Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 12., szerda

498 - Március 12-én, szerdán 14 órától lesz a Fővárosi Bíróságon (Markó u. 27., fszt. 30.).

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: szerda, 2008. Március 12. 10:33
An: Kutasi József

Betreff:
Gyere Te is a Markó utcába…

 

A Pannon Nemzeti Gárda kötelességének tartja, hogy minden olyan hazafias dolog mellé oda álljon, ami a nemzet érdekét szolgálja! Ezért minden értelemben szolidaritást vállalunk ezzel a hasonló területen küzdő nemzet védő szervezettel! Úgy gondoljuk, hogy a Magyar Gárda megszüntetésére irányuló nemzet ellenes erőknek bármikor, más bajtársi szervezet kerülhet a cél keresztjébe! Hiszen ennek a jelenlegi hatalmat birtokló bűn szövetkezetnek minden célja az, hogy minden honvédő csoportot el lehetetlenítsen! Természetesen koholt vádakkal! Álljunk ellen együtt ennek a gonosz és haza áruló rezsimnek, oly módon is, hogy ezt a legálisan működő kulturális és hagyományőrző csoportot ne engedjük feloszlatni!

 

Ne engedjük, harcoljunk együtt így is a globális magyar szabadságért és az európai uniós jogainkért! Gyere te is a Markó utcába, hogy holnap nehogy rád kerüljön a sor!

Március 12-én, szerdán 14 órától lesz a Fővárosi Bíróságon (Markó u. 27., fszt. 30.).

  
Poszpischek Tamás
A Nemzeti Gárda Elnöke
Mobil:
06(70) 294-61-61
E-mail:tamaselnok@gmail.com
www.nemzetigarda.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------