít ki. Ha valaki a személyije lejárta előtt szeretne e-kártyát, és fizet érte, megkaphatja.

Ha elvész, minden elvész

Mindössze három napot adott a kormány az e-kártyáról készült törvénytervezet véleményezésére (március 30-tól április 2-ig). Így nem csoda, hogy a civil szféra érdemben nem tudott hozzászólni a koncepciókhoz, hiszen a zavaros törvénytervezetben még háromféle (A, B és C) verzió szerepelt - felelte érdeklődésünkre Vissy Beatrix, az ELTE alkotmányjogi tanszékének oktatója, aki szerint még mindig túl keveset tudunk ahhoz, hogy megalapozottan állást foglaljunk a bevezetni kívánt rendszer alkotmányosságáról. A törvényjavaslat lényeges kérdéseket hagy nyitva, és utal a kormány jogalkotási hatáskörére, így többek között arra, hogy pontosan hogyan nézne ki az e-kártya informatikai háttere, de arra is, hogy mely közigazgatási szervek, és azok pontosan milyen szisztémában és feladatmegosztásban látják el az e-kártyához kapcsolódó hatósági feladataikat.

Márpedig az ördög, tudjuk, a részletekben rejlik. A fejlesztés csapásirányai ugyanakkor világosak: a javaslat szerint több különböző azonosító kártya helyett egy többfunkciós kártyánk lenne, amely új biometrikus azonosítót is tartalmaz, hiszen a polgárnak a személyi igazolvány iránti kérelem előterjesztésekor rendelkezésre kell bocsátania az ujjnyomatát is. Az ujjnyomat előnye, hogy pontosabb azonosítást enged, és kevesebb visszaélésre ad módot, mint az arckép. Paradox módon ez egyúttal a hátránya is, mert hajlamosak vagyunk az ezen alapuló azonosítást tévedhetetlennek hinni, holott nem az (a madridi terrortámadás elkövetésével például ujjnyomatrészlet alapján gyanúsítottak meg ártatlanul egy amerikai férfit). A kormány fő érve a kényelem, a retorikai hangsúlyt pedig érthetően az állampolgári kényelemre helyezik, holott a hivatali kényelem és gazdaságosság igényének kiszolgálása nyilvánvalóbb előny. Egy többfunkciós, szinte valamennyi személyi azonosítónkat tároló kártya elhagyása esetén például joggal érezhetjük magunkat teljesen elveszettnek.

Elmondható azonban, hogy a törvényjavaslat szem előtt tartja a magánszféra megőrzésének legfontosabb biztosítékát, az ún. célhoz kötött adatkezelés követelményét. Olyan rendszert terveznek, amelyben az ágazati szervek csak a saját ágazatukhoz (például adóügy, egészségügy) tartozó adatokat látják. Így elvileg nem fog sérülni az az elv, ami miatt az Alkotmánybíróság annak idején kifogásolta a korlátozás nélkül használt univerzális személyi szám használatát. Nem nehéz viszont belátni, hogy az adat-összekapcsolás és a polgárok szabadságát veszélyeztető profilalkotás veszélye mindig nagyobb az egykártyás rendszereknél, és akkor még nem beszéltünk az adatbiztonsági (adatlopás, adatvesztés) kockázatokról. Éppen ezért a megalapozott véleményformáláshoz nem elég pusztán a kártya funkcióit és főbb működési elveit ismerni, hanem mindennek a technikai oldalát is látni kell, vagyis azt, hogy milyen eszközök és módszerek biztosítják azt, hogy az e-kártya birtokosai ne váljanak kiszolgá ltatottá sem az állam, sem a magánszféra szereplői számára - mondta Vissy Beatrix. Ez az, amit most még nem látunk.



Ki is az az Orbán Viktor
       
Keresztyén: aki ha szükséges, egyetért a halálbüntetéssel
A KDNP-vel barátkozó: aki "csuhások, térdre, imához!" kiáltással ajánl szövetséget
Ország-építő: aki ezért először rombol
Történelemformáló: aki először átírja, aztán visszahozva bevezeti a múltat
Demokrata: aki az autokráciáján keresztül akar eljutni a demokráciához
Diktatúrát ostorozó: amikor nem ő áll a hatalom csúcsán
Családszerető: aki csak akkor az, amikor a saját szűkebb és pártcsaládjáról van szó
Munkahelyteremtő: aki a rabszolga közmunkahely-teremtésen keresztül teszi azt
Igazságosztó: aki vallja, hogy csak az őt szolgálónak van mindig igaza
Testépítő: aki minden faluba stadiont épít mások közpénzéből
A szülőfalúját szerető: aki ipart, színházat, kikötőt, vasutat, stadiont építtet a szülői ház köré
Az oktatást szeretető: aki leszállíttatja a tankötelezettség korhatárát
Nevelő: aki a lányát saját lábon állásra neveli
Liberális: aki az illiberalitáson keresztül válik azzá
Fülke forradalmár: az, amikor ellenzékben van
A mindig győző: aki "csak ne mi nyerjük a legtöbbet" elvet vallja, bár ez mára már megváltozott
A nemzeti konzultátor: aki úgy kérdezi meg népét, hogy a kérdésben a választ is előre megadja
Hazaszerető: aki megmondja, hogy ki, mi és miért tartozik a hazához
A hanyatló Európát ostorozó: amikor nem a lánya iskoláztatásáról van szó
Köztársaságpárti: amikor őt kell megszavazni
Királypárti: aki, amikor már hatalmon van, azonnal azzá válik
Európa párti: Európában
Nemzetállam párti: itthon
Igazmondó: aki mégsohasemhazudottsemmikorsenkinek
2015. május 9.
http://gyorgyradnai.eu/?tag=orban

Kapcsolódó:
   Ezért kellett eljönnünk Magyarországról
   Új kormányterv: végzettség nélküliek lehetnek ápolók
   Íme a minta a modernkori rabszolgatartó társadalomra: A magyar magáncsőd
   Az izraeli kormányzat kreálta Orbánt és az EU legsötétebb elnöki diktatúráját
   Simon Gábor megúszhatja, és visszakaphat 100 milliót
   Országházi főigazgatóvá emeli Kövér a magyarellenes Such Györgyöt - direkt a zsidónak találták ki a posztot
   3 milliárdot kaszált 4 hónap alatt Orbán veje
   BOTRÁNY: Orbán tanácsadója egy szimpla szélhámos?
   Azeri vízumgyáros magyar kapcsolatokkal - a nagykövet előrébb lép?
   Háládatosan köszönetet mondó levél drága jó Orbán miniszterelnök úr részére


Mindenki nyugodjon meg: idén is lesz szentmise Orbán Viktorért
2015. MÁJUS 25. Hír24

Lassan bejegyzett hungarikummá válhatna, amint a hívők a magyar miniszterelnök születésnapján hálát adnak az istennek a magyar miniszterelnökért. Imalánc egyelőre nincs.

