Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. március 2., vasárnap

395 - Gyurcsány nyilatkozata szerint a március 9-i választás a gyávák,- a jobboldal vereségét hozza, miközben a bátrak folytatják megkezdett ország-é

Von: Dr Bokor Imre [mailto:bokorimre@t-online.hu]
Gesendet: szombat, 2008. március 1. 22:20
An: Kutasi József

Betreff: Orbán Viktor hazudik, csal és 300 forintért eladja az országot…

Wichtigkeit: Hoch

http://1.bp.blogspot.com/_7xCXvZLZnto/Rycww1V08bI/AAAAAAAAACs/V5H1vYmn1oI/s400/justitia.png

 

 

AKTUÁLIS ÉSZREVÉTELEK, MEGJEGYZÉSEK

 

I.

Orbán Viktor hazudik, csal és 300 forintért eladja az országot (!), nyilatkozta kampánykörútján az „öszödinagy hazudozó, csaló és a nemzet vagyonának utolsó morzsáit is árúba bocsátó, választási csalással hatalomra jutó Gyurcsány Ferenc.

Tehát: (a formális logika alapján) az ország-világ előtt hazugságban (reggel, este és éjszaka!), valamint csalásban (dübörgő gazdaság) lebukott Gyurcsány nyilatkozatának minden Orbán Viktorral szembeni állítása tömény hazugságnak minősül, és annak a reciproka minősül igaznak.

Orbán Viktor hazudik, csal és 300 forintért eladja az országot Lendvai, Lamperth, Kóka, Veres és Horváth nyilatkozatai is kivernék egy hazugság-vizsgáló gép biztosítékát, de mindez nem jelenti azt, hogy a főhazug a kormány (és a frakció) köreiben uralkodó jelenséget általánosítsa.

 

II.

Sokat segítene a szocialistákon, ha Juhász Ferencet kivonnák a nyilatkozók csoportjából, mert a ritkaságszámba menő primitívsége és tájékozatlansága már-már az átlagos IQ alatti értékkel rendelkező híveiket is elriasztja a rohamosan fogyatkozó táborukból. Juhász bugylibicskája beletört a haderő-reformba is, csorba szerszámmal az új munkakörében sem lesz sikerélménye!

 

III.

 

A Szabadság-téren lévő, féltő gonddal, vasráccsal, kamerákkal és rendőrökkel védett SZOVJET emlékmű közelében elhelyezett nemzeti zászlónkat, rövid időintervallumon belül, immár háromszor mocskolta be ismeretlen tettes.

A rendőrség nyilatkozata szerint nem képezi feladatukat a zászló védelme, de alighanem elképzelhetetlen, hogy lenne olyan ország a világon és annak olyan rendőrsége, amelyik nem adna néhány „körmöst” annak a degenerált lelki toprongynak, aki képes a nemzet egyik szimbólumát bepiszkítani.

Rendőreink szlogenje szerint védnek és szolgálnak, de a figyelmük azért kiterjedhetne arra is, aki bátorkodik (a közvetlen közelükben) megsérteni a magyarok önérzetét, sőt még a rend őreivel is packázik, vagy cinkosoknak tekinti őket. Remélem, hogy nincs igaza!

IV.

Gyurcsány nyilatkozata szerint a március 9-i választás a gyávák,- a jobboldal vereségét hozza, miközben a bátrak folytatják megkezdett ország-építő munkájukat.

A bátrak bátrai,- talán a rendőri biztosítástól is eltekintenek a jövőben, és a március 15-én együtt fognak ünnepelni a („gyáva”) felvonulókkal, mert az elmúlt évek ünnepi eseményei során kínos volt látni a bujkálásukat, elszigeteltségüket és a mesterlövészek csoportjait.

Merthogy: könnyű „bátorkodni” helikopterekkel, vízágyúkkal, gránátvetőkkel, lovas rendőrökkel, viperákkal, golyóálló mellényekkel, gumibotokkal, védőruhákkal, vérebekkel, sisakokkal és pajzsokkal felszerelt (ellátott) több tízezres rendőri biztosítás és fekete esernyők árnyékában!

 

(Prof. Dr. Bokor Imre)

a Justitia Bizottság elnöke