Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 3., hétfő

419 - Kiváló muzsika, hagyományosan zsíros kenyér, vörös hagyma és sör!

Von: bencolor@benko-dixie.hu

Gesendet: hétfő, 2008. március 3. 20:54
An: Kutasi József

Betreff: Jegy rendelés

 

Kedves Barátaink!

Megérkeztek a jegyek a következő kiemelt Benkó koncertre!

Két hónap múlva találkozzunk a Budapest Sportarénában!

 

 

Mai levelünkben a BENKÓ DIXIELAND BAND

következő kiemelt koncertjére hívjuk fel figyelmét!

 

2008. május 7-én, szerda délután 18.00 órakor

 

„Benkó Dixieland Band és barátai”

a Papp László Sportarénában!

 

Este 18.00 –tól 23.00 óráig rendkívüli élményben lesz része. Kiváló muzsika, hagyományosan zsíros kenyér, vörös hagyma és sör! Mint ahogyan az 1962-ben elindult a Budapesti Műszaki Egyetemen. Diákok ezrei élvezték évtizedeken át a Dixie Kocsma kötetlen hangulatát, Benkóék felszabadult előadásmódját, a humoros összekötő szövegeket. Fogalommá vált az egyetemisták között a Dixie Kocsma, melyet most Benkó Sándor a Sportarénában 8000 dixie-t kedvelő barátjának rendez. Nagyméretű táncparketten táncolhat a ritmusos zenére, kötetlenül – bármelyik székbe is szóljon a jegye, és természetesen csak a saját helyén ülhet, de – sétálhat a csarnokban, sörpultok sokasága fogja kiszolgálni. Természetesen ezzel a műszaki egyetemi hagyománnyal ünneplik Benkóék a Műszaki Értelmiség Napját, amely egyben a  IV. Budapesti Dixieland Fesztivál is.

 

Ezen az estén mindenki megtalálja szórakozását. Aki a dixie muzsika szerelmese, az kiváló Benkó koncertet hall. Aki táncolni szeret, az 4 órán át táncolhat erre a ritmusos zenére. Aki a kötetlen klubéletre vágyik, az barátai társaságában egy 8000 fős, azonos zenei ízlésű közösséggel töltheti el estéjét. A zenét hallgatók változatos, világszínvonalú muzsikát hallanak az évek óta Benkóéktól megszokott módon, mások őket nem zavarva táncolnak, szórakoznak!

 

Benkóék már megint nagy dobásra készülnek: először valósítanak meg valami olyasmit, ami még eddig senkinek sem sikerült: a világ legnagyobb Dixie Kocsmáját élettel megtölteni!  Jöjjön el, szórakozzon velünk–nem fog csalódni a világ legnagyobb Dixie Kocsmájában!

…………………………………………………………………………………………………