Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 11., kedd

487 - A nagy összeomlás előtt örüljünk hát még néhány napig ennek az átmeneti sikernek. A feketeleves még hátra van!

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: kedd, 2008. március 11. 13:43
An: Kutasi József
Betreff:
Most kezdődik csak a neheze!

A Civil Jogász Bizottság súlyos kötelezettsége

Kedves Barátunk!

Március 13-án, csütörtökön, 10 órakor a Civil Jogász Bizottság súlyos kötelezettségének tesz eleget. Miután a bizottság tagjai megírták a 2006-os őszi rendőri brutalitásról szóló, igazságot feltáró Jelentésüket, Völgyesi Miklós elnök úr mára megfogalmazta az eseményekkel kapcsolatos büntetőfeljelentését. Az ötvenéves büntetőbírói gyakorlattal rendelkező CJB elnök Magyarország miniszterelnökét teszi felelőssé az őszi események erőszakos elfajulásáért.

Kérem, tartson velünk a leleplezés napján!
       
dr. Szöőr Anna
CJB tag és munkatársai

Cím: Articsóka Étterem
        Zichy J. u. 17.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FELHÍVÁS HAZÁNK FÜGGETLENSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT

A Hazafias Magyarok Szövetsége, mint a magyar nemzeti értékek és érdekek hatékony védelmére szerveződött egyesület felhívja a Magyar Köztársaság minden állampolgárát, de különösen a társadalmi, érdekvédő, civil és egyházi szervezetek, valamint a pártok képviselőit, hogy követeljék Simon Peresz izraeli államfő Magyarország gazdasági eszközökkel történő elfoglalásáról tett nyilatkozata alapján az izraeli tulajdonú és/vagy izraeli érdekeltségű cégek és magánszemélyek magyarországi befektetései jogszerűségének felülvizsgálatát.

A kormánynak és az ellenzéknek egyaránt megvan a felelőssége, ha legmagasabb szintű diplomáciai kinyilatkoztatás által alátámasztott, egyértelműen ellenséges szándékú felvásárlás esetén hallgat, vagy éppen mentegetni próbálja az ellenséges, állami szuverenitásunkat aláásni akaró izraeli hivatalos álláspontot és stratégiát.

Annál is inkább így van ez, amikor nyilvánvalóan nem egyetlen stratégiai jelentőségű hazai cég részvényeinek ellenséges szándékú felvásárlási kísérletéről van szó, mint nemrégiben a MOL esetében osztrák részről, hanem egy egész országról. Aki az izraeli ellenséges szándékot nem hajlandó megakadályozni, sőt akadályt gördít azok elé, akik alkotmányos, törvényes jogaikkal élve mindent megtesznek a magyar nemzeti érdekek és értékek védelméért, hazánk függetlenségének megőrzéséért, az hazaáruló, s a törvény előtt kell felelnie tetteiért és mulasztásaiért.

Követeljük a Magyar Köztársaság Országgyűlése NemzetbiztonságiBizottságának a hazánk ellenséges szándékú izraeli felvásárlásának kivizsgálása tárgyában történő haladéktalan összehívását, az ügy nyilvános megtárgyalását.

Követeljük annak vizsgálatát, hogy az izraeli titkosszolgálat beépült-e a magyar nemzetbiztonsági szakszolgálatokba, s ha igen, a megfelelő, törvényes elhárító lépések haladéktalan megtételét.

Követeljük az izraeli érdekeltségű őrző-védő cégek működésének azonnali betiltását.

Követeljük az egész ügyészség tevékenységének teljes körű átvilágítását, a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjének, törvényességi felügyeletének helyreállítását.

Követeljük a hazai felelősök, a szuverenitásunk aláásásában közreműködő politikusok, közéleti- és üzletemberek megnevezését és hatályos törvényeink szerinti példás megbüntetését.

Követeljük az évek óta tartó izraeli felvásárlás eltusolásában bűnrészes sajtó érintett képviselőinek bíróság elé állítását és felelősségre vonását.

Követeljük hazánk izraeli felvásárlásának tényeiről - beleértve az off-shore cégeket is - a társadalom széleskörű tájékoztatását, az érintett cégek és személyek országunkból való kitiltását.

Követeljük a hazai és nemzetközi téren folytatott bolsevik antiszemitázó, fasisztázó, rasszistázó magyarellenes rágalomhadjárat haladéktalan beszüntetését, ill. megakadályozását, mely az ellenséges ország-hódító izraeli szándéknak ágyazott meg.

