Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. december 21., péntek

16.153 - Ágnes Székelyné Vér: Barátaim, az alábbi cikk engem mélységesen felháborít!

From: Ágnes Székelyné Vér
Sent: Friday, December 21, 2012 1:09 AM
To: Kutasi József Antal
Subject: Kettős mérce a javából!!!

 

Barátaim, az alábbi cikk engem mélységesen felháborít!

A közszférában alkalmazottak nem dolgozhatnak jövő tavasztól nyugdíj mellett, mert nincs rá keret, de a zsidóknak még többet fizetnek. E közben a  magyarok részére nincs keret a nyugdíjaik tisztességes megemelésére. Mi ez, ha nem kettős mérce? Nekünk, keresztényeknek is fel kellene már emelnünk a hangunkat tiltakozásul.Omladozik a magyar gazdaság, mindenki nyomorog, csak a zsidók vidulnak és élnek jól Magyarországon. Ki és mikor hatalmazta fel a kormányokat ezekre a lépésekre? NÉPSZAVAZÁST erről is! Nekünk, tisztességes magyaroknak is össze kellene gyűlnünk a Kossuth téren, hogy tiltakozzunk ellene, hogy hazánkban a zsidó a szent, a sérthetetlen, a magyar pedig náci, fasiszta, ha nemzeti érdekeket mer a szájára venni! Ami pedig végleg kiverte nálam a biztosítékot, hogy Gyöngyösit a képviselők kettős állampolgárságának listázási javaslata miatt  a Kereszténydemokrata Néppárt egyik képviselője osztotta ki. Mindezt tetézve azzal a beismeréssel, hogy ő zsidó, de nem hívő! Ezen ne csodálkozzatok! Ha valaki még nem tudná, a KDNP-n belül is van izraelita tagozat.

 

A kommunista diktatúra áldozatai mikor kapnak támogatást? Erről nem beszél senki a tisztelt képviselők közül. Köztudott, hogy  a kommunista vezérek többsége  mind zsidó volt!!!!  Akkor talán a tisztességes magyar embereknek a  jogtalanul elkobzott vagyonukért, a sok megaláztatásért, a hamis vádaskodások, feljelentgetések, besúgások a rettegésben töltött évekért is járna kártérítés a zsidóktól! A tőlük  megtanult minta alapján:örökkön örökké, amíg élünk és ameddig leszármazottaink leszármazottjai is élnek majd!

 

Őszintén sajnálom azokat a zsidó honfitársainkat, akiket a háború alatt elhurcoltak, életüktől megfosztottak, de a magyarok sokkal nagyobb létszámban veszítették életüket, mint a zsidók. Túlélő hozzátartozóik mégsem csinálnak üzletet elhunyt hozzátartozóik halálából. És ebből az üzletből ők nagyon jól élnek. Örökösen a bűntudatot ébresztenek a holokauszt miatt már a diákokban is, hogy vegyék tudomásul, hogy a zsidó nép előtt porig kell megalázkodnia és fizetnie annak a generációnak is, amelyik még a világon sem volt a holokauszt idején! És hogy minél nagyobb legyen a bűntudat, emlékbizottságot is létrehoznak élén államtitkárral és nyilván szép plusz jövedelemért, hogy ezt a fontos és megtisztelő tisztséget is ellátja.

 

Ha nem emeljük fel ez ellen a hangunkat, észre sem vesszük és egyszer csak Hegyeshalomnál kialszanak és lesütik pilláikat a neonfény bűntudatos betűi és ......."shalom"       lesz kiírva. Ne engedjük!

Holokauszt emlékbizottságot alapít a kormány
2012, december 20 - 16:40

"2014-ben lesz a magyarországi vészkorszak legszörnyűbb fejezetének, a magyar zsidóság megsemmisítésének 70. évfordulója. A gyász és az emlékezés okán, a tragikus 1944-es esztendő megismertetésére, a magyarországi zsidó szervezetek javaslatára, a Miniszterelnök előterjesztése alapján a Kormány létrehozza a Magyar Holokauszt 2014 Emlékbizottságot" - olvasható a Kormányszóvivői Iroda közleményében.
A Kormány döntése értelmében az Emlékbizottságot Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár irányítja. A testület tevékenységét 2013. január 1-től 2014. december 31. napjáig végzi. Magyarország Kormánya felkéri a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, a Magyarországi Autonóm Ortodox Izraelita Hitközség, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület, a Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete vezetőit, az "Az Élet Menete" Alapítvány kuratóriumának elnökét, Izrael Állam magyarországi nagykövetét, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetét, a Magyar Tudományos Akadémia elnökét, a Belügyminisztert, a Közigazgatási és Igazságügyi minisztert, a Külügyminisztert, az Emberi Erőforrások miniszterét, és a Honvédelmi minisztert, hogy vegyen részt az Emlékbizottság munkájában - írák.
Megemelik a túlélők támogatását is
Magyarország Kormánya tisztelettel és megbecsüléssel tekint a diktatúrák áldozataira, így a Magyar Holokauszt túlélőire is. Az 1997. évi X. törvény alapján a több mint 8000 magyarországi túlélő rendszeres nyugdíj-kiegészítésben részesül, amely összeget a Kormány tegnapi döntése értelmében 2013. január elsejétől ötven, majd 2014. évben további ötven százalékkal kíván megemelni - derül ki a közleményből.
MTI - barikad.hu