Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 10., hétfő

469 - A Fideszt is megilleti egy jó szó, hiszen derekasan végigverekedte magát ezen a kampányon.

Von: István Kecskés [mailto:i.kecskes@gmx.de]
Gesendet: Montag, 10. März 2008 12:34
An: Kutasi József

Betreff: A Magyarok Világszövetsége gratulál, és köszönetet mond Magyarország választópolgárainak.

 

Patrubány: kussoltak vasárnap az idegenszívűek
2008-03-10. 09:32

Vasárnap este, a népszavazás végén, Budapest utcáin síri csend volt.

Magyarország népe élt a népfelség jogával. A három IGEN-es népszavazáson bebizonyította, hogy van még jártányi ereje, és jóllehet a sír szélére taszították, túl korán örvend az aki, pusztulását jövendölve dörzsöli kezét.

A Magyarok Világszövetsége gratulál, és köszönetet mond Magyarország választópolgárainak. Hasonlóképpen gratulál, és köszönetet mond mindazoknak, akik arra biztatták Magyarország választópolgárait, hogy szavazzanak IGEN-nel. Gratulálunk, és köszönetet mondunk mindazoknak, akik munkájukkal és részvételükkel hozzájárultak a népszavazás eredményességéhez. Ők együtt visszaadták az országnak és a nemzetnek a reményt.

A Fideszt is megilleti egy jó szó, hiszen derekasan végigverekedte magát ezen a kampányon, és minden eddigi teljesítményét fölülmúló, kiváló taktikai vonalvezetéssel segítette a magas részvételi arányt és az IGEN-ek kiütéses győzelmét.

Egy elismerő szó jár Orbán Viktornak, akinek a győzelem pillanataiban ki tudta mondani az igazat: ez nem a Fidesz, hanem a magyar nép győzelme volt.

Vasárnap este, a népszavazás végén, a más hétvégeken idegen ajkú és idegen szívű hordáktól hangos Budapest utcáin síri csend volt – a légy zümmögése is hallatszott.

Budapest, 2008. március 10.

Patrubány Miklós,
a Magyarok Világszövetségének
elnöke

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------