Amennyiben a magyar állam hivatalos illetékes szervei és képviselői a törvényes rend helyreállítása, Magyarország szuverenitásának megóvása érdekében nem teszik meg az Alkotmány által előírt szükséges lépéseket, törvényes polgári engedetlenségi mozgalmat szervezünk az őseink vére által áztatott szülőföldünk megmentése érdekében.

Engedetlenségi mozgalmunk neve "Tel-Aviv 180 fok - ahol igazán önmagad lehetsz" lesz, szemben a hazánk szívében megvalósítani akart, tízezrek befogadására alkalmas izraeli beruházás "Budapest 360 fok - ahol igazán önmagad lehetsz"- címével.

Az ország megszállóinak eme vállalkozását egy izraeli mesterlövésznő arcával reklámozták. A mi kampányunk arca egy ún. "magyar gárdista" lesz: Petőfi Sándor, akivel így üzenünk Peresznek és ellenséges szándékát a hazai hatalomban kiszolgáló "vad törzsi sovinisztáknak":

"Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!"

Kosd, 2007. november 03.

Ifj. Hegedűs Loránt elnök
Sárdy Barbara alelnök

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Molnár Tamás: Most kezdődik csak a neheze!
2008-03-10. 18:13 Kuruc.info

Ezzel a több mint hárommillió szavazóval a háta mögött a Fidesznek fel kell adnia végre az eddigi tutyi-mutyi, álellenzéki pozícióit. Ez az egyértelmű felhatalmazás erőt kell hogy adjon az idő előtti kormány-, rendszer- és szemléletváltozásra.

Ha a nemzeti radikálisok az ideológia helyett nem mozdulnak el a gyakorlati nemzeti érdekvédelem irányába, ha nem keresnek határokon túli és hazai szövetségeseket, ha nem indulnak el a Fidesszel szemben határozott EU-szkeptikusként vagy kritikusként a 2009-es uniós választásokon, úgy lehúzhatják a rolót.

Most, hogy vége a pártkampánynak - kijózanodás előtt és egy mámoros este után -, mi mást tehetnénk: szívből gratulálunk a politikailag jelentősen megerősödött Orbán Viktornak személyes és fölényes választási győzelme alkalmából.

A tavalyi önkormányzati megmérettetések után jelentős mozgósítással sikerült ismét egy rozsdás szeget bevernie versenytársa, Gyurcsány Ferenc elhasználódott koporsójába. Ezzel a több mint hárommillió szavazóval a háta mögött a Fidesznek fel kell adnia végre az eddigi tutyi-mutyi, álellenzéki pozícióit. Ez az egyértelmű felhatalmazás erőt kell hogy adjon az idő előtti kormány-, rendszer- és szemléletváltozásra. Ha van rá készség és politikai akarat, a két hatalmi kreatúra bázisában, berendezkedésében és viszonylatában új időszámítás kezdődhet. A sikerszéria folytatódhat - és civil szervezetekkel kiegészülve kiteljesedhet - az Albert-házaspár ősszel esedékes népszavazási akciója kapcsán. Hatalmi arrogancia és pártdiktátumok helyett azonban erre a kiszélesedő és őszinte nemzeti együttműködésre kellene most koncentrálni! Ha viszont a régi mederben folytatódik minden, és nem történik jelentős változás a kivérzett ország életében, úgy gyorsan elkezdődhet a jobboldali erózió. Az átmulato tt éjszaka utáni keserű macskajaj.

Visszatérve a népszavazáshoz: amit vártunk, bekövetkezett. A Gyurcsány iránti ellenszenv és a "zsebhorizontú" /szociális/ üzenetek ötvözete meghozta a várva-várt áttörést, vagyis jelentősen aktivizálta a megfáradt lakosságot. Megint bebizonyosodott, hogy csipetnyi ideológiával és jelentős pénzek ígéretével /visszaosztásával/ bármikor megváltható a világnézet nélküli választó /fogyasztó/, és szinte biztos a győzelem. (Most látható csak igazán, hogy mennyire kicsinyes összegeken, esetleges szociális demagógián múlott a jobboldal két választási veresége!) A nyilvánvaló veszteseken és győzteseken túl azonban történt két aggodalomra okot adó esemény is ezen a szavazáson.