Már volt ilyen, most is lesz: a hívők idén is összegyűlnek, hogy szentmisével köszöntsék Orbán Viktor születését. A Facebookon találtuk a felhívást.
Íme:
Tisztelt hölgyeim és uraim!
A következő vasárnapon, május 31.-én, Orbán Viktor születésnapján hálaadó szentmisét tartunk a Hermina kápolnában.
Gyertek, imádkozzunk együtt Érte!
a kápolna mellett az iskolaudvaron parkolhatunk a szentmise idején!
Bp. XIV., Hermina u. 23. nem a templom, a kápolna!


Később az asszony újabb posztban árulta el a részleteket:
Drága Barátnőim, kedves Barátaim! A hálaadó szentmise Orbán Viktor születésnapján, máj. 31-én de. 11 órakor lesz a Jeruzsálemi _Szent _Sír Lovagrend Hermina úti kápolnájában. Közreműködik Számadó Gabriella operaénekes és Hegedűs Valér zongoraművész orgonán, amelyen még Liszt Ferenc játszott. Várlak benneteket!

Elsőként (legalábbis nyilvánosan) a miniszterelnök 50. születésnapja alkalmából szerveztek hasonlót. A Hír24 információi szerint a kezdeményezés akkor nem a plébániáé, hanem - mások mellett - a Magyar Hírlapban is publikáló, tavaly elhunyt Szentmihályi Szabó Péteré volt. Az idei felhívást egyébiránt a költő, műfordító özvegye tette közzé.

Mivel a mostani miséről nem sok mindent tudni, a teljesség kedvéért következzen a a Fidesz Csongrád Megyei Női Tagozatának honlapján máig fellelhető "Imalánc Orbán Viktorért" című könyörgés:
"Az Úr legyen előtted, hogy a jó utat mutassa néked!
Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon
és megvédjen a veszedelmektől!
Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől!
Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha leesel!
Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon, ha szomorú vagy!
Az Úr legyen körülötted,
hogy megvédjen, ha mások rád rontanak!
Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!
Így áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap
és minden időben!"

Kapcsolódó:
   Szentmise lesz Orbán Viktor születésnapján a Belvárosban
   Imádkozzunk Orbán Viktor urunkért, és megmentőnkért!
   Istentisztelet Gyurcsány Ferencért és családjáért Budapesten
   Favágók a nemzet hátán
   Holotárgyat vezetnének be az egyetemeken, melynek teljesítése kötelező a diploma megszerzéséhez
   'Dictator is coming!' Hungarian PM heckled by European Commission chief (VIDEO)


A stadionépítések országa lettünk!

A kórházak adósságállománya és az egészségügy helyzetének javítása tovább várat magára! Igaz, nincs alkotmányos védelem alatt az egészségügy, de nincs védelem alatt a magyar termőföld, a vízbázis és a nyugdíj sem! A magyar társadalom emiatt veszélyben van. Az egykulcsos adót viszont levédték, a választójogi törvényeket fazonra igazították és készítettek egy munkavállaló ellenes munkatörvénykönyvet is. Hatszáz törvényt alkottak négy alatt, keveset a magyar társadalom javára!

Az ötvenes években szinte élhetetlenné tette az akkori ócska hatalom Magyarországot. Rákosi (Rosenfeld) Mátyás neve fémjelezte az akkori időket, tombolt az ávós terror, a fél ország börtönben, vagy kitelepítve, és csengőfrász jellemezte az éjszakákat. Általában éjjel mentek az emberekért a verőlegények... Teher alatt nő a pálma? Egyetlen vigaszuk az embereknek a magyar foci volt. A nemzeti tudatot ébren tartotta az aranycsapat. Hogy a berni világbajnokság döntőjében (NSZK-Magyarország) pontosan mi történt, miért kapott ki az aranycsapat, a teljes igazságot valószínűleg már sose tudjuk meg.

A magyar focira akkor nem volt pénz, de hajtotta a gárdát a magyar nép szeretete, a nemzeti öntudat. Némi seftelési lehetőségre engedélyt kaptak a hatalomtól. Most meg dőlnek ki a focira az államkasszából a milliárdok, teljesítmény meg sehol, vagy alig.

A stadionok Orbán Viktor szerint nem az adóforintjainkból épülnek! Közvetlenül nem, de közvetve igen! Elterelik a központi költségvetésbe befizetendő adót egy tollvonással a társasági adóba (TAO). Ettől az elnevezéstől már egyre több magyar adófizetőt ráz ki a hideg! A TAO kasszájára jócskán rájár az MLSZ is, amely Csányi Sándor vezetésével már állam lett az államban. A Puskás Akadémia csaknem ötször annyit kap belőle, mint a többi fociakadémia. Hogy ezeknek a fociakadémiáknak mi haszna van, és hová lesznek onnan a növendékek, azt nem tudjuk! Az új stadionok fenntartási költsége is belép most már, okozva több milliárdos kiadást évente. Ahol viszont foci nincs, ott néző sincs! A jegyárbevétel hideg vízre talán elég lesz...

Az egykulcsos adónak köszönhetően a hatalom és egyre népesebb holdudvara, a magas jövedelműek, a tehetősek nem, vagy alig fizetnek adót, ezt a "lehetőséget" rátolták a nép egyszerű gyermekeire. Jövőre az egykulcsos adó egy százalékkal csökken, okozva a minimálbéreseknek havi ezer, a magas jövedelműeknek havi tízezer forint plusz bevételt. Az alacsony jövedelmek, a megélhetés hiánya miatt egyre több magyar fiatal elhagyja az országot. Jóval többen mentek már el, mint az 1956-os forradalom után!

SVPSZ


Menyhért Péter - BIZONYÍTVA! - MEGLOPTAK A BANKÁROK!

EZ MÁR AZ ÚT VÉGE! Gondolataim az elszámolásról és forintosításról

Kedves barátaim!

Gyalázat, hogy Magyarország politikai elitje, az elszámolási törvényt adósmentésnek nevezi, miközben a bankármaffia lopott pénzének legalizálását végzi el.

Egyetlen dolog hasznos ebben a helyzetben: várhatóan októberben a Hágai Európai büntető bíróság elé már a magyar emberek és a magyar költségvetés meglopásának törvénnyel biztosított bizonyítékaival tudunk kiállni!

Gondoljátok el: a megkárosításunk cca 10%-át adó árfolyam és kamat becsapás értékéről maguk a TOLVAJ BANKOK állítanak ki bizonyítványt, a "tisztességtelenül felszámított" összegek leírásával. Ezt a bankok ezer milliárdos "segítségként" kommunikálják. Vicces, nem?

A megkárosításunk cca 90%-át adó egyenleghamisításról is a csaló bankok ostobasága szolgáltat dokumentum bizonyítékokat a részletes elszámolásoknál. Ezek a papírkötegek láthatóan úgy vannak elkészítve, hogy az adós "belefulladjon" a sok adatba, és ne akarja vitatni a banki számítás helyességét. Egyre azonban nem gondoltak don-csányi uramék: a havi bontású kimutatásban az értő szemnek azonnal láthatóvá válik az egyenleghamisítás bizonyítéka. Hiányzik ugyanis a sorok közül a havi nyitóegyenleg; a nominális deviza egyenlegek értékhelyesbítése.

Ez a tény minden banknál, minden szerződés formánál bizonyítja az adós tudtán és szerződésén kívüli, minden hónapban bekövetkező meglopatását!

Ez az a tétel, amely kizárólagosan okozója a felvett összeg feletti tartozásnak.

Példaként a következő valós szerződések valós értékei:

A felső két sor egy-egy Ft árfolyam romlást mutat, ami az adós forint tartozását növeli meg akár 104 ezer forinttal is, egyetlen, az adós által nem is tudott pillanatban! Az alsó két sor a bankok részvényeseinek meglopására mutatnak példát, amikor erősödött a forint. A külföldi anyabankok sem tudnak arról, hogy pl. egyetlen ügyfelük árfolyamváltozása mintegy 50 ezer Ft veszteséget okozna nekik!

A külföldi anyabankok vajon megbízhatnak az olyan magyar bankvezéreikben, akik hamis könyvelést és valótlan mérleget gyártanak nekik évek óta? Vajon miben és mennyivel lopták még meg ezeket a bankokat, az alig néhány év alatt milliárdossá gazdagodott bankármaffiózók???

Ha nekem bankom lenne, utánanéznék. :)

Don csányék bukni fognak tehát, de emlékül a forintosítási törvény kierőszakolásával még felszámolták a magyar jogállam látszatát is.

- A forintosított szerződések a törvény erejénél fogva módosulnak. [Lásd 2014. évi LXXVII törvény 3.§ (1)] Ez azt jelenti, hogy az adósoknak NINCS BELESZÓLÁSA még elméletileg sem, abba, hogy a bankkal megkötött szerződésük miként módosuljon, azaz a törvény eltiporja az adós szerződéskötési akaratát, a KÍVÜLÁLLÓ törvény az adós helyett "dönt" az adós szerződéséről. A forintosított szerződés új módosult szövegét a pénzügyi intézmény, -azaz a bank- készíti el és az elkészített szerződési szövegbe az adósnak NINCS BELESZÓLÁSA.

(Lásd 2014. évi LXXVII törvény 3.§ (2) ) Az új forintosított szerződés módosuló szövege általános rendelkezés szerint azon a napon lép hatályba, amikor a szerződés módosításának szövegét az adós postán kézhez kapja. Tehát az a forintosított szerződés adósára a bank diktátumot fog kényszeríteni. (Lásd 2014. évi LXXVII törvény 3.§ (3) a) pont). Az adósnak semmilyen beleszólása NINCS abba, hogy milyen szerződési feltételek legyenek benne az új forintosított szerződésben.

A fogyasztói kölcsönszerződés biztosítására szolgáló zálogjog és kezesség fennmarad, a szerződés e törvényben foglalt módosulásához a kezes, ideértve az állami kezest is, és - ha a fogyasztói kölcsönszerződés kötelezettje és a zálogkötelezett eltérő személy - a zálogkötelezett hozzájárulása nem szükséges, de e módosulás folytán helyzetük nem válhat terhesebbé. (Lásd 2014. évi LXXVII törvény 3.§ (5) ) Ezek a törvényi rendelkezések sértik a szerződéskötési szabadság jogi alapelvét, és az Európai Alapjogi Charta 38. - 41. - 42. - 47. - 54. cikkelyeit is.

-A forintosítási törvény egyik legfelháborítóbb rendelkezése az, hogy a módosult forintosított kölcsön szerződést nem kell közjegyzői okiratba foglalni, ugyanis a korábbi közjegyzői okirat a szerződés módosult tartalmának keretei között érvényes. (Lásd 2014. évi LXXVII törvény 4.§ (1) ) A közjegyzőknek joguk lesz végrehajtási záradékkal ellátni azon közjegyzői okiratokat, amelyek úgy módosultak, hogy a módosításhoz az adósnak nem kellett aláírásával hozzájárulnia! (Lásd 2014. évi LXXVII törvény 4.§ (2) TILTAKOZUNK, mivel az a büntető feljelentésünkben pontosan leírt bűncselekmények (bűnpártolás és közokirat hamisítás) tárgyalás nélküli, kvázi felmentését jelentené! A közokiratok megvalósult valótlansága sérti a közjegyzői törvényt is, és a szerződő adósnak súlyos és helyrehozhatatlan anyagi és erkölcsi kárát eredményezi egy ilyen visszamenőleges hatályú jogalkalmazás!

Normális jogállami keretek között elvileg nem lenne megtehető az hogy egy adott szerződés az adós hozzájárulása nélkül módosuljon, és az adós hozzájárulása nélkül módosított közjegyzői okirat alapján lehessen ingatlant végrehajtatni. A törvény alapján módosult fogyasztói kölcsönszerződést az eredeti fogyasztói kölcsönszerződés biztosítékaként bejegyzett jelzálogjog változatlanul biztosítja, az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett jelzálogjog módosítása a tartozás pénznemének változása esetén sem szükséges. (Lásd 2014. évi LXXVII törvény 4.§ (6) )

Ez a rendelkezés szinte minden abszurditáson túl van, ugyanis jogelvi, alkotmányos, ingatlan nyilvántartási, gazdasági jogi érdeket súlyosan sért. Az ingatlan nyilvántartás ugyanis közhiteles nyilvántartás, és amennyiben az ingatlan nyilvántartásba bejegyzett jogok tartalma nem azonos a tulajdoni lapon szereplő bejegyzéssel, akkor nemcsak a közhitelesség elve sérül, hanem az ingatlan forgalomban is zavarok keletkeznek.

Ilyen törvény a felsorolt rendelkezésekkel, egy jogállamban sohasem születhetett volna meg.

A volt kétharmados hatalmi csőcselék 116 fideszes és kdnpés képviselője azonban a DAC csoport kétszeri, írásbeli tiltakozása ellenére, a BŰNPÁRTOLÁST ÉS ESKÜSZEGÉST VÁLLALVA, megszavazta a törvényt!


Az már a legmagasabb szintű politikai korrupció bizonyítéka, hogy a köztársasági elnöknek írt levelem (lásd a következő idézetet) után a Fővárosi Törvényszék, majd az Ítélőtábla bírói tanácsa, primitív, hazug, valótlan állításokkal próbálják megakadályozni a pótmagánvádlói BIZONYÍTÁST!

"a következő tiltakozással és kéréssel fordulunk Magyarország Köztársasági Elnökéhez, mint a magyar demokráciának az Alaptörvény által felhatalmazott legfőbb őréhez:

Kérjük, ne írja alá a jogsértő "forintosításról szóló" törvényt.
2.Kérjük, hogy kezdeményezze a devizahiteles ügyekben mindennemű jogi cselekmény (jogalkotás, követeléskezelés, végrehajtás) azonnali felfüggesztését, a Fővárosi törvényszéken 352 sértett-pótmagánvádló által, 19.B.1396/2014. ügyszámon elindult, minden deviza alapú jogügyletről szóló büntető eljárás jogerős lezárásáig.

3.Kérjük kezdeményezze a "forintosításról szóló" törvényt megszavazó, nyíltan, tudatosan, és bizonyíthatón esküszegő, bűnpártolóvá vált 116 képviselő (a mellékelt névsor szerint) méltatlanná válás miatti vizsgálatát.

4.Tiltakozunk az elmúlt időszakban állami gyakorlattá vált SZELEKTÍV JOGALKALMAZÁS, valamint a tények és objektív körülmények társadalom elől való ELHALLGATÁSA ellen, mert ez megkérdőjelezi a jogrendünk biztonságát, egész jogállamiságunkat.

5.Segítsen helyreállítani a jogbiztonságot, hogy a társadalom jogrendünkbe vetett bizalmát újraépíthessük! "

Hogy állunk most mi, érdekvédő harcosok?

A következő ábrán tökéletesen látható a jelenlegi helyzet:


Mi, csalás alapúak, még mindig egyénként és közösségként egyszerre menetelünk.

A napokban adom be a Kúriának az ítélőtábla elutasításának felülvizsgálatát kérő beadványunkat. Sajnos, már elvesztettem a hitemet a bírákban, ezért vélelmezem: az ő hangjukat is a politikai korrupció fogja irányítani.

Sebaj: július Strasbourg, várhatóan október Hága. Ott a reményeink szerint csányi már nem az ország leghatalmasabb embere, hanem CSÁNYI, PATAI, FELCSÚTI ÉS A TÖBBI VÁDLOTTUNK CSAK PITIÁNER TOLVAJOK, AKIK A SAJÁT BANKJUKAT IS MEGLOPJÁK!

Csatlakozni a petermenyhert@gmail.com címen, a beadványok benyújtásáig lehet.

Önvédelmi helyi csoportjaink felállítása a nyár feladata, mert védekeznünk kell a várható állami és hatósági jogtiprások ellen.

Kedves barátaim

Jelenleg alig 600 Közösségi Feljelentő család van, ami szánalmasan kevés.

Mi KINT GYŐZNI FOGUNK, de tragikus hogy a közel egymillió családból csak ennyien.

Sajnálom, de a feljelentés még akkor is EGYÉNI DÖNTÉS, ha nem kerül pénzbe, és nincsen semmi kockázata.

Két éve próbálom megértetni az emberekkel, hogy ÁLLJANAK KI MAGUKÉRT, a szeretteikért.

Sajnos, én csak egy ismeretlen nyugger tűzoltó vagyok: nem celeb, nem híres ember, még csak nem is VEZETŐ.

A dagi-menyusra nem hallgatnak az emberek, amikor pártot alapíthatnak, szervezeti tagdíjakat fizethetnek; ügyvédre és vállalkozókra költhetik a maradék kis vagyonukat is. Sorry.

Én megnyerem a harcot azokkal, akikkel együtt megyünk. "a többi néma csend." - Menyhért Péter

Kapcsolódó:
   INDUL A BÜNTETŐELJÁRÁS!
   MENYHÉRT PÉTER - ÜZENET A "DEVIZAHITELESEKNEK"
   "DEVIZAHITEL"-CSALÁS: BEADTÁK A PÓTMAGÁNVÁDAS VÁDINDÍTVÁNYT!
   A JÖVŐ SZEPTEMBERBEN KEZDŐDIK!
   MI MÁR TUDTUK! ELSZÁMOLÁS - CSÚSZTAT AZ MNB
   KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS TÁJÉKOZTATÓ - MENYHÉRT PÉTER- DAC. CSOPORT
   JEGYEZD MEG - NEM ADÓSOK VAGYUNK, HANEM ÁLDOZATOK!
   FORINTOSÍTÁS - AZ EGYENLEGHAMISÍTÁS LEGALIZÁLÁSA
   FONTOS FELHÍVÁS - MEGHÍVÓ AZ ÁTVERT "DEVIZA" - KÁROSULTAKNAK!
   NE FIZESS, AMÍG A BANK NEM SZÁMOLT EL!
   BEDŐLT KÁROSULTAK FIGYELEM! MEGINT MÓDOSÍTANAK!
   MÉG A GYERMEKEINK JÖVŐJÉT IS ELRABOLTÁK
   IZLANDON ISMÉT RETTEGNEK A BANKOK
   AZ ELSZÁMOLÁSSAL KAPCSOLATOS PANASZOK HARMADA JOGOS!



Magyarország változás előtt


Kapcsolódó:
   A magyarok nem hont foglaltak, hanem haza jöttek! Itt a DNS vizsgálat eredménye!
   Rendszer és értékrend váltás kell, hogy véget vessünk a rabszolgaságnak!


Szaúd-Arábia igaz története - Zsidók alapították a vahabita királyságot
április 26th, 2015 persianews, ummah.com - Orientalista.hu

A témában a kutatómunkát és publikálást Mohammed Shaker végezte, aki az alábbi kérdésekre kereste a választ:
- A szaúdi család tagjai a Anze bin Wa'el törzsből származnak? Az iszlám a tényleges vallásuk? Vajon arab származásúak egyáltalán?
Kutatómunkájával leleplezte a szaúdi rezsimet és azokra a válaszokra jutott, amire az iraki katonai hírszerzés is...


A muszlim naptár szerint 851. évben (mely a Gergely naptár szerint: 1447. év) az Anza törzs egyik ágának, az Al-Masaleekh férfi tagjai azzal foglakoztak, hogy karavánnal szállították a gabonaféléket, valamint egyéb élelmiszereket Irakból Najd-ba. (Najd = központi régió Szaúd-Arábiában)


A klán vezetője Sahmi Bin Hathool volt. Mikor a klán elérte Basra (Irak) városát, a csoport tagjai egy zsidó kereskedőt kerestek fel, akinek a neve Mordakhai bin Ibrahim bin Moshe volt. Az alku során a kereskedő megkérdezte tőlük: "Honnan származtok?" Amire azt válaszolták: "Az Anza törzs Al-Masaleekh klánjából." Amikor a zsidó kereskedő meghallotta ezt a nevet, nagyon felderült és nagy szeretettel üdvözölte őket, és azt mondta, hogy ő maga is az Al-Masaleekh klánból származik, mégis Basra-ban (Irak) kell élnie, egy családi viszály következtében, ami az ő apja és az Anza törzs néhány tagja közt gerjedt.

Miután a zsidó elmesélte a klán tagjainak ezt a kitalált mesét a származására vonatkozóan, megparancsolta a szolgáinak, hogy a klán összes tevéjének a zsákjait töltsék meg búzával, datolyával, gyümölcsökkel.

A figyelemre méltó nagylelkű tett meglepte az Al-Masaleekh klán tagjait és vélhetően felkeltette a büszkeségüket is, hogy megtalálták ezt a szeretetteli rokonukat Irakban, aki az élelmiszer utánpótlást is tudja részükre biztosítani. Elhitték, amit a zsidó mondott és mivel az egy gazdag kereskedő volt, nekik pedig szükségük volt az élelmiszerre, egyből köreikbe fogadták.

Amikor a karaván indulásra készen állt, hogy visszatérjen az élelmiszerekkel Najdba, a zsidó kereskedő azt kérte tőlük, hogy velük utazhasson, mert szeretne visszatérni az eredeti hazájába, Najdba. A klán tagjai a szándékát teljes szívvel üdvözölték és boldogan hívták el magukkal.

Így a (titkolt) zsidó a karavánnal Najdba utazhatott, és miután odaért, nem sokkal már propaganda tevékenységekbe kezdett. Mivel azt a hazugságot híresztelte magáról, hogy ő is egy közülük való rokon, jelentős számú hívet sikerült gyűjtenie maga köré.

Majd mikor már elegen szimpatizáltak vele, meglepetésszerűen egy ellenzéki kampányt indított el el a sajátos nézeteit terjesztve, az akkori Saleh Salman Abdallah Al-Tamini sejk ellen, aki egy muszlim vallási prédikátor volt Al-Qassemben.

Saleh Salman Abdallah Al-Tamini sejk prédikációinak vonzáskörzete nem csak Najd régiót foglalta magában, hanem Jement és Hijazt is, így őt sokkal többen követték, ezért a zsidó próbálkozása nem sikerült, és arra kényszerült, hogy elhagyja Al-Qassem városát, és átköltözött AL ISHA-ba, ahol megváltoztatta a nevét is Mordakhairól Markhan bin Ibrahim Musa-ra. Aztán megint megváltoztatta a lakóhelyét és a Diriya nevű nagyobb város közelében, Al-Quteefben telepedett le.

Itt a lakosság körében elkezdett egy kitalált történetet terjeszteni Mohammed próféta pajzsáról, miszerint a pogány arabok zsákmányként megszerezték Mohammed próféta pajzsát a muszlim araboktól, melynek következtében harc robbant ki a pogány arabok és a muszlim arabok közt. A pogány arabok viszont eladták egy Banu Qunaiqa nevű zsidó klánnak a pajzsot, akik megőrizték ezt a kincset!


A történeteivel fokozatosan erősítette és növelte a pozícióját a beduin lakosság körében. A történeteinek lényegi mondanivalója az volt, hogy Arábia szerte a zsidók nagyon befolyásosak és jogosan, kiérdemelten tisztelik őket.

A beszédeivel megnyert sok fontos személyt a beduinok közül és ennek eredményeként úgy döntött, hogy tartósan letelepedik Al-Quteefben, amely település kapcsán már azt érezte, hogy ez az övé (az ő fővárosa) a Perzsa-öbölben. Ezt a helyet egy ugródeszkának tekintette és arra törekedett minden erejével, hogy létre jöhessen egy zsidó királyság a Perzsa-öbölben.

Az ambiciózus terv végrehajtásához a sivatagban élő arab beduinokhoz is közeledett, hogy elnyerje a támogatásukat. Majd egyre gyakrabban illette magát a "király" jelzővel.

Abban a pillanatban, ahogy az Ajaman és a Banu Khaled arab törzsek rájöttek a zsidó valódi kilétére, annak ellenőrzése után, valamint arra, hogy milyen ravasz tervet eszelt ki, úgy döntöttek, hogy véget vetnek az életének. Megtámadták és elfoglalták azt a várost, ahol él, de a hívei segítségével a letartóztatás elől sikerült valahogy megszöknie.

A szaúdi család zsidó őse (Mordakhai) egy farmon talált menedéket az akkori Al-Malibeed Ghusaiba közelében A-Aridban, amit ma úgy hívnak: Al-Riyad

Azt kérte a farm gazdájától, hogy nyújtson számára menedéket. A gazda annyira vendégszerető volt, hogy ezt azonnal teljesítette és segített neki.

Egy hónapot sem töltött segítőkész befogadóinál, amikor meggyilkolta a föld urát és annak összes családtagját, majd utána úgy tett, mintha egy betörő tolvaj banda hajtotta volna végre mindezt. Később már azt mondta, hogy még a katasztrófa bekövetkezte előtt megvásárolta a gazdaságot a földdel együtt a családtól, és ennek megfelelően már joga volt ott élni, mint a föld uraként. Ezután új nevet adott a területnek; elnevezte Al-Diriyanak, azaz azt a nevet adta a földterületnek, ahonnan korábban elmenekült.

A szaúdi család zsidó őse (Mordakhai) gyorsan létesített egy vendégházat az áldozatai földjén, amit Madaffanak nevezett el, és a vendégek közül (talán a meghívott zsidó rokonai közül is) maga köré gyűjtötte a képmutatókat, akinek segítségével ismét hamis propagandát kezdett el terjeszteni, méghozzá azt, hogy ő egy prominens arab sejk.

Cselszövést hajtott végre Saleh Salman Abdallah Al-Tamini sejk, azaz az eredeti ellensége ellen és megölte (ölette) egy merénylettel Al-Zalafi város mecsetében.

Ezt követően már elégedett volt és biztonságban érezte magát Diriyaban, állandó otthonában, és poligámiában élt, nagyon sok nővel volt és sok gyermeket nemzett, akiknek tiszta arab neveket adott.

Amikor a leszármazottai felcseperedtek, apjuk nyomdokaiba léptek és összefogva, összeesküdve az arab nemzet ellen - magukat Szaúd klánnak nevezve - illegálisan foglaltak el földterületeket, megöltek minden embert, aki a terveiknek keresztbe akart tenni.

Különféle megtévesztéseket használtak céljaik eléréséhez: megvetették a lelkiismeretes és másképp gondolkodó embereket, a megvetésüknek hangot adtak és hazugságokat terjesztettek róluk. Pénzt és nőket ajánlottak fel befolyásos embereknek, különösen azoknak, akik ezen zsidó család igazi életrajzát vezették, amely aztán a történelem írokat is félrevezette a valós eredetük tisztázásában. Eközben magukat a legelőkelőbb arab törzsektől származtatták, mint a Rabi'a, az Anza, és az Al-Masaleekh.

Feltűnően képmutató, hogy napjainkban a szaúdi királyság könyvtárait úgy hívják egy volt igazgatóról elnevezve, hogy Mohammad Amin Al-Tamini. Arról az emberről nevezték el ugyanis a királyi könyvtárakat, aki a zsidó szaúdi család részére készített egy családfát, ami összeköti őket a nagy Mohammad prófétával. Akkor amikor a családfát elkészítette, a hamis munkájáért 35.000 egyiptomi fontot kapott az akkori szaúdi nagykövettől Kairóban 1943-ban (a muszlim naptár szerint 1362-ben). A nagykövet neve: Ibrahim Al-Fadel volt.

Mint fent említettetük, a szaúdi család zsidó őse (Mordakhai) a poligámiát gyakorolta, rengeteg nőt vett feleségül és sok gyermeket nemzett. Jelen pillanatban is ez folyik, mivel ragaszkodnak a családi örökséghez.

Mordakhai egyik fiának, akit A-Maqarannak hívtak, az első gyermekét Mohammad-nek nevezet el, a másodikat pedig Saudnak, aki a mai Szaúd-dinasztia nevét adta.

Saud leszármazottai (a mai szaúdi uralkodó család) egy kampányt indítottak merényletként az arab törzsek prominens vezetői ellen azzal az ürüggyel, hogy ezen vezetők hitehagyottakká váltak, eltávolodtak az iszlám vallástól és elhagyták a Korán tanítását, így megérdemlik a szaúdi kárhoztatást és lemészárlást.

A szaúdi uralkodó család történelemkönyvének 98-101 oldalain a családi történész kijelenti, hogy az összes ember a Najd régióban istenkáromló, a verüket kell venni, a földjeiket elkobozni, az asszonyaikat ágyasukká tenni.

Ez nem hiteles muszlim meggyőződés, kivéve ha a Mohammad bin Abdul Vahab szektához tartozik (a családi történész). A szekta eredete szintén zsidó gyökerű Törökországból.

A vahabi tanokat, melyeket a szaúdi család átvett, hogy elpusztítsanak minden lakót: férfiakat, gyerekeket, a nőket pedig megerőszakolják, továbbá a terhes nőket hasba szúrják és a gyerekek kezét levágják, majd felgyújtsák - a vahabi szekta engedélyezi, sőt kötelességnek tartja regnálóknál, akik nem követeik a vahabi szekta vallást.

Ördögi cionista család, ami mindent megtett, hogy egy hamis vallási szekta neve alatt - ami valójában csak egy zsidó kitaláció - embereket terrorizáljon és gyilkoljon.

Ez a zsidó dinasztia brutális atrocitásokat követett el 1749-ben (muszlim naptár szerint 1163-ban), amelyet követően az egész Arab-félszigetet a családi nevük után Szaúd-Arábiára neveztek át, mintha az egész régió az ő személyes ingatlanjuk lenne, ahol az összes többi lakó csak az ő puszta alkalmazottjaik, rabszolgáik, akiknek az nyújthat örömet, hogy éjjel-nappal robotoljanak gazdáiknak (a szaúdi családnak).

Emellett teljesen a saját kezükben tartják az ország természeti kincseit.

Ha bármely szegény ember panaszkodik, vagy felemeli a hangját a köznép bármely despotikus szabály ellen, amit a zsidó dinasztia létrehozott, annak a dinasztia levágja a fejét közterületen.

A szaúdi hercegnő a kíséretével egyik alkalommal ellátogatott Floridába, és 90 szobát bérelt ki a Grand Hotelben 1 millió dollár/éjszaka körüli áron.

Az eset kapcsán hallott valaki olyan alattvalóról, aki ezt negatív fennhangon kommentálta volna? Nem, mert ha volt is ilyen, arra ismerős sor várt: Halál szaúdi kardok által, köztéren.

Bizonyítékok a szaúdi család zsidó származására vonatkozóan

Az 1960-as években a Sawt Al-Arab rádióállomás Kairóban, és a Jemen rádióállomás Sana'a-ban megerősítette a szaúdi család zsidó származását.

Faisal Al-Saud király abban az időben nem tagadta meg családja zsidó származását, mert kijelentette - amit a Washington Post 1969.szeptember 17-én közölt-, hogy "Mi a szaúdi család a zsidók rokonai vagyunk, és teljesen ellentétei vagyunk az araboknak vagy a muszlimoknak, de velük együtt kell élni békében. A mi országunk (Arábia) a forrás, ahol az első zsidó felemelkedett és leszármazottai szétszóródtak az egész világon"

Ezt nyilatkozta Faisal bin Abdul Aziz Al-Saud király!

A szaúdi jogtanácsod, Hafez Wahbi említi az "Arab-félsziget" című könyvében, hogy Abdul Aziz Al-Saud király, aki 1953-ban hunyt el, azt mondta: "Üzentünk (szaúdiaké), hogy találkoznánk valamennyi arab törzzsel. Ennek során egy érkező arab küldöttségből nagyapám számos sejket csukatott börtönbe a Matheer törzsből, és amikor jött egy másik küldöttség ugyan ezen törzsből azzal a kéréssel, hogy elengedjék a foglyokat, Saud Awal(a nagyapja) azt a parancsot adta ki az embereinek, hogy vágják le minden bebörtönzött fejét és főzzék meg az áldozatok húsát és ezt szolgálják fel a követeknek a fogadásukra és megalázásukra tartott banketten. A követek, mikor megtudták, hogy a hozzátartozóikat tálalták fel, elborzadtak és el is utasították, de Saud Awal megparancsolta az embereinek, hogy akik nem hajlandóak a húsból enni, azoknak vágják le a fejét.

Ezt a szörnyű bűncselekményt követte el ártatlan emberekkel szemben, akiknek az volt a "bűnük", hogy "ellenzékiek" voltak. Ő volt az egyik legkegyetlenebb uralkodó.

Hafez Wahbi leírt egy másik igaz történetet is, amit már a nagyapjáról fentiekben nyilatkozó Abdul Aziz Al-Saud király hajtott végre, ami szerint egy sejk érkezett a Matheer törzsből a királyhoz és egy prominens fogoly szabadulásáért járt közben. A király a sejket kivégezte, majd megfürdött a vérében, mielőtt imádkozni kezdett (ez is egy bevett szokás a vahabi szektánál).

További bizonyíték:

Az iraki katonai hírszerzési igazgatóság egy elmarasztaló, világrengető hírszerzési jelentés adott ki, miszerint Muhammad ibn Abd al-Wahhab, a vahabita-Takfirism iszlám vallási ág alapítója, és a Szaudi uralkodó ház, akik a legnagyobb támogatói és a vallás terjesztésnek finanszírozói, - mind leszármazottai a Sabbatizmus fanatikus zsidó szektának, amely tagjai eredetileg Törökországban éltek és ott gyakorolták az iszlám hitet nyilvánosan, de titokban a misztikus, kabbalisztikus judaizmust követték. A jelentésről bővebben itt.

Kapcsolódó:
   Az Iszlám Állam vállalta a szaúdi mecset elleni támadást (képgaléria)
   A "világ muzulmánjainak vezetője", az Iszlám Állam "kalifája" zsidó és Moszad-ügynök lehet
   Nimród város sorsára juthat Palmyra
   Szélsőséges szalafisták bojkottálhatják Magyarországot
   ISIS az új Izrael




"Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor gyakran hangoztatja, hogy hazánk keresztény ország

Sajátos módon ebben a kereszténynek vallott országban keresztény templomok, emlékhelyek és temetők felújítására nincs sem akarat, sem pénz a kormány és az illetékesek részéről, ellentétben, a kisebbségben lévő, más felekezethez tartozókéval. Vajon miért?!

Amíg zsinagógák, izraelita temetők folyamatos felújítása, új múzeum építése zajlik a központi költségvetésből, addig a magyar történelmi keresztény Regnum Marianum templomnak, netán csak az emlékhelyének a létét még az emberek emlékezetből is ki akarják törölni. Valóban nem arra kell figyelnünk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr mit mond, hanem arra, hogy mit tesz. Kiket képvisel ebben a jogos elvárásban?"

A kormánynak pedig kötelező feladata lenne, hogy:
"Az Országgyűlés, a kormánnyal a Magyar Katolikus Egyházzal, a Fővárosi Önkormányzattal, az érintett budapesti kerületi önkormányzatokkal és civil szervezetekkel együttműködve a jelen országgyűlési ciklus végéig tárassa fel, és építtesse újjá a Rákosi Mátyás utasítására leromboltatott templomot."

Államtitkárát pedig vonja felelősségre!

Orbán Éva



Kihúzzák a talajt az amerikai intervenció alól
2015.05.18. 22:22 hidfo.ru

Washington riválisai akár napokon belül nyilvánosságra hozhatják a 9/11 esemény valós dokumentációját. Amennyiben bizonyítékok látnak napvilágot arra vonatkozóan, hogy a szeptember 11-i terrortámadás az amerikai titkosszolgálatok műve volt, és az amerikai kormány mindvégig tudatosan használta a bin-Laden figurát a katonai beavatkozások legitimálására, az kihúzza a talajt az amerikai intervencionalista politika alól, aminek súlyos következményei lesznek nem csak az Egyesült Államokra, de az európai országokra nézve is.


Ron Paul amerikai libertariánus politikus szerint megkérdőjelezhetőek az Oszama bin-Laden halálának körülményeiről kiadott jelentések, és a kormány által adott magyarázatok egymásnak is ellent mondanak. Paul szerint az amerikai elnök "küldetés befejezve" nyilatkozata kísértetiesen hasonlít George W. Bush által 2003 május 1-jén, a USS Abraham Lincoln fedélzetén tett nyilatkozathoz, és Obama hozzáállása a terroristavezér meggyilkolásának vélt körülményeivel egybevetve azt mutatják, hogy Oszama bin-Laden személyét csak ürügyként használták az intervencionalista politika megalapozására a közvélemény szemében. Ron Paul szerint erre enged következtetni az a tény, hogy korábban félelmetes terroristavezérnek mutatták be Oszama bin-Ladent, utóbb pedig kiszolgáltatott, beteg öregemberként írják le, akit halála pillanatában senki nem védelmezett, és a rajtaütést végző amerikai csapatok nem ütköztek semmilyen ellenállásba.

Ron Paul szerint ezzel próbálják hitelteleníteni személyét, ami továbbra is nehéz feladat, mert egy olyan karakterről van szó, aki a status quo megváltoztatásának igényét képviseli.

A politikus emlékeztetett, hogy az amerikai adófizetők pénzéből dollár-milliárdokat költött a kormány arra, hogy felkutassa a vélt vagy valós terrorista vezető tartózkodási helyét. Ron Paul szerint ugyanakkor az is látható, hogy az amerikai kormány csak egy eldobható bábuként használta ezt a valószínűleg fiktív karaktert, akinek személyére hivatkozva háborúk sokaságát indították meg, és a média által felépített bin-Laden karakter miatt a lakosság elfogadta az intervencionalista politikát.

A politikus kifejtette, hogy Oszama bin-Laden akár létezett, akár nem, halálában túl nagyra nőtt, mert a harmadik világ népeinek a status quo megváltoztatására törekvését képviseli, emiatt sokan ma is példaképnek tartják. Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy Oszama bin-Laden személye valóban létezett. A közeljövőben nyilvánosságra kerülhetnek azok a dokumentumok, melyeket más országok titkosszolgálatai készítettek az amerikaiak bin-Laden utáni hajtóvadászatáról, és azt megelőzően a szeptember 11-i terrortámadásról, amire az amerikai kormány az új évszázad intervencionalista politikáját alapozta.

Washington riválisai akár napokon belül nyilvánosságra hozhatják a 9/11 esemény valós dokumentációját. Amennyiben bizonyítékok látnak napvilágot arra vonatkozóan, hogy a szeptember 11-i terrortámadás az amerikai titkosszolgálatok műve volt, és az amerikai kormány mindvégig tudatosan használta a bin-Laden figurát a katonai beavatkozások legitimálására, az kihúzza a talajt az amerikai intervencionalista politika alól, aminek súlyos következményei lesznek nem csak az Egyesült Államokra, de az európai országokra nézve is. Az Egyesült Államok ugyanis erre az állítólag arab terroristák által elkövetett terrortámadásra hivatkozva katonai beavatkozások sorozatát indította el, és máig tart az úgynevezett "terrorizmus elleni háború", ami a gyakorlatban országok lerombolását jelenti, és mára több millió észak-afrikai és közel-keleti bevándorlót indított el az Európai Unió felé.

Kapcsolódó:
   Végállomásához ér az Arab Tavasz?
   Emberi jogokat követelnek a terroristáknak
   Nincs megállás! - Budapesti bérlakásokba költözne a menekülttábor



Ron Paul amerikai libertariánus politikus szerint egy új hidegháború gerjesztése anyagilag jövedelmező az Egyesült Államok számára, mert emiatt világszerte megnövekszenek a katonai kiadások és a fegyvergyártó cégek hatalmas profitra tehetnek szert.
A volt kongresszusi képviselő szerint a főbb véleményformáló személyek közvetlenül, anyagilag is támogatják a háborús propagandát, mert a feszültség fokozásából saját cégeik profitálnak.
Ron Paul a CNBC-nek adott interjúban kifejtette, hogy ez egy világszerte öngerjesztő folyamattá váló jelenség, ami visszavezethető tisztán befektetési szempontokra.
A cégek pénzelték a katonai kiadások szükségességét megindokoló médiapropagandát és befektetéseik most hatalmas profittal megtérülnek,- jelentette ki a politikus.
Példaként említette, hogy a NATO 2010 óta épít Brüsszelben egy új főhadiszállást, ami mostanra több mint egymilliárd dollárba került és ez még nem a végösszeg. (B.E.)

Honlap | Leiratkozás



--