Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. október 11., vasárnap

3.608 - Péteri Attila Árpád: Ilyen mellébeszélő, szemfényvesztő emlékbeszédet régen hallottunk e világi ember szájából.

Von: Péteri Attila Árpád
Gesendet: vasárnap, 2009. október 11. 16:11
An: Kutasi József

Lendvai Iildikó-Van mit vállalnunk...!

 

Tisztelt Honfitársak!

 

Szíves figyelmébe ajánlom minden nyíltszívű, realista gondolkodónak, a saját bőrén megtapasztaltak alapján átéltekkel rendelkezőnek, Lendvai „Cenzorka” Ildikó, elképesztő szófordulatait, a valóság teljes ismerethiányáról, annak látszatáról, az igazság semmibe vevéséről, a mérhetetlen önhittségről, a régi rend urai és az utánpótlásuk országvesztő ténykedését szemérmetlenül elhallgatott önvallomásáról.

 

 

Hihetetlen, hogy a lakosságtól egy életen át elszigetelten élő ember, -holdudvara és szervilis „alomtársaival”- ’94 után, egy korábban kollaboránsként kiszolgált, bűnben fogant eszmerendszert is meghamisító, a legsötétebb vadkapitalizmust az országra szabadító párt tagjaként, ma annak elnökeként, miként tárja föl lelki elnyomorodásának, szellemi torzulásának, a baloldali értékeket sárba tipró, dicstelen kinyilatkoztatását, az elmúlt 20 évükről. Egy tönkretett, lakóit megalázó, mindenéből kifosztott ország felett.

 

S mind e-közben, a szeme sem rebbent!!! L(((

 

Erre csak azt lehet mondani, tényleg megáll az ÉSZ!

 

Aki nem hiszi, hallgassa végig (szerencsére nem hosszú):

 

http://mszp.hu/belfold/bovebben/husz-evesek-lettunk

 

Kézfogással:

 

-PAÁ-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------