Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. december 22., szombat

16.166 - Belügyminisztérium > Minden pályázó önkormányzat kapott támogatást a Belügyminisztériumtól


Feladó: Belügyminisztérium
Dátum: 2012. december 21. 14:32
Tárgy: A BM hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


A Belügyminisztérium hírlevele 2012-12-21
Új autókat kapott a rendőrség

Összesen 1750 gépkocsit - 1250 járőr- és 500 ügyintézői autót - kapott a rendőrség pénteken, az új járművek szombattól állnak szolgálatba.

Örökségvédelem: teljessé vált a jogszabályok köre, fontos a civil szféra bevonása

A civilekkel való együttműködést és a szféra bevonását, valamint a műemléki értékek és a régészeti örökség megmentését szolgáló támogatási rendszerek kidolgozását nevezték meg az örökségvédelemmel kapcsolatos fontos célok között a Belügyminisztérium illetékesei szerdai budapesti sajtótájékoztatójukon.

Minden pályázó önkormányzat kapott támogatást a Belügyminisztériumtól

Minden pályázó, 1637 önhibáján kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzat kapott támogatást a Belügyminisztériumtól 27 milliárd 996 millió forint értékben – jelentette be Tállai András, a tárca önkormányzati államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján.

Befejeződött az ócsai szociális lakóparkot kiszolgáló szennyvíztisztító fejlesztése

Befejeződött az ócsai szociális lakóparkot kiszolgáló szennyvíztisztító fejlesztése, a beruházással Ócsa, Inárcs és Felsőpakony lakói számára is biztonságosabb, környezetkímélőbb szolgáltatás jön létre - mondta Szaló Péter, a Belügyminisztérium területrendezési, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkára keddi ócsai sajtótájékoztatóján.

Pintér Sándor: február közepéig megállapodnak a főváros adósságrendezéséről

Fővárosi önkormányzat adósságállományának legalább 40 százalékát, vagyis 74,4 milliárd forintot mindenképpen átvállal a kormány, a végleges összegről február 15-ig lesz megállapodás - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter kedden, miután egyeztetett a főváros vezetőivel.

Karácsonyi ünnepség a Belügyminisztériumban

Kontrát Károly parlamenti államtitkár – dr. Pintér Sándor belügyminiszter nevében – ajándékokat adott át a belügyi szerveknél dolgozó, hat vagy több gyermeket nevelő nagycsaládosoknak, valamint a szolgálatteljesítés közben hősi halált halt, illetve szolgálati halott hivatásos állományúak özvegyeinek és gyermekeinek a Belügyminisztérium karácsonyi ünnepségén.

Belügyminisztériumi elismerés önkormányzatok közfoglalkoztatási tevékenységéért

Ötvenkét önkormányzat kapott miniszteri elismerő oklevelet és kétmillió forintot a közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért kedden Budapesten.

Társadalmi egyeztetés

A belügyminiszter irányítása alatt álló fegyveres szervek hivatásos és közalkalmazotti állománya részére adható szociális támogatásról és a kegyeleti gondoskodással kapcsolatos egyes feladatokról szóló BM rendelet tervezete