Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. december 19., szerda

16.104 - Ron Werner Sátán, a gazember újra megkezdte magyarországi tevékenységét, de Isten velünk, Orbánnal és Baloggal Zoltánnal van!

From: A. F.
Sent: Wednesday, December 19, 2012 9:45 AM
To: Kutasi József Antal
Subject: Köszönet, üzenet.

 

Ron Werner Sátán, a gazember 

újra megkezdte magyarországi tevékenységét, 

de Isten velünk, Orbánnal és Baloggal Zoltánnal van!

 

Amikor Balog Zoltán nagytiszteletű urat, a minisztert megláttam szemben ülni a luxuskocsin furikázó, kigyúrt, kopasz negyvenéves "diákkal", a profi kommunista propagandistával, aki 16 éve él az adófizetők pénzén, s képtelen befejezni az egyetemet, mert annyira tökfej,  a Krisztus Pilátus előtt című kép jutott eszembe. 

Azt hiszem, Nagy Dániel a neve ennek a profi szélhámos csirkefogónak.  

Miután közölte a miniszter, hogy a diákok és vezéreik minden kérését teljesítik, s csak abban nem engednek, hogy aki felvételt nyer az egyetemre, és az adófizetők pénzén kíván tanulni, az vállalja, hogy diplomát szerez, és itthon keres munkát a végzés után, a Kopasz felállt, és kivonult a tárgyalásról - félreérthetetlenül Ron Werner utasításait követve hazudott és rágalmazott: azt állította, hogy semmiben sem engedett a kormány. Ha ez nem Ron Werber hangja, akkor magáé a Sátáné, de azt hiszem Ron Werner, a gazember, maga Sátán küldötte. Ugyanazt teszi, mint 2002-ben: övön aluli módszerekkel megpróblja a többségi támogatást élvező Orbán kormányt megbuktatni. 

2002-ben sikerült neki, mint ahogy a bérgyilkos is mindig biztosra megy. 

Ő a profi, áldozatának semmi esélye vele szemben. 

Ron Sátán Állítása szerint most tízszer több esélye van erre, mint 2001-ben volt.

Egyetlen esélye mégis van az Orbán Kormánynak a Sátánnal szemben. Ez pedig Isten és Isten igazsága. 

Bizonyságul:  a rossz hírek mellett itt van a jó is:csökkent Nemzeti Bank kamata 20 év óta nem volt ilyen alacsony. Simor András immár tehetetlen, a "simorgádi csatát" - ha kissé későn is, de - megnyerte a Kormány. S ezzel valószínűleg megmenekül. 

Jó olvasni, hogy az első vonalban van Cséfalvay, habár ezt nem verjük nagy dobra - így helyes. Okos ember. 

Szijjártó is megkapta azt a területet, ahol önmagát megvalósíthatja, és kárt nem tesz. Ismét az ész és a szív - Rogán.  Balog , Náray-Szabó, Navracsics, Lázár,- sziluettjeit láthatjuk Orbán Viktor jó döntései mögött. Remek hír, hogy nem ismerjük el többé ifjabb Asszad tömegygyilkos kormányát Szíria kormányaként.

Utolsó perceben hatástalanította Orbán azt a - egyetemek utáni - második időzített bombát, ami a nyugdíj korhatár szigorítása miatt szakad volna azt Országra, elsősorban az egészségügyben. Ezután annak, aki elérte a nyugdíj korhatárt, lehetősége van a nyugdíj és a fizetés között választani. Orvosok és talán a felsőoktatás közalkalmazottai tekintetében egyéni elbírálás alapján lehetőség van a nyugdíj korhatárt elértek jövedelmének szinten-tartásával őket a "munkapad" mellett tartani. 

Ennél csak az lenne jobb megoldás, ha a nyugdíj-korhatárt eltörölnék, s a nyugdíjba vonulás bizonyos korhatás felett egyéni döntés eredménye lenne - de ez, a biológiai szempontból abszolút logikus javaslatom bizonyára nem jut el a döntéshozók füléig. 

A végső üzenet az: Miniszterelnök Úr, továbbra is Önnel vagyunk. 

Csupán azt kérjük, - de ezt nagyon kérjük:-  a fontos döntések előtt konzultáljon legalább azokkal a Batthyány Professzorokkal -Náray-Szabó,Klinghammer és mások - akik az Ön közelében vannak. 

Kérjük, ne adjon több magas labdát Ron Wernernek, a Gazembernek, akitMesterházy-Ueruelékházy kommunista vezér ismét Magyarországra szabadított. 

Mert ami most történik, talán elkerülhető lett volna. 

Talán ezt a tüzet még sikerül eloltanunk. De a gyújtogató gazember Ron Werner csak lesi a következő alkalmat.

A Krónikás