Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 5., szerda

433 - Zarándok Út a Szent Koronához - IMA A SZENT KORONA ORSZÁGÁÉRT BUDAPESTEN

Von: "Halász József dr." [mailto:hjozsef@pannoniatv.hu]
Gesendet: szerda, 2008. március 5. 09:44
An: Kutasi József  
Betreff:
Engesztelő virrasztás

 

Kedves Barátaim!

Az előkészítő megbeszélésen abban állapodtunk meg, hogy a Kossuth téri rendezvény után virrasztani fogunk a Margit szigeti Szent Margit sirjánál.
Ez kimaradt az alábbi meghívóból.
Pótolom:

Engesztelő virrasztás

 

2008. március 10-én â013 a Fixtv „Szeretet, nem gyűlölet!” sorozatának második része után, 22,30-tól a Margit szigeti Szent Margit sirjánál

 

engesztelő virrasztást tartok

 

mindazokért, akik engedték magukat megtéveszteni a választók mindössze 46 %-a által támogatott parlamenti pártok és az őket kiszolgáló média figyelemelterelő mesterkedésétől, és a társadalmat megosztó 2009. március 9-i gyűlöletkeltés áldozataivá váltak.

 

Ezzel az engesztelő virrasztással

 

kérem a Magyarok Istenének megvilágosító kegyelmét

 

mindazokra, akik részt vettek az április 9-i népszavazáson, nem tudva felismerni, hogy a vizitdíj, az ápolási díj és a tandíj (a következő népszavazásokra előretekintve: az egészségügy privatizálása, a nyugdíjellátás megszigorítása) törvényszerű következménye annak az EU által képviselt gyarmatbirodalmi függőségnek, amit - embertelen következményeivel együtt - elfogadott a Lisszaboni Szerződés 2007. december 17-i â013 alkotmányellenes - megerősítésével a Magyar Köztársaság Országgyűlésének minden pártja, és ratifikált â013 máris megsértve az abban foglaltakat â013 az EU Parlamentje 2008. február 20-án.

 

Kérem, hogy a megvilágosodás kegyelme tegye minden önmaga és nemzete ellen vétő ember számára nyilvánvalóvá, hogy bármire is szavazott, azzal a gyarmatbirodalmi sorsunkat erősítette:

 

- a „nem”-mel szavazás a gyarmati sor nyílt elfogadását jelenti,

- az „igen” szavazat pedig a gyarmatbirodalom helytartóváltását készíti elő, amely átmenetileg lazíthatja esetleg a szenvedhetetlen iga szorítását, de örökre nyakunkon akarja tartani.

 

Kérem a Magyarok Istenét, hogy engesztelő virrasztásomat fogadja el, és adja a megvilágosodás kegyelmét mindazoknak, akik részesei voltak a március 9-i gyűlöletkeltéssel előkészített szavazásnak, és ők is váljanak a Szent Korona Szolgálatát teljesítőkké, hogy velük együtt gyakoroljuk az erőt és kitartást Magyarország felszabadításához.

 

Szeretettel kérem mindazokat, akik a virrasztás céljával egyetértenek, tartsanak velem március 10-én éjszaka!

 

Kelt Szegeden, 2008. február 27-én.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

 


Dr. Feledy István írta:

Az ősi igazság mindegyikük tudatában él: „Et tu Hungaria, mi dulcis patria, cum Paulinis crescis, et cum itidem decrescis.” Te is Magyarország, édes hazám, a pálosokkal fogsz növekedni és ugyanazokkal fogsz hanyatlani.

 

 

 Zarándok Út a Szent Koronához

 

IMA A SZENT KORONA ORSZÁGÁÉRT BUDAPESTEN

 

 

Tisztelettel és szeretettel értesítjük a magyar embereket, a magyar férfiakat, a magyar nőket, fiúkat és lányokat - határon innen és határon túl – arról, hogy hagyományt teremtő Zarándok Útra várjuk őket

 

2008. március hónap 10. napján,

 

amely Zarándok Útnak a végén Budapest, Magyarország fővárosa és az Országház épülete van.  Azért zarándokolunk oda, hogy gondolatainkban az eredeti Szent Koronára tett fogadalom tételünk után közösen imát mondjunk a SZENT KORONONA ORSZÁGÁNAK megvalósulásáért, a Pálos Rend  megalakulásának 700. évében a nemzetünkért, a hazánkért.

Kérünk mindenkit, aki fontosnak tartja nemzetünk, magyarságunk sorsát, vegyen részt ezen a Zarándok Úton, és az út végén együtt imát mondva erősítsük hitünket Istenben, Jézus Krisztusban és Szűz Mária oltalmában.

E Zarándok Utunkat felajánljuk Istennek, Jézusnak és Szűz Máriának a régi, a mostani, és a jövőbeni magyar családok fájdalmaival együtt.

 

A gyülekezés 2008. március 10. napján 12 órától 13 óráig tart Budapesten az Országház épülete előtt, majd

 

12 órától 20 óráig

 

tart, amely idő keretében 18 órakor - terveink szerint – Szentmisével zárul. 2008. március 10. napján 19 órától 20 óráig elvonulnak a zarándokok  Budapestről, az Országháza elől, és mindenki békében, Isten áldásával visszamegy arra a településre, ahonnan érkezett.

(A részletes programról később tájékoztatjuk a zarándokokat, de legkésőbb a műsorvezető – a program megkezdését követően - mindenkit tájékoztat.)

 

***************

Kovács János - Nemzeti Hírháló - admin@nemzetihirhalo.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------