Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 4., kedd

431 - Pár nappal a hivatalos népszavazás előtt is kinyilváníthatja véleményét a vizitdíjról, kórházi napidíjról és a tandíjról. Szavazzon!

Von: Házik Zoltán [mailto:prezident.hz@gmail.com]
Gesendet: kedd, 2008. március 4 19:09
An: Kutasi József
Betreff: Siklósi András: Készülõdjünk március 15-ére!

 

Hogy szavazna most vasárnap?  

Pár nappal a hivatalos népszavazás előtt is kinyilváníthatja véleményét a vizitdíjról, kórházi napidíjról és a tandíjról. Szavazzon!

Vasárnap lesz a Fidesz és a KDNP által kezdeményezett népszavazás. Ha valamivel több mint kétmillió szavazat gyűlik össze a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlése mellett, a parlamentnek kötelező lesz ezeket eltörölni. Ha nem lesz ennyi eltörlést támogató szavazat, minden maradhat a régiben. De nem kell véleménynyilvánításával vasárnapig várnia, itt is szavazhat most!

Formularbeginn

Egyetért-e ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen kórházi napidíjat fizetni?

Igen

Nem

Egyetért-e ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen vizitdíjat fizetni?

Igen

Nem

Egyetért-e ön azzal, hogy az államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük?"

Igen

Nem

http://index.hu/politika/belfold/nemigen0303/

-----Formularende