Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 14., szombat

19.877 - Toroczkai László: Magyarország teljesen védtelen, a szerb határ melletti települések lakossága pedig teljesen ki van szolgáltatva mindenféle zűrzavaros népeknek,


Magyarország teljesen védtelen, a szerb határ melletti települések lakossága pedig teljesen ki van szolgáltatva mindenféle zűrzavaros népeknek, akik nemhogy lőfegyvert, de egy tankot is háborítatlanul hozhatnak át magukkal a magyar határon.
És ez már régen nem csak Ásotthalom, Mórahalom és Röszke problémája, hiszen ma éppen Győrnél szállítottak le 250 koszovóit a vonatról, akik kis híján ott ugrottak neki a rendőröknek. Miben reménykedhet akkor egy dél-magyarországi tanyán élő magányos magyar? Az ásotthalmi mezőőrök vasárnap 14 órától este 9 óráig őriztek ketten 150 illegális határsértőt! Hiába hívták a rendőröket, egyszerűen nincs rendőr. Ez volt a válasz. Nos, küzdök még egy darabig, holnap éppen szerb tévések jönnek hozzám, s időpontot kérek a belügyminisztertől, aztán jön Ásotthalomra a BBC is. 
Jó hír, hogy hozzánk költözik pár napra Morvai Krisztina, aki a következő útjára már egy csapat európai parlamenti képviselőt is magával fog hozni, s Vona Gábor is ellátogat hozzánk. Aztán ha nem lesz változás, akkor a mezőőreink többé nem állítják meg a napi több ezer (!) migránst, hanem útba igazítjuk őket Szeged és Budapest, illetve Nyugat-Európa felé, s magunk kezdünk kerítésépítésbe, ha a kormány nem szedi végre össze magát, s nem védi meg Magyarország határait.