Az egyik az, hogy ebből a jelentős bukásból megint relatív győztesként került ki a "reformok esszenciája", a szélsőséges SZDSZ. Az egykori négyigenes blöff után most a három nem érdekében tudott sikeresen mozgósítani több mint hatszázezer szavazót (ezt csak Kóka szeretné elhitetni, hiszen ebben a számban benne vannak az MSZP - jóval nagyobb - szavazótáborának szófogadó eszementjei is - szerk. megj.). Ismét egy meghökkentően kreatív (Sőt, azt is mondhatnánk, hogy undorító!), kampánystratégia alkalmazásával beseperte a világvárosi világpolgárok egy jelentős részének támogatását. A törpepárt újból bebizonyította, hogy kiélezett helyzetekben /hatalmas pénzek és kapcsolatok mozgatásával/ bármikor képes megugrani az ötszázalékos parlamenti küszöböt. Ez mindenképpen intő jel kell hogy legyen az eljövendő szempontjából. A szadesz élősködésére igen jellemző példa az is, ahogyan az összeomlás előtt gyorsan kihúzták fejüket a hurokból. Arcátlanságukat jó bizonyítja, hogy a párt vezetői úgy t esznek, mintha semmi közük nem lenne a gátlástalan kormánykoalícióhoz. Azonnal elküldik a p.csába a leamortizálódott miniszterelnököt. A politikai szadistákra vigyázni kell tehát, mert Koszovó elismerése és a Déli Áramlat tagadása ügyében (amerikai felhatalmazás mellett), vagy az adócsökkentés maszlaga mentén máris ott ólálkodnak a győztes Fidesz közelében. Az ultraliberálisok arculat- és pólusváltása, lassú kihátrálása a jelenlegi koalícióból sajnos cseppet sem elképzelhetetlen.

A népszavazással kapcsolatos másik keserű tanulság a nemzeti radikálisok ismételt gyenge szereplése, vagyis relatív veresége. A 2006-os választásokat követően már elemeztük a klasszikus (sokáig Csurka István által fémjelzett) nemzeti radikalizmus válságának okait. Most, ezen a népszavazáson is - akárcsak minden fontos politikai helyzetben - Orbán úgy játszott az elégedetlen radikálisokkal, mint macska az egérrel. Miközben simulékony volt, teljesen beintegrálta kampányába azt az öt-tízszázaléknyi gyökeres változásokat akaró szavazót, akik amúgy a hétköznapokban nem kedveli különösebben a Fidesz langyos - sokszor liberális és baloldali - politikáját. Ez lenne azonban a kisebbik baj. A nagyobbik inkább az, hogy a magyar radikálisoknak ilyen fontos fordulópontok alkalmával sem önállóak. Nincs a többiekétől eltérő markáns és karakteres véleményük, nincs egységes arculatuk, nincs szervezettségük, vagyis nincs jól körülírható politikai stratégiájuk és taktikájuk. (Még a most inaktív MDF is kialakított egy sajátos, kizárólag saját magára jellemző arculatot a választók irányába!)

Szomorú, de ennek a fajta bukdácsoló posztcsurkista radikalizmusnak nincs karizmatikus vezetője és ideológusa, így nincs vonzereje és tömegtámogatottsága sem. (Nem véletlenül mondta egykor francia útja során Orbán, hogy a magyar radikalizmus még Le Pen bokájáig sem ér fel!) Ez a mostani népszavazás - a Fidesz támogatása mellett - szintén jó alkalom lett volna az önálló arculat és vélemény kifejezésére. Nem sok ilyen lehetőség lesz már a következő nagy megmérettetésig! Ha a nemzeti radikálisok az ideológia helyett nem mozdulnak el a gyakorlati nemzeti érdekvédelem irányába, ha nem keresnek határokon túli és hazai szövetségeseket, ha nem indulnak el a Fidesszel szemben határozott EU-szkeptikusként vagy kritikusként a 2009-es uniós választásokon, úgy lehúzhatják a rolót.

Észrevétlenül betagozódhatnak a Fideszbe! Mert kizárólag fizikai erőszakkal, szervezetlen utcai megmozdulásokkal, messianisztikus és ezoterikus elgondolásokkal nem lehet sikert elérni. Március 9-e éjszakáján szánalmasan kevés, mindössze kétszáz ember fejében fordult meg az azonnali kormánybuktatás. Sajnálni való, de ők, az utcákon fagyoskodó tüntetők fognak leghamarabb kijózanodni.

A neheze tehát csak most kezdődik! Az előre menekülő Gyurcsány ráterheli majd a kialakuló költségvetési hiányt a lakosságra, miközben négymilliónyi /passzív/ támogatójával eteti a médiát. A megállíthatatlan gazdasági romlás által sarokba szorított posztkommunista lobbisták még csak ezek után fognak egymás torkának esni.

Növekszik a káosz, a kapkodás és a pánik. Nőttön-nő a zűrzavar. Előttünk áll az SZDSZ kiugrási kísérlete, és a radikálisok fájdalmas útkeresése. A parlamenten kívül rekedt civilek még szintén keresik saját hangjukat. Most minden a Fideszen múlik. Valódi változásokat akar, vagy kizárólagos hatalmat. 486 -

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------