Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 2., vasárnap

393 - A harc egy dolgot hoz létre: további harcot....

Von: Pepsi Americas
Gesendet: vasárnap,  2008. március  2. 08:51
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:
Ellenben a politikai csatatér nem az én színterem

 

Szia…

 

Gondolom az íjász berkeken keresztül kerültem fel a címlistádra, amivel nincs is gond. Ellenben a politikai csatatér nem az én színterem. Úgy gondolom, hogy azzal, hogy bizonyos embereket hibáztatunk (lényegtelen ki kit), az ők ellenünk (vagy éppen saját maguk érdekében tett) cselekedeteiket erősítjük - valójában magunkat gyengítjük, sőt, az előttünk lévő falat erősítjük. A harc egy dolgot hoz létre: további harcot....

 

Véleményem, hogy az országban tudati változásra van szükség - ami majd megszüli a fizikait is!  Ennek lehetünk igazán szervesen részei! Ha egy embert, aki mondjuk bántott minket mi is bántalmazunk, akkor a történések egyértelműek, kialakul a harc.. Ellenben ha megpróbálom megérteni a cselekedeteit, és talán felülkerekedve egóm korlátain segítő lépéseket is teszek feléje, talán elgondolkodik..  - ez az egyetlen esély az igazi változásra..

 

Természetesen mindezekkel együtt tiszteletbe tartom törekvéseiteket, mert hát ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy ez a "jó" út.

 

Mivel munkám egyébként is rengeteg feldolgozandó e-maillel jár napi szinten, ezúton kérlek meg, vegyél le a címlistádról!

 

Köszönettel

 

